Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בדרך אבל אז אסף הציע לי הצעה שלא יכלתי לסרב לה [emoji1]

תודה בכל זאת אושריקו [emoji6]

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל ברצוני להגיד שבימינו נדיר מאוד מאוד למצוא אנשים שבאים לעזור בכיף ולא מסכימים לקבל תמורה עבור העבודה הקשה שהם עושים.

אסף מכנופיית הטיפולים פנה אליי והציע לעזור בהחלפת הרפידות והצלחות, קבענו ואסף הגיע אליי עד אשדוד. אני רוצה להגיד שהבחור מאוד מאוד מקצועי, פירק את כל הגלגלים, החליף לי רפידות וצלחות מקדימה וניקה הכל גם מאחורה. בנוסף החליף את הנוזל בלמים. בדק כל בורג פעמיים ואפילו עשינו נסיעת מבחן בסוף. אסף תודה ענקית על כל העזרה!!!

2lkxhqb.jpg

פורסם

לא מצאתי את השרשור הזה, למרות שהטיפול כבר בוצע לפני מספר שבועות. אז תודה מעומק הלב לאסף מכנופיית הטיפולים השוטפים, שהגיע עם רועי עוזרי הילדון התותח ויחד ביצעו טיפול למאזדה 5. כמו תמיד, במהירות, במקצועיות, בסבלנות, בהרבה ענווה. כל הכבוד ותודה!

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

היום הגעתי לאסף לפינת הטיפולים שבה הוא הסביר לי החלפת רפידות וצלחתו בפעם השלישית לפחות(הפסקתח לספור).

החלפנו גוג'ון שנשבר בפתיחת הגלגל(עלות הייתה רק 35 ש"ח) לקח בדיוק פחות מחמש דקות(אין לי מושג כמה לוקחים בפנצ'ריה ובמוסך אבל אני מתאר שקצת יותר).

החלפתי שמן ומסנן שמן(עבודה שכבר ביצעתי לבד בעבר על באלנו כמה פעמים על יונדאי פעם אחת אבל על טיוטה לא) אסף ומאיר (העוזר שלו השבוע) השגיחו ועזרו(מאיר פתיחת בפלאג לבדיקה) ותמיד שאלו לדואג עם צריך עזרה.

אציין שהשגחה כזאת היא לא מובנת מעליו במיוחד כשיש לידך רנו מגאן דור ראשון עם תקלות.

אציין גם לטובה את היענות של אסף לעזור טלופנית עם הפיאט פנדה שלי לגבי פילטר האוויר בזמנו.

פורסם

22:30 בלילה. אסף מתייצב בתל אביב על מנת לאבחן מהן אותן "רעידות כאילו האוטו שלי הולך להתפרק" שתיארה מישהי שעובדת איתי והיונדאי גטס 2006 שלה.

כמובן שהבדיקה התחילה במה שקורה תחת מכסה המנוע בצבע הלבן-אבק, ולאחר שוידא שהכל מחובר במקום ומפלס הנוזלים תקין הם יצאו יחד לסיבוב מבחן שלאחריו האבחנה של הדוקטור נוטה לכיוון תושבת מנוע חליפית ש... עושה רעידות כמו תושבת מנוע חליפית.

על הדרך הפציינטית קיבלה רשימת חלפים לקנייה ואסף הבטיח טיפול מפנק בהקדם ושלא תדאג. היא לא דואגת.

כבר הפסקתי לספור איזו פעם זו שאני מודה לאסף, אז קבל עוד תודה ענקית ממנה וממני לרשימה הבלתי נגמרת של התודות והברכות!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני רוצה להתחיל ולהגיד שבהתחלה לא האמנתי לדבר הזה שנקרא "כנופיית הטיפולים השוטפים", זו פעם ראשונה בחיי שאני מגלה בתחום אנשים שעוזרים לאנשים אחרים בלי שום רצון לקבל תמורה ובפרט את אסף התותח שבפעם השנייה כבר עוזר לי לטפל בגטס.

אז לקראת הטסט הגטס הייתה זקוקה לטיפול תקופתי שכלל: פילטר אוויר, פילטר מזגן, פילטר שמן, שמן, נוזל קירור, פלאגים וווישרים.

קבעתי עם אסף בשעות הצהריים בפתח תקווה, אני הגעתי עם החלפים שהוא אמר לי מראש לרכוש בחנות "יונדאי שופ" בת"א והוא הגיע מוכן עם כל הציוד ועוד כמה חלפים.

מהר מאוד אסף ניגש למלאכה ובלי ששמתי לב פילטר המזגן כבר הוחלף ואחריו בקצב מהיר גם שאר הטיפול שערך בערך שעה.

