Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מאזדה 3 שנת 2005 spirit

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרבה זמן לא כתבתי פה

כמו שכתבתי בכותרת אני צריך לשפץ מאזדה שנת 2005 spirit.

עד לפני 3 שנים היה הרכב הכי מטופל שיש מלוקק כל שבוע עם ווקס ומטופל כל 10 אלף לפי הספר.

הרכב נמסר להורים וחוץ מטיפולים תקופתיים בסיסיים לפי הספר רכב הרכב קצת הוזנח בעיקר קוסמטית.

מה שאני רוצה עזרה והמלצות זה בדברים האלו

*צמיגים- להחליף באופן דחוף נא המלצות לצמיגים טובים(המטרה בעיקר נסיעה שקטה) מחיר 300-400 לצמיג

*טיפול-הרכב קצת מקרקש כמובן שאקח אותו למוסך כדי לשמוע חוות דעת אבל ארצה לשמוע מכם על מנת שלא יעבדו עלי לרכב עם 150 אלף קילומטר, באילו חלקים הבלאי? (הרכב כבר לא יושב טוב על הכביש כמו שישב פעם.)

*קוסמטיקה- חלק כאוב. חלקים ברכב (גג הבגאז,והכנפיים של הגג) נשרפו הלקה התקלפה וההזנחה גרמה לצבע כבר לדהות בחלקים האלו

(לא יודע אם אצבע את הרכב מפאת תקציב אבל אשמח לשמוע על רעיונות)

סלון הרכב- צריך ניקוי טוב למושבים לגג ולרצפת הרכב

ממש אשמח אם תמליצו לי באיזור ראשון לציון איפה אוכל לבצע את כל אחד הדברים כמבן אשמח למחיר האטרקטיבי ביותר. בכל זאת מובטל :)

תודה מראש!

פורסם

לגבי הצמיגים ביררתי על צמיג 205/50/17 TOYO 89W Proxes R32

מחיר ראשוני שהציעו לי זה 530 לצמיג הצלחתי להגיע ל 430 האם משתלם? וחיוות דעת על הצמיג

תודה רבה

פורסם

המחיר שקיבלת על הצמיגים נשמע לי טוב, בטווח המחירים שציינת לדעתי אין הרבה מתחרים איכותיים, למעט פאלקן. טויו ידועה כחברה טובה באופן כללי, לגבי הצמיג הספציפי הזה- אין לי ניסיון.

הקרקושים שציינת יכולים להיות כמעט כל דבר (החל מחלקים/פלסטיקים משוחררים ועד לתושבות מנוע/בולמים) כך שרק בדיקה במוסך תעזור.

בנוגע לשאר הנושאים לדעתי בצע חיפוש בפורום דיטיילינג, יש הרבה שרשורים דומים.

פורסם

מבחינת בלאי מזדה 3 ידועה במס' נקודות תורפה:

תושבות מנוע, בולמים, משולשים. תיכנס למוסך ותבקש שיבצעו בדיקה לכל המכלולים האלה, במידה ויש צורך בהחלפה, תבקש שיראו לך את הנזילה/ קרע.

אחרי החלפת צמיגים צריך לעשות איזון גלגלים, חכה עם זה עד אחרי הטיפול במוסך כי אולי יחליפו לך רכיב הקשור להיגוי/ מתלים.

פורסם

אחרי החלפת רכיב היגוי/מתלה מבצעים כיוון פרונט.

איזון גלגלים לא שייך לעניין.

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר שקיבלת לצמיגים טוב. באתר של היבואן הם עולים 520 ש"ח לצמיג:

http://www.tireclub.co.il/catalog/205-50r17pr-89w-tl-2043.html

לגבי הרעשים - קשה מאוד להתייחס לזה בלי עוד פרטים או בלי לשמוע. יכול להיות שזה באמת משהו משוחרר בתא הנוסעים ויכול להיות שזה משולש או תושבת או משהו כזה. גש למוסך לבדיקה.

לגבי הצבע - אם הלכה נשרפה אז אין הרבה מה לעשות מלבד לצבוע מחדש. גש אל אלעד שירותי רכב ובדוק מולו מה אפשר לעשות. זה פחח לא יקר שעושה עבודות יפות, ויש לו גם בחור שמתעסק בדיטיילינג כך שאולי הוא יוכל לעזור לך לשקם את הצבע הקיים.

• תוכן חדש...