Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volkswagen Scirocco 2010 1.4 DSG

amitm5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לקבל חוות דעת על הרכב volkswagen scirocco משנת 2010 אוטומטי (1.4 160 כ"ס).

מה דעתכם על הרכב?

הרכב עבר 90,000 קילומטר, האם צריך לחשוש?

כמובן שאני מכניס אותו לבדיקה לפני הקנייה, כרגע אני עם הונדה סיוויק האצ'בק 2011 ספורט אוטומאטית והיא מרגישה לי כבדה לעומת הסיאט איביזה (שגם יחסית כבדה אבל עדיין מרגישה יותר נמרצת מההונדה) שהייתה לי בעבר.

כל תגובה תתברך!

פורסם

השירוקו תרגיש לך מאוד מאוד זריזה - כשהיא נוסעת.

לי היה שילוב הגיר/מנוע הזה בגולף. שילוב מעולה, אבל יום אחד לא יכולתי לזוז מהמקום כי הלך המכטרוניק של הגיר. אחרים דיווחו בפורום על בעיות במנוע.

אם אתה נעול על הרכב הזה - ודי בצדק, משום שהוא נראה טוב גם היום - מנוע ה- 2.0 עם גיר DSG6 אמורים להיות אמינים יותר, אך הרכב גם נוקשה יותר למיטב זכרוני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממליץ לשאול בwww.vagit.co.il זה פורום שמיועד לרכבי הקונצרן.

הייתה לי שירוקו 1.4 160 כ״ס, 2009. נמכרה עם 77 אלף קילומטר לפני קצת יותר משנה.

הרכב מרווח מאוד מקדימה, אני מאוד אהבתי את הארגונומיה ואיך שסביבת הנהג הרגישה, האבזור הרגיש לי אז מאוד מכובד עם בקרת אקלים, מסך טאץ׳ והגה ספורטיבי.

איכות ההרכבה בפנים היא קצת מוזרה, חלקים מסויימים הרגישו כאילו יעמדו גם בשואה גרעינית אך אחרים (כמו ידית האחיזה בדלתות) עשו רעשים מוזרים מכל לחיצה עדינה.

עשיתי מספר נסיעות עם רכב מלא (4 אנשים) והיה מקום לכולם, אנשים גבוההים שישבו מאחורה ירגישו את התקרה קצת אבל זה לא היה שיקול מבחינתי.

מבחינת ביצועים, הרכב נתן לי תמורה מעולה למחיר, הייתי במספר ימי מסלול בכוכב יאיר והאוטו הרגיש יחסית בבית.

הרכב היה מאוד מהיר בשבילי, במיוחד לאחר התקנת תוכנה של APR שהעלה את ההספק ל209 כ״ס. הרכב אוחז טוב ביחס לרכבים שנהגתי עליהם עד אז אבל כעת אני מבין עד כמה המשקל הגבוהה יחסית והגודל של האוטו פוגעים בהתנהגות, כל פניה הייתה מלווה בהרבה body roll.

הדגם של 2010 עבר מתיחת פנים קלה, לוח מחוונים עם תצוגה לבנה וכמה דברים מינוריים.

מבחינת אמינות, הרכב שלי היה... לא משהו בכלל. אבל חבר שקנה ב2009 רכב כזה חדש בחברה לא נתקל בבעיות בכלל עד היום.

אצלי ברכב הוחלף:

מנוע חדש ב60 אלף קילומטר, מוח גיר וקלאצ׳ים במסגרת אחריות.

בנוסף הוחלף חלק במנוע (החדש) שקשור לסופרצ׳רג׳ר, החלק היה על חשבון החברה אבל הייתי צריך לשלם על עבודה.

צריכת דלק ממוצעת שלי הייתה 1 ל12, נסיעה עירונית בעיקר.

אם אתה נעול על שירוקו ולא מפריע לך אוטומט, הייתי הולך על שירוקו 2.0 עם מנוע חזק יותר, אמין יותר. כמו כן גם התיבת הילוכים אמינה יותר.

אישית אני הייתי מעדיף GTI, כיום נוהג על S3 2008.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

תודה לכל העונים! האם ישנה דרך לבדוק אם הוחלף לו גיר? כי גם לי היה בעבר את תיבת ה-dsg באיביזה

פורסם

לפני שאתה בודק את נושא הגיר, תן דעתך למנוע. מדובר במנוע די בעייתי, תוכל לקרוא שרשורים על המנוע הזה, שנוטה לשבוק לאחר כמה עשרות אלפי ק"מ.

לדעתי, שומר נפשו וכספו- ירחק.

פורסם

ישמור נפשו מ TSI160 ,חבילה מאוד מפתה עם פוטנציאל שיפורים רחב,אבל המנוע הספציפי הזה הוא פלופ רציני בVW.

אחוזים היסטרים של החלפות מנוע שנעשו במסגרת האחריות.

כמו שנאמר מעלי,הייתי מנסה למתוח את התקציב ל2.0

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...