Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בשלבי רכישה של לנדקרוזר 2007 קצר בנזין 4000 סמק.

לקח

תי את הרכב לבדיקה במכון רישוי מוסמך,

הבנתי עוד לפני הבדיקה שמכוני הרישוי "נוהגים" להגזים מאוד במצב הרכב ולכן בהרבה מקרים חוות הדעת שלהם לא תואמת את מצב הרכב באמת (לרעת הרכב כמובן..)

הרכב נראה שמור מאוד ללא תאונות קשות מלבד שריטות פה ושם.

הרכב יד שניה(יד ראשונה היה אצל אישה למשך חודשיים בקושי נסעה איתו) נסע 174 אלף קילומטר. המנוע נשמע שקט מאוד ובמצב טוב.

המוכר דורש על הרכב 109אלף שקל. (מחירון)

באחד מהסעיפים "בקרת יציבות לקויה" זה בבדיקה במוסך טויוטה והמוכר מסדר את התקלה.

אשמח בבקשה לחוות דעתכם לגבי מצב הרכב לערכתכם על פי הבדיקה שמצורפת פה

כמו כן ידוע שהק"מ קצת גבוה ואני חושש שבעוד שנה וחצי שנתיים שהרכב יהיה על 200 k ק"מ יהיה לי קשה למכור אותו.

מה אומרים?

תודה מראש. מבדק.jpg

פורסם

"הרכב נראה שמור מאוד ללא תאונות קשות מלבד שריטות פה ושם".

שמור? הוחלפה כנף ימין, שמשה, קורוזיה, חלודה...

לא ראיתי את הרכב - אלא אתה. על פניו ממה שרשום, נראה לא מזהיר.

פורסם

רק שתדע שקורוזיה בגג השמש ברגב הזה זאת מחלה, ומסגרת תהיה חלודה בכל רכב שתראה.

למרות זאת לא חודרים שום מים רכב. מוזר אבל זה המצב לנד קרוזר בשנים הללו.

לטעמי דווקא הבדיקה נראית בסדר במידה החלודה על השלדה לא ברמה קריטית ואם היא לא נובעת מתאונה בשלדה, ובמידה והמחיר ומראה הרכב לטעמך הייתי מתקם הלאה.

פורסם

מכרתי לפני כחודש וחצי קינג קצר בנזין שנת 2008 .

אפילו הקונה נדהם לראות כמה הרכב היה נקי , אבל בלי שום קשר .

לדבר על הבדיקה אני לא יכול כי לא ראיתי את האוטו בעניים ואני לא יודע עד כמה חמורים הרג'קטים שהעלו בבדיקה אבל אני יכול להאיר את פנייך בקשר למכירה העתידית שדיברת עליה .

קח בחשבון שהשוק של דגמי הבנזין מאוד קשה ועם כל זה שהרכב שלי היה שמור ובמצב תצוגה היה לי קשה למכור אותו (בסוף הגיע האיש שהעריך ושילם מה שביקשתי אבל זה לקח כמעט שלושה חודשים, מה גם שלא הייתי בלחץ למכור ככה שנפנפתי הרבה קונים שניסו לשחק על עניין השוק החלש) , אולי אצל הלנד קרוזרים המצב יותר טוב אבל עדיין קח בחשבון שאת דגמי הבנזין קשה מאוד למכור בטח ובטח במחיר מחירון.

ואני מאמין שאתה מודע לעניין הדלק ;-)

פורסם

לטעמי דווקא הבדיקה נראית בסדר במידה החלודה על השלדה לא ברמה קריטית ואם היא לא נובעת מתאונה בשלדה, ובמידה והמחיר ומראה הרכב לטעמך הייתי מתקם הלאה.

מה לגבי החלק של המכירה בעתיד? לדעתך יהיה לי קשה למכור את הרכב הזה בעוד כשנתיים נגיד שיהיה על 200 אלף קילומטר?

נראה לי שיש ביקוש ללנדקרוזר בנזין, אין הרבה כאלה למכירה ויש המון מעוניינים.

תודה.

תודה לכל העונים עד עכשיו! אשמח לעוד תגובות ממביני לנדקרוזר. אני צריך להחזיר תשובה על הרכב עד סוף היום!

פורסם

לגבי מכירה עתידית אף אחד לא יודע להגיד בוודאות, אנחנו לא נביאים.

אני חוזר ומדגיש: במידה והר לטעמך מבחינה קוסמטית ומכנית הוא תקין, ובנוסף אתה מודע לעלויות הדלק ולא מעוניין במנוע הדיזל, לדעתי אין מניעה לא לקנות את הרכב הספציפי במידה ובדקת שאין נזק שלדתי. ולגבי המחיר תראה רכבים דומים ותשווה. במידה והמחיר הגיוני לטעמך הכל טוב, במידה ולא תנסה להתוכח עוד.

פורסם

לא מסכים בכלל! עם חלודה בגג הדרך לנזילות ותקלות חשמל קצרה מאוד. לתקן ניתן יהיה רק על ידי חיתוך של הפח החלוד, ריתוך פח חדש וצביעה כמובן.

בנוסף הייתי מטיל ספק בכך ש"המוכר מסדר את התקלה." של הבקרת יציבות, הייתי מעדיף לקחת לבד למוסך לקבל הצעת מחיר ולהוריד מהמחירון.

פורסם

למה לא דיזל?

לדיזל יש שוק מטורף, במקרה הזה די אפשר לנבות את המחיר וירידת הערך.

השוק מלא בדיזלים, אומנם לא קל מצוא אחד במצב טוב אבל המגוון הרבה יותר רחב מהבנזין.

• תוכן חדש...