Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם ישנם סיכונים בצמיג בן שנה שלא נעשה בו שום שימוש? ואם כן מהם

כל הסיפור סביב צמיגים והגיל שלהם יוצא מכל פרופורציה.

לא, אין בעיה עם צמיג בן יותר משנה שעמד בתנאי אחסון נאותים. אין בעיה עם צמיג כזה גם אם עמד באחסנה נאותה גם שנים.

לעומת זאת, צמיג שעמד בבונדד, על רכב, בשמש הישראלית בלי לזוז כמה חודשים טובים עלול לקבל עוות.

להסתכל על תאריך היצור וזהו זה לא מדד מספיק כדי לקבוע אם הצמיג בסדר או לא.

כתבתי מהסלולרי. בכל מקרה התכוונתי בצחוק בלי יותר מדי רצינות.

ממש כרגע התקשרו אלי מצ'מפיון ושימו לב להצעה:" בוא תיקח את הרכב, סע לפנצ'ריה שאנחנו עובדים איתה והם יחליפו לך לצמיגי מישלין..."

באמת נראה לכם?!?!

יום נעים

זה השלב בו עברת, לטעמי, מלקוח לא מרוצה עם דרישה קצת מוגזמת לאחד שלא צריך לתת לו כלום מעבר למה שכתוב.

פורסם
הבנתי.

עוד מחפש פיצויים סדרתי מתלהם.

יש כאן המון כאלו אתה בחברה טובה.

ממש לא. אפילו הדגשתי לנציגה של צ'מפיון:"אני לא מחפש פיצוי או טיפולים חינם, רק צמיגים כמו שהובטח לי"

אם אתה חושב שהמקום לא ראוי אתה מוזמן לעזוב את הפורום.

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם
כל הסיפור סביב צמיגים והגיל שלהם יוצא מכל פרופורציה.

לא, אין בעיה עם צמיג בן יותר משנה שעמד בתנאי אחסון נאותים. אין בעיה עם צמיג כזה גם אם עמד באחסנה נאותה גם שנים.

לעומת זאת, צמיג שעמד בבונדד, על רכב, בשמש הישראלית בלי לזוז כמה חודשים טובים עלול לקבל עוות.

להסתכל על תאריך היצור וזהו זה לא מדד מספיק כדי לקבוע אם הצמיג בסדר או לא.

זה השלב בו עברת, לטעמי, מלקוח לא מרוצה עם דרישה קצת מוגזמת לאחד שלא צריך לתת לו כלום מעבר למה שכתוב.

אני ממש מצטער, אבל הובטח צמיג X והתקבל צמיג Y.

הבטחות צריך לקיים, וכמו שכתבתי בפוסט מעל לא דרשתי שום פיצוי בדמות טיפול חינם או כל דבר אחר.

Golf 2008 MK5

פורסם

"צמיגים כמו שהובטח לי" (ואף טובים יותר), קיבלת ולדבריך אתה מסרב לקבלם.

לכן ככל הנראה, אתה מחפש פיצויים סדרתי.

לגבי עזיבת הפורום, תודה על הצעתך ברם זהו פורום ציבורי.

ואף אחד לא שואל אותך, ושכמותך, אם לעזוב או להישאר.

פורסם
אני ממש מצטער, אבל הובטח צמיג X והתקבל צמיג Y.

הבטחות צריך לקיים, וכמו שכתבתי בפוסט מעל לא דרשתי שום פיצוי בדמות טיפול חינם או כל דבר אחר.

אז לא הבנתי על מה תלונתך, על זה שביקשו שתסע לפנצ'ריה בעצמך?

באופן אישי זה נראה לי עדיף על זה שעובד צ'מפיון יעשה את זה.

פורסם

ת'כלס

יתנו לעובד השינוע הכי צעיר שלהם לקחת את הרכב לפנצ'ריה, כל הדרך ייסע על 5000סל"ד.

מה אז, תבקש מנוע חדש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לאאא אתה רציני? במקום לנסוע הביתה עם הרכב לנסוע לפנצ'ריה?

מעניין מה אתה היית עושה אם היית נתקל באותו מצב, לפנצ'ירה בטח ובטח שלא היית ניגש!!

לא הבנתי את הגישה שלך. באו לקראתך, מחליפים לך לצמיגים שרצית. איפה אתה רוצה שיחליפו לך אם לא בפנצ'ריה. במכון לסידור גבות? בקונדיטוריה? במכון לחקר האוקיינוס?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הסיבה שאתה מסרב לקבל את הצמיגים שהבטיחו לך? עשו טעות ורוצים לתקן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא באו לקראתו בכלום!

הבנאדם הזמין איקס, קיבל ואיי, עכשיו צמפיון מנסים לחסוך על הטעות שלהם ולגרום לו לעשות את העבודה בשבילם, ומי מתחייב שבפנצרייה מחכה לו סט חדש ואיכותי? הרי ברגע שהוא שיחרר את הרכב הצינור בידיים שלו.

תפסיקו עם המסקנות הזאת, הזמנתם איקס? התחייבו לספק לכם את זה? אל תסכימו לשום דבר פחות מזה! לא מדובר פה על חבילת מסטיקים בשנקל! פשוט תרבות צריכה של פראיירים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אז לא הבנתי על מה תלונתך, על זה שביקשו שתסע לפנצ'ריה בעצמך?

באופן אישי זה נראה לי עדיף על זה שעובד צ'מפיון יעשה את זה.

אני יודע בדיוק מה יקרה בפנצ'רייה, יהיה דגם אחד למרות שהובטח אחר. הג'אנט בתהליך ניתוק הצמיג ממנו מאוד עדין (במיוחד של רכבי VW) ועלול להישרט (הקצוות בפינה מתקלפות). ממש לא מתאים לי להתעסק עם פנצ'רמעכר ועוד עם רכב חדש.

ברגע שהרכב יצא מאצלם הם יתנערו מכל נזק או חתך שייגרם ע"י הפנצ'רייה ומה אז? מי ישא בתוצאות/נזקים?

אתם, אנשי הפורום שתמיד דבקים בתיאוריות שלכם פתאום כולכם הפכתם להיות נאמני צ'מפיון?! כן, אני אוהב את VW אין מה לעשות והם היבואן היחיד בארץ ואת זה לא ניתן לשנות. לכן אני עומד על שלי ודורש לקבל את הטוב ביותר.

לא כל יום יוצא לי לרכוש רכב חדש ולכן אני עומד על כך, רכב חדש עם צמיג חדש ולא אחד שישב ברדיו מילאנו יותר משנה.

לגבי כמה זמן עמד הרכב אין לי מה לעשות וככל הנראה מזה נגזרה גם ההנחה על הרכב.

Golf 2008 MK5

פורסם

huli2000

אל תקשיב לאף אחד, אתה הלקוח אתה זה שאוסף שקל לשקל וקונה במיטב כספו רכב.

לא ייתכן שבעל שירות שמספק סחורה יחרוג ממה שסוכם, ויתרה מכך ינסה להערים עליך מבלי שתשים לב סיפק את הרכב עם צמיגים אחרים ממה שסוכם.

לגביי הפנצרייה, אני לא יודע איך אני הייתי מתנהל, מסכים או לא מסכים זה כבר בחירה שלך.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
huli2000

אל תקשיב לאף אחד, אתה הלקוח אתה זה שאוסף שקל לשקל וקונה במיטב כספו רכב.

לא ייתכן שבעל שירות שמספק סחורה יחרוג ממה שסוכם, ויתרה מכך ינסה להערים עליך מבלי שתשים לב סיפק את הרכב עם צמיגים אחרים ממה שסוכם.

לגביי הפנצרייה, אני לא יודע איך אני הייתי מתנהל, מסכים או לא מסכים זה כבר בחירה שלך.

Like!

Golf 2008 MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...