Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פות"ש, אם אתה מסוגל לעמוד בהוצאות האחזקה השוטפות לך על זה. האינפיניטי רכב הרבה יותר טוב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט מכיר מקרוב את הזירה הגרמנית וחי איתה בשלום לגמרי אבל גם מכיר את הזירה היפנית,גם מקרוב מאוד.

בקיצור אצלי בבית יש גם וגם. גרמניות לא מזדקנות כמו יפניות.בלי הכללות.

או בו נאמר סובארו 2004 STI לא מזדקנת כמו S3 2011 האודי,פשוט בהאודי צצות כל מני בעיות בזמן קצר יותר בהרבה כסף

ובסובארו לא באה שום הפתעה לרעה כלל.נקודה!

פורסם

בסופו של דבר הכל מסתכם באחזקה. תטפל באוטו כמו שצריך, במידה ואתה קורע אותו תדאג גם שהטיפולים יהיו יותר תכופים וברוב המקרים הכל יהיה בסדר להוציא בלתמי"ם. להגיד STI אמינה יותר מS3 זאת חתיכת שטות כי הכל תלוי במצב האקזמפלר ואיך הוא טופל במהלך השנים.

פורסם

אבל הוא כותב לך שיש לו את הרכבים בבית, ואתה עוד מתווכח אתו? באמת שאני לא מבין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צודק לא ראיתי. מהצד האשכנזי של אבא, סבתא שלי כל היום בקופת חולים רצה מניתוח לניתוח . מהצד התימני של אמא הסבתא בת 84 ולא מוותרת על מטקות בקיץ עם בירה ופייסלים. אין ספק ,אם כך, שתימניות מזדקנות הרבה יותר טוב.

פורסם
אני פשוט מכיר מקרוב את הזירה הגרמנית וחי איתה בשלום לגמרי אבל גם מכיר את הזירה היפנית,גם מקרוב מאוד.

בקיצור אצלי בבית יש גם וגם. גרמניות לא מזדקנות כמו יפניות.בלי הכללות.

או בו נאמר סובארו 2004 STI לא מזדקנת כמו S3 2011 האודי,פשוט בהאודי צצות כל מני בעיות בזמן קצר יותר בהרבה כסף

ובסובארו לא באה שום הפתעה לרעה כלל.נקודה!

אתה מבסס את הדברים שלך על דוגמא אחת בלבד?!

זה לא רציני אחינו.

פורסם

מ97 היו לי 3 גרמניות,האחרונה נמכרה מלפני חודש כרגע יש 2 נינג'ות ו 2 קוראניות .לפני כחודש נימכרה קוראנית

שהיתה מ 2005 נחש כמה חיישנים החלפנו לקוראנית והנינגות משנת 2005 עד היום,אף לא חיישן אחד.כמה חיישנים

החלפנו להאודי בחודש האחרון (רכב שמטופל כל 5000 קמ),2 חיישנים ו 2400 שח.לא באלי להמשיך לבסס טענות(אני יכול להמשיך),זה לא השירשור הנכון וגם לא באלי להראות משמיץ חברה גרמנית כזאת או אחרת,אני אוהב גם גרמניות בכללי.

פורסם

בקיצור מה אתם אומרים??

הEX 2009 לא במצב אידיאלי, שרוטה ולא שמורה גם מבפנים וגם מבחוץ...

מצד שני מבחינה מכנית האוטו פיקס. 58,000 קמ לשנת 2009 יד ראשונה.

היא רוצה 110,000 שח. ללכת על זה או לא??

כמה יעלה לעשות את האוטו חדש מבחינה צבע(שריטות) ומבפנים(מסביב להגה מקולף וקתת בלאי בפנים)

פורסם

דיטיילינג מלא לרכב שלך זה משהו בסביבות ה3500שח,והרכב יראה מדהים.

אם תעלה תמונה אני יגיד לך בדיוק כמה יעלה לך לעשות את הרכב חדש.

פורסם

הקילופים בהגה ובידית הילוכים זה מחלה של אינפיניטי

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

קשה לומר כמה יעלה דיטיילינג בלי לראות את הרכב, ומכיוון שמדובר ברכב יוקרה,זול - זה לא יהיה. איך שלא תסתכל על האחזקה של האינפינטי תהיה יקרה בסדר גודל מאחזקה של הקיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

Zvit,ניתן לקבל הערכה די מדוייקת גם לפי תמונות סביב הרכב ושל התא נוסעים.

אין קשר לעלות העבודה בין רכב פרמיום לרכב רגיל.

יש קשר למצב הצבע/כללי וגודל הרכב.

• תוכן חדש...