Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עובד באחת מחברות הליסינג הגדולות בארץ. בתור נהג שלוקח את הרכבים אל הסניף, ובחזרה משם אל הלקוח. ונתקלתי כבר בכל האנשים ההזויים שמחזיקים רכב חברה.

אז קצת סדר בבלאגן-

- הוצאת העצבים של הלקוח יוצאת עלינו הנהגים. למה? כי אנחנו מייצגים את אותה החברה, אז מבחינת הלקוח אנחנו יודעים הכל ואשמים בהכל, למרות שלנו רק אמרו לקחת את הרכב מנקודה א' ל-ב', ואין לנו שום יד בעוול שנעשה לו.

- גם אם נהג גנב משהו, אין לשאר הנהגים שום דרך לדעת.

- מבחינת הלקוח, אם נגנב משהו, אז בטוח שזה הנהג. זו טעות גדולה!!

חברות הליסינג לא יכולות לקחת אחריות על חוסר האחריות של הלקוחות!

הרכבים האלו עוברים בין נהגי הליסינג, מוסכניקים, מוסכי חוץ, פחחים, שאר עובדי המקום, נהגי גרר, נהגים חