Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי שתקציבית לא משתלם, ועדיף חדשה מאיביי במחיר של 2 פיצות משפחתיות.

השאלה האם יש טעם?

אורות דרך לא נדלקים,רק אור חניה וכמובן אורות גבוהים לא "נתפסים" מכיוון שהידית לא עוברת לאור דרך.

בפועל- הוספתי ממסר שביכול בהפעלת אורות חניה נפעלים גם אורות הדרך.

כתחביב נטו- כיצד משפצים ידית אורות?

מישהו עשה בעבר?

קאוואליר 2003.

פורסם

עשיתי את זה לרכב שלי, אז אפשר להגיד שזה אפשרי, אם שום דבר לא שבור שם בפנים.

תלוי במבנה הפנימי של הידית, ולמה בדיוק היא לא עובדת. אם זה סתם מגעים שרופים אפשר לסדר, תנועה חלקה וכו' אפשר לגרז , אם בא לך עדיף לנסות לפני שמזמינים חדשה. אני זוכר שהידית בקוואליר לא הכי עמידה, החלפתי גם בזמנו, אולי יותר קל להחליף ולחסוך את הזמן והכאב ראש.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שיפצתי בקאוואליר 96.

פירוק הרכבה וניקיון זה לא בדיוק 3 דקות יותר שעה + ומהניסיון,לפחות עם הידית שלי אני מציע לך להחליף ולחסוך זמן כי השיפוץ לא מחזיק.

פורסם

עשיתי אצלי שיפוץ פעם, האור חניה לא היה נכנס טוב לפעולה והיה קופץ כזה (כאילו יש בעיית מגעים).

פירקתי את הידית ועשיתי ניקוי עם פחית לחץ אוויר ולאחר מכן ניגוב קל של כל המגעים שם, זה פתר את הבעיה אבל אחרי כמה חודשים זה חזר..

ידית מפרוק עולה 100-150 שקל.. תחסוך את העבודה כי כנראה שזה באמת לא יחזיק.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...