Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשאלת השאלה - למה? מה לא טוב בספורטאז'? מה אתה מחפש שאין לך?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האינפיניטי שייכת לקטגוריה של רכבי פרימיום,כמו האאודי Q5 מרצדס GLK היא משתמשת בפלטפורמה של הG37 וסקייליין,היא נחשבת מאוד ספורטיבית עם מנוע מאוד חזק. גם גרסת בייסיק מאובזרת מאוד,הקאיה משתמשת בפלטפורמה של הקאיה סיד,מנוע חלק ביותר מחצי,אבל גם הוצאות תפעול תהיינה נמוכות יותר גם דלק וגם טיפולים.

פורסם

תבדוק כמה עולה טסט וביטוחים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אין מה להשוות,זה כמו להשוות אוהל בדואי לוילה 8 חדרים בקיסריה..

אתה ממש מגזים. יכול להיות שיהיה הבדל באיכות החומרים והנסיעה, אבל לא מדובר בהבדל שמיים וארץ כמו שכתבת. בסה״כ מדובר ברכבים עם מרווח דומה, ואינפיניטי בשנים האלה לא הייתה ממש ברמה של מתחרות הפרימיום ברוב הפרמטרים.

פורסם

mogo עזוב אן לך EX אז אל תוסיף...שמיים וארץ אדוני פותח שירשור.

ההבדל הוא עצום, גם באיכות גם בנסיעה וגם באחזקה,הכל יותר יקר ב EX ומרגישים בנסיעה ובכיס.

כמו שכתב GUGY הבדל עצום. האינפיניטי היא מוצר פרימיום!

פורסם
אתה ממש מגזים. יכול להיות שיהיה הבדל באיכות החומרים והנסיעה, אבל לא מדובר בהבדל שמיים וארץ כמו שכתבת. בסה״כ מדובר ברכבים עם מרווח דומה, ואינפיניטי בשנים האלה לא הייתה ממש ברמה של מתחרות הפרימיום ברוב הפרמטרים.

היתה לי אינפיניטי כזאת במשך כמעט 4 שנים ויש לי הרבה חברים עם ספורטאז. חוץ ממרווח פנימי אין מה להשוות בין המכוניות, האינפיניטי זה הרכב הכי טוב שהיה לי.

אמין, מנוע בריא מאוד, צליל,מאובזר, איכות חומרים. בקיצור רכב פצצה. ממליץ בחום

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

קודם כל, אמנם אין לי ולא נהגתי או נסעתי על ex, אבל לחבר שלי מהעבודה יש fx 2012.

שנית, אני מדגיש - ברור שהאינפיניטי מוצלחת הרבה יותר מהקיה בכל היבט (אולי חוץ ממרווח).

אני רק אומר שהאינפיניטי, שבשנים ההן ממש לא הצטיינה באיכות חומרים ובעידון ברמת פרימיום אמיתית, מול קיה חדשה יותר - ייתכן שההבדל הוא לא עד כדי כך משמעותי.

תוסיפו לזה את המרווח המעט מצומצם שבאינפיניטי ואת נוקשות המתלים - שני היבטים שהקיה דווקא די טובה בהם לדעתי.

אבל שוב - אין ספק שהאינפיניטי עדיפה. מה גם שמן הסתם היא תהיה לא פחות אמינה מהקיה.

פורסם
קודם כל, אמנם אין לי ולא נהגתי או נסעתי על ex, אבל לחבר שלי מהעבודה יש fx 2012.

שנית, אני מדגיש - ברור שהאינפיניטי מוצלחת הרבה יותר מהקיה בכל היבט (אולי חוץ ממרווח).

אני רק אומר שהאינפיניטי, שבשנים ההן ממש לא הצטיינה באיכות חומרים ובעידון ברמת פרימיום אמיתית, מול קיה חדשה יותר - ייתכן שההבדל הוא לא עד כדי כך משמעותי.

תוסיפו לזה את המרווח המעט מצומצם שבאינפיניטי ואת נוקשות המתלים - שני היבטים שהקיה דווקא די טובה בהם לדעתי.

אבל שוב - אין ספק שהאינפיניטי עדיפה. מה גם שמן הסתם היא תהיה לא פחות אמינה מהקיה.

אני מקווה שאתה לא רציני לגבי איכות חומרים ועידון, אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את זה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

יש לזכור כי הג'יפון "התמים" הזה עושה 0-100 ב6.3 שניות.

זה רכב מסוג אחר למי שמחפש את המעבר לסטנדרט.

המרווח בהחלט מצומצם אבל בכל פרמטר אחר (למעט עלויות אחזקה) ידו על העליונה.

ב2009 נמכרו מספר מצומצם מאוד של רכבים ואחרי החרקירי של לוי יצחק הוא מהווה תמורה מצויינת לכסף.

דעתי כמובן משוחדת אך אני מכיר את הרכב היטב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מקווה שאתה לא רציני לגבי איכות חומרים ועידון, אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את זה

אני מביא את זה משהות מדי-פעם בג'יפ ה-FX של חברי, וגם מתמונות שראיתי של ה-EX שלא נראית יותר טוב מבפנים.

התחושה הכללית בפנים היא של מכונית אמריקאית מהזן של פעם - היינו הרבה אבזור, הרבה עץ וכרום, אבל איכות הרכבה וחומרים לא מרשימה, וגם היעדר חזון עיצובי.

זה לא שבקיה יש איכות של מרצדס - אבל בהתחשב בכך שהיא יותר חדשה, אני חושב שהפערים לא יהיו עצומים.

ואחרי שכל זה נאמר, אני חוזר - האינפיניטי עדיפה!!

בסה"כ רציתי להכניס לפרופורציות.

אם כבר רוצים ממש יוקרה (במחיר של אמינות נמוכה יותר), עדיף ללכת על ג'יפון גרמני מהשנים ההן.

פורסם

הבעיה העיקרית אם הרכבים הגרמניים ,שאת מבחן הזמן הם לא עוברים בקלות.

הם מזדקנים לא טוב בהשוואה ליפנים ואמינותם הופכת למטלה כבדה וכיס כואב מאוד.

• תוכן חדש...