Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות רכב או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חייל סדיר, משרת בצה"ל יומיות במרחק של כ20 ק"מ מבית, אני גר בשטחים ותוצאה מזה אין לי תחבורה ציבורית רק ב6וחצי בבוקר, ו5וחצי בערב חזרה הביתה, ולרוב אני יוצא בשעה 14:30-15:00 ומחכה לאוטובוס עד חמש וחצי, הענין הוא כזה עד לפני כשלוש חודש היה לי פג"ו 106 שהלכה לעולמה, ומאז אני נסחב באוטובוסים כל יום גיליתי שאני יכול לקחת הלוואה מבנק, של עד 9,500 לרכב כולל ביטוח ישור קו והכל ולהתחיל לעבוד אחר כך בשביל עבודה אני חייב רכב בגלל חוסר בתחבורה ציבורית, הענין שאני עוד 5וחצי חודש משתחרר אם שווה לעשות את הצעד הזה ולקנות רכב?

או לחכות לשיחרור ולקנות רכב, גם בשיחרור אקנה רכב במעט כסף, כי כמו שאמרתי בשביל לעבוד חייב רכב אני גר בישוב בעיתי מאוד והלוואה היא על חשבון המענק.

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

אין ספק שבישוב מרוחק ללא תחבורה ציבורית- רכב פרטי יהיה נח מאוד.

אם כדאי לקנות או לא - תעשה את השיקולים הכלכליים שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני הייתי מציע לחכות ואז לקנות רכב לא מיושן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכן אני אומר תסים את השירות,תתחיל לעבודה באזור ה 15 שאלף יש אחלה רכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דיברנו על זה ואתה יודע טוב מאוד מה הדעה שלי,

אבל בכל מקרה, בתקציב כזה (5000-6000₪) לקנות רכב זה הרבה מזל ופשרות.

רוב הסיכויים שתיפול על תיבת הפתעות בלתי נגמרת. רוב המכוניות בתקציב הזה מתוחזקות בתחזוקת שבר ולכן כדי להשמיש את הרכב למצב טוב תשקיע הרבה כסף.

ונניח שתמצא אחת סבירה, עדיין יש תחזוקה שוטפת ובלאי - ברקסים, צמיגים, מצבר, החלפות שמנים ונוזלים וכו'. מן הסתם יהיו בלת"מים ברכב שמתקרב לגיל 20.

מן הסתם ב15-20 אלף ש"ח יש אחלה של רכבים, אפשר למצוא דברים במצב טוב, בלי הרבה ידיים, ק"מ סביר, היסטוריה מסודרת אפילו אם יש לך מזל, רכב בטיחותי וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...