Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS TRACKER TK102 איך עובד ?

EB-86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספיק רק שיחות נכנסות, אבל אל תשכח שהוא מחזיר לך הודעות SMS, ככה שאתה צריך חבילה.

אני קניתי טוקמן של אורנג' עם 200 SMS.

יש חבילה שמתאימה בדיוק למכשיר הזה של הוט מובייל, לא דיברת לא שילמת ובלי דמי מנוי חודשיים, אבל לצערי הוט עובדים בדור השלישי, והמכשיר הזה דור שני.

בכל מקרה המכשיר עובד מצוין, רק שהסוללה מספיקה ל-3 שעות בערך. ככה שמומלץ להזמין גם שנאי שמתחבר לחשמל הרכב ומטעין אותו תוך כדי נסיעה.

Stay Dirty

פורסם

למה צריך שנאי ? המכשיר נטען ע"י AC או על DC ?

אני מבין שבכל מצב צריך SIM עם יכולת לתקשר...

פורסם

סליחה, התכוונתי למטען שמתחבר למצת הרכב. כמובן ש-DC. פשוט לא ראיתי שמגיע אחד כזה בלינק שנתת.

Stay Dirty

פורסם

יש לי כבר תקופה ארוכה את המכשיר הזה.

מחליף סוללה פעם ביומיים בערך (בהתחלה החזיקה לפחות 5 ימים )

אצלי כיוונתי שהוא יתריע מעל 120 קמ"ש , וישלח מיקום מדוייק דרך Googlemaps.

קניתי מס' טלפון בגולן טלקום בעשרה שקלים לחודש.

מכשיר מצויין !

פורסם

אסף, התכוונת ל3 ימים? 3 שעות זה די מגוחך. איפה אתם שמים אותו? הוא יכול לעדכן בזמן אמת?

צריך להתקשר אליו ומקבלים הודעה עם המיקום?

פורסם

כן, 3 שעות.

עכשיו עברתי על חוברת הפקודות שוב, ומסתבר שיש מצב GPRS ומצב SMS. ברירת המחדל היא GPRS.

העברתי עכשיו למצב השני ונראה כמה זמן הוא יחזיק.

Asaf.Y, איך הגדרת את המכשיר ?

Stay Dirty

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

Asaf.Y, איך הגדרת את המכשיר ?

קיבלתי עם המכשיר חוברת הדרכה .. מצב SMSים בלבד. גם ככה לא עשיתי אינטרנט לקו טלפון ב10 ש"ח לחודש.

• תוכן חדש...