Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהגטס זה רכב שקל לטפל בו, מכיוון שהוא פשוט ואינו בעל מערכות מורכבות וכו'.

אני מחזיק את הרכב כבר כ-9 שנים, בגלל שהוא אמין מאוד, זול לאחזקה וקל לתקן ולטפל ברכב לבד.

החיסרון העיקרי שמצאתי ברכב הוא הבטיחות.

גם בגרסאות שיש 2 כריות אוויר ו-ESP, עדיין הרכב אינו מאסיבי כך שבתאונה הוא עשוי להימעך בקלות.

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המון תודה ליגאל התותח שפינה לי מזמנו על מנת לבצע טיפול קטן לרכב שלי.

בנוסף לטיפול עשינו גם בדיקה למכלולים העיקריים, וכל מה שצריך יטופל בקרוב.

אז שוב תודה רבה ליגאל ושאר חברי הכנופיה על הרצון וההתמדה בלעזור לאנשים אחרים ללא תמורה! :mm_yeah:

פורסם

אסף המלך, כרגיל מושיע אותי.

רציתי להתקין כבל AUX ברכב ואז גיליתי באמצע התהליך שאני לא חזק כמו שחשבתי וצריך מקדחה.

בשיא חוצפתי הצקתי לאסף וביום שישי בערב הוא עזר לי עם הקדיחה ועכשיו לי AUX ברכב. תותח!

נ.ב. הראש של הAUX השחור שהזמנתי מאיביי עבה. בהתחלה הוא לא נכנס לחור ואז, כמו שרק אסף יכול, הוא הרחיב החור לאט לאט בתנועות מעגליות עד שבסוף הכל נכנס עד הסוף ויצא מהצד השני.

הנה לכם סלוגן לאתר של הכנופיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתמול נפגשתי עם אסף כדי לבצע טיפול שוטף לפנדה.

אסף מקצועי וזריז ועשה עבודה מעולה ונקייה בהחלפת שמן המנוע, המסננים וביצוע בדיקה כוללת לרכב.

כנופיית הטיפולים השוטפים ואסף בפרט לא מוותרים לעולם ותמיד מוכנים לבוא לעזרתי,

זה לא מובן מאליו אז שוב תודה רבה!

פורסם

אסף אסף אסף... מה עוד לא נאמר על הבחור המקצוען והפדנט?

סייע לי היום בהחלפת צלחות בלמים + רפידות + נוזל ברקס + שמן מנוע ופילטר שמן.

פינוק אמיתי! מקצוען אמיתי ובנאדם מיוחד ללא עוררין!

מה עוד יש להוסיף? המון המון תודה לך! :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

אחרי הרבה זמן שבילבלתי לאסף את הראש על טיפול לאימפרזה שלי נפגשנו יום שישי ברעננה

מה אומר לכם רמת המקצועיות והפדנטיות היו מעל הכל.

הוחלפו פילטר אוויר כולל פילטר שמן פלגים ובדיקה ויזואלית על כלל הרכב.

בזמן פירוק הפלגים מצת אחד קצת עיתעקש לצאת אבל אסף עם הסובלנות שלו הצליח לחלץ בשלום את המצת.

בקיצור אחרי פעם ראשונה בטיפול אצל הכנופיה אין ספק שאטפל רק אצלהם.

אז אסף תודה על הכל האימפרזה נוסעת ומחייכת מהרגע שטיפלתה בה

imprza new age

פורסם
מדריך מקוצר לניקוי בית מצערת - שברולט ספארק 2011

שלום חברים,

אחת הבעיות של שברולט ספארק הינה התיכנון הלקוי של בית המצערת. זו מצערת אלקטרונית אשר עם הזמן נוטה לספוח הרבה לכלוך, דבר הגורם לכיבוי המנוע בעת עמידה ברמזור למשל. ניקוי פשוט של בית המצערת (בעזרתו האדיבה במיוחד יש לציין של אסף מכנופיית הטיפולים השוטפים) פותרת את הבעיה. מומלץ לבצע ניקוי זה אחת לשנה.

השלבים הם כדלהלן (ואני מתנצל מראש אם לא אשתמש במינוחים הנכונים):

1. תמונה של בית המצערת מסומנת בעיגול:

קובץ מצורף 462650

2. מנתקים את בית המצערת מצינור הנשם ופותחים את 4 הברגים מסביב:

קובץ מצורף 462653
קובץ מצורף 462654

3. במקרה הזה קל יותר לנתק את מכסה פילטר האויר שאליו מחובר הצינור שמוביל לבית המצערת, מאשר לנתק את הצינור עצמו:

attachment.php?attachmentid=462683&d=1465152995&thumb=1

4. משאירים את החיבור לחשמל כך שלחיצה על הגז כשהסוויץ ב-ON תפתח מעט את הפרפר והניקוי שלו יהיה קל יותר. מרססים ספריי קרבורטורים ומנקים בעדינות היטב את כל הלכלוך שהצטבר, כולל את הגומיה האוטמת:

attachment.php?attachmentid=462684&d=1465153222&thumb=1attachment.php?attachmentid=462685&d=1465153238&thumb=1attachment.php?attachmentid=462686&d=1465153315&thumb=1attachment.php?attachmentid=462687&d=1465153332&thumb=1

5. בגמר הניקוי, ניתקנו את המצבר מהמינוס על מנת לאפס את המערכת ולתת למחשב ללמוד מחדש את מצב הפרפר בבית המצערת:

attachment.php?attachmentid=462688&d=1465153487&thumb=1

6. חיברנו מחדש את הכל בחזרה, וידאנו שלא נשכח שום בורג או חיבור והכל מחובר ומהודק היטב.

הנענו את המנוע ונתנו לו לפעול מספר דקות על מנת לוודא שהכל תקין.

מומלץ לבצע ניקוי זה אחת לשנה, אפשרי במהלך הטיפול לרכב, כך לא נצטרך לבצע זאת במיוחד.

זהו, להתראות בשנה הבאה
:eek:

בנוסף, אני רוצה לציין שכל זה לא היה יוצא לפועל ללא עזרתו האדיבה של אסף מכנופיית הטיפולים השוטפים שכבר ביצע ניקוי זה ברכב בשנה שעברה, כאשר הפעם ביקשתי לצלם את כל התהליך מההתחלה ועד הסוף ורשמתי לי הערות
על מנת שאוכל לבצע זאת לבדי בפעם הבאה.
אז אסף יישר כוח!! אני מקווה שאתה זוכר את ההזמנה לבירה או עזרה כאשר תהיה בפתח תקווה, מקווה שתקפוץ לבקר.

להב.

אני מניח שחברי הכנופיה לא יכתבו כזה דבר, אבל בעיני מאוד מצא חן הקונספט (בנוסף לתעוד המפורט) שהדגשתי:

על מנת שאוכל לבצע זאת לבדי בפעם הבאה.

אם אני מבין נכון, זאת אחת ממטרות הכנופיה.

ואם אני שוב כותב פה: לא אוכל לסיים בלי להסיר את הכובע שוב, בפני הפעילות המבורכת של חברי הכנופיה!!!

פורסם

אז ככה.

הגיע הזמן לטיפול שוטף שמגיע לבלנו "הצעירה" שלי, קבעתי עם אסף והופ קפצנו לחניון יפה ורחב ידיים..

אסף מצא פינה יפה לא לפני שדאג לכל הכלים ואפילו כפפות הביא ומחצלת להזדחל מתחת לרכב.

אחת ושתיים נכסנס מתחת לרכב והחליף רפידות בחדשות של חברה איטלקית לא כ"כ מוכרת אבל נראות טובות. גירז בצדדים עם גריז נחושת, והופ הגלגל חזר למקומו במקצועיות ובנועם.

לאחמ"כ התקרר כבר השמן במנוע החם, וכבר ניגר הוא לתוך הגלון איסוף. פילטר שמן ירד, פילטר מקורי עלה והוברג במקצועיות ויעילות.

אסף מילא בדיוק מירבי את השמן אל תוך קרב המנוע. והרכב הותנע לבדיקה קטנה.

והכל יותר מתקין.

אין גבול לסבלנות ולידע שאסף ושאר חברי הכנופיה מפגינים.

הכל חוזר למקומו בדיוק המירבי אפילו יותר טוב ממה שיצא מהחברה.

מצרכים:

פילטר שמן מקורי

שמן חצי סנטטי של אגיפ

פילטר אויר

רפידות של raicam

והמון אהבה וסבלנות

5e9cf0d82233f74a1bce4ae5dfccec1b.jpg25c9c744b00258a3f24a17698d519b0f.jpg70c4be8e0d8071f30c2166017d21965e.jpg04f34d37b394b959dda43fc6f2a7ecc7.jpg50cd817d1a91c466ba07726b9252a72c.jpge7d1579235ecc4df6411ae45afe58a90.jpg

אין עליכם חברי כנופיה.

תמשיכו לעשות עבודת קודש

ובעיקר אסף

פורסם (נערך)

נפגשתי היום עם אסף, כדי לטפל בחיישן טמפ' גיר תקול ביונדאי גטס (קוד תקלה: P0711).

אסף אמר לי מה צריך לרכוש ואת החלפים רכשתי ביונדאי-שופ: 4 בקבוקי שמן גיר SP3 של יונדאי, חיישן טמפרטורה, פילטר שמן גיר.

ביקשתי מאסף לבצע את התהליך בעצמי, כאשר אסף יבצע בקרה ויספק הכוונה.

את רוב העבודה עשיתי בעצמי ולמען האמת, זה לא היה מורכב כמו שחשבתי מלכתחילה ונהנתי בטירוף.

אפרסם מדריך מפורט בימים הקרובים.

תמונה של החיישן הסורר:

sensor.jpg

לפני שיצאתי לדרך, אסף הציץ מתחת למכסה המנוע ומצא כבל סורר ליד המנוע ודאג לחבר אותו למקום ובנוסף ראה שחסר בורג במכסה שמגן על רצועת הטיימינג ודאג להשלים אותו - שאפו! :wink:

אסף כהרגלו היה מקצועי, יסודי וסובלני - תודה רבה אסף!

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

רציתי להודות לאסף!

היום נפגשנו, הוא החליף לי רצועת טיימינג + משאבת מים + רצועות אביזרים + תושבות מנוע ותושבת גיר,

אסף מקצועי, פטדנט ואחלה מורה!

כמובן שכבר בנסיעה הביתה הרגשתי שהרכב מתנהג אחרת!

אסף אתה עושה עבודת קודש!

תודה רבה לך!!

ברק.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

רציתי להודות שוב לאסף, יום אחרי שעשינו טיימינג התחילה בעיה חדשה, הטורים ברכב התחילו להשתגע,

אסף הגיע אליי אחרי העבודה , וכמובן הצליח לפתור את התקלה (חיישן צעדים)

אסף, תודה רבה לך מקרב לב!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שלום לחברי הפורום,

כפי שאתם יודעים אני יצאתי לחופש גדול ולאחר מכן אחותי מתחתנת , ואני הולך לנצל כל דקה לעבודה ולהיות עם המשפחה, אי לכך ובהתאם לזאת אני יוצא לחופשה בת ארבעה חודשים,

נא לא לשלוח לי בקשות לטיפול, עד שארשום הודעה שחזרתי לפעילות מלאה.

מתנצל בשם צוות הנהלת הכנופיה, אחזור לפעילות מלאה ברגע שאוכל.

מנהלים, לא מצאתי לנכון לפתוח שרשור ולרשום בו את כל הנכתב לעיל, לכן רשמתי פה.

רועי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי להודות לאסף!

קיבלתי הצעת מחיר להחלפת מספר חלקים במוסך ועוד לפני שרכשתי את החלקים אסף הציע להיפגש איתו למספר דקות לבדיקה מה בדיוק צריך לקנות ולהחליף. לאחר בדיקה מעמיקה ומקצועית שערכה בדיוק עשר דקות הוא ראה שאין צורך אמיתי להחליף שום דבר ושבמוסך כנראה ניסו לעשות עליי קופה.

זאת הייתה ההתנסות הראשונה שלי עם חבריי הכנופייה ובוודאות לא האחרונה!

תודה רבה לכם!

פורסם (נערך)

ביקשתי את עזרתו של אסף ביישור קו כולל לפנדה המזדקנת שלי לאחר שבשנתיים האחרונות חוץ מלהחליף שמן ופילטר שמן, הרכב לא זכה לקבל יותר מדי אהבה אך מנגד הפגין אמינות מכנית לא רעה יחסית לרכב בן 10. חלק מהעבודה ביצעתי בעצמי בפיקוחו של אסף, אך העדפתי פחות לגעת במכלולים בטיחותיים, סתם כי אני ממש אוהב את הגוף שלי שלם. 8)

בתפריט: החלפת רפידות, החלפת נוזל בלמים, החלפת פלאגים, ובנוסף גם נאלצנו להחליף חוטי הצתה באופן לא מתכונן לאחר שאלו החליטו להתפרק לי בידיים. :roll: (תודה רבה גם למאור מהכנופייה שגילה נכונות לרוץ לחנות החלפים, להשיג לנו חוטי הצתה בצהרי יום שישי, רגע לפני שהיא נסגרת ובוחנת את יכולת ההליכה שלי למרחק. בלי שום קשר היה נחמד לפגוש אותך אחרי שקראתי המון הודעות שלך. :wink:)

אסף, בחור חכם, מבין עניין ומורה נפלא, הסביר דברים ברוגע ובנועם, ענה על כל השאלות ששאלתי לפרטי פרטים, הדגים והסביר כל פעולה שהוא עושה כדי שאלמד. כך צריך להתנהג מורה אמיתי, ואת זה אני אומר כמורה למתמטיקה. :lol:

וכמובן, תודה גם לשלי, שגילתה נכונות להצטרף אלינו ולעזור, אתם מקסימים אמיתיים, ואני מאחל לכם שנים של שיחות נפש על גריז נחושת. :lol:

אני מאד מעריך את זה, ואני מקווה שבעתיד אוכל לגמול לך על כך. (תשלום, שלחלוטין מגיע לו, לצערי הוא לא הסכים לקבל. :-()

IMG_20160715_130021_HDR.jpgIMG_20160715_130028_HDR.jpgIMG_20160715_130036_HDR.jpg

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...