הבן אדם פשוט אלוף, ידע לענות לי לכל השאלות ובנוסף עזר לי בעוד כמה קטנות (נורת איתות בעייתית, חלון בגג שנפתח בהססנות ועוד)

כל החלפים ביחד עלו סה"כ 300 ש"ח, סכום מזערי יחסית למחיר שהייתי משלם במוסך.

פשוט אין לי מילים על אסף, בנאדם תותח, סבלני ועוזר מכל הלב. מודה לך מאוד ומקווה לעבור את הטסט מחר בשלום :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים.

ביום רביעי האחרון הרכב החל "לעשן" והתברר שיש פיצוץ ברדיאטור.

הרכב נגרר למוסך בחמישי, שם קיבלתי הצעת מחיר של 1,400 ש"ח רדיאטור+ עבודה כולל מע"מ. :x

שאלה קטנה ששלחתי לאסף - ומיד אסף עונה: " עזוב אותם, אני אחליף לך את הרדיאטור"

אני: "הרכב כבר במוסך ואני לא פנוי היום אחה"צ, חייב להיות היום עם הילדים"

אסף: "תגלגל את הרכב מחוץ למוסך, תקנה רדיאטור בטלפון אצל 'אבי פרטס' אני אעבור שם, אאסוף אותו, אסע למוסך, אחליף לך את הרדיאטור ואשאיר את המפתח במקום חבוי לכשתוכל לבוא לקחת את הרכב" (!!!).

שימו לב! המלאך הזה הגיע במיוחד מעבודתו לאיזור פ"ת, אסף את הרדיאטור ונסע להתקין אותו ברכב! למזלי הצלחתי להשתחרר מחובתי ההורית והייתי עם אסף בעת ההחלפה.

מה אגיד לכם - תענוג. הכל בניחותא, בנועם ועם הסברים (מרוב הקשבה ולמידה שכחתי לצלם את כל התהליך).

חצי שעה של עבודה (!) + חצי שעה של בדיקות - וסימנו הכל.

הרדיאטור הישן:

IMG_20160922_174936_HDR.jpg

את החדש שכחתי לצלם, אבל הוא נראה בדיוק כמו זה, רק חדש ונקי :lol:

סה"כ עלות: 700 ש"ח רדיאטור + 50 ש"ח נוזל קירור.

תודה ענקית!

פורסם

גם כן רוצה לאודות לאסף מהכנופיה, קסם של בחור! יצרתי קשר עם אסף בעניין החלפת צלחות והרפידות בפורד פוקס שלי, קניתי את החלקים ובשבת האחרונה נפגשנו, אסף במקצועיות ובסובלנות פירק והרכיב ענה על כול השאלות שהיו לי והיו לי לא מעט! למרות שלא תכננו לבדוק את הברקסים האחוריים, הסכים לפרק ולבדוק אותם גם כן. היה לי העונג להכיר ולהתרשם, י ש ר כוח לכנופיה ובאמת תודה לך אסף.

קצת תמונות מהמפגש

IMG_2880.JPG

IMG_2881.jpg

IMG_2882.jpg

IMG_2884.jpg

דרך נוספת להוציא צלחת דרמ מבלי לדפוק עם פטיש על הצלחת (פחות מרעיש לשכנים)

IMG_2885.jpg

פורסם (נערך)

הגעתי לכפר סבא היום לטיפול תקופתי לגטס אצל אסף

לפניי היה רכב אחר שעזר להם עם האורות האחוריים אם אני לא טועה

האמנתי לכל מה שכתוב לגבי ה"כנופייה" ועדיין לראות את זה בלייב פשוט משאיר אותך פעור פה, לראות את האהבה והמקצועיות שבה הדברים נעשים עד הפרט האחרון ללא פספוס כאילו הוא מטפל עכשיו ברכב שלו

אצלי היה טיפול סטנדרטי יחסית (שמן מנוע, פילטר, שמן גיר, פלאגים ומסנן מזגן) ועדיין מעבר לטיפול עצמו שנעשה במקצועיות והתמדה על כל פרט אסף הסתכל גם על הדרך על הברקסים, על רצועות ובקיצור על כל דבר ברכב שיש לו פוטנציאל כזה או אחר להיות בלוי או תקול

פה ושם גם מתעניין ומנסה לשאול ולהתמצא וגם שם אסף נמצא בשביל להסביר בסבלנות

רוצה לרשום אלפי תודות לך אסף, מעריך מאוד

עושה טוב על הלב לדעת ובמיוחד לראות שיש אנשים כאלה..נשארתי בלי מילים

עריכה אחרונה על ידי liranco9

• תוכן חדש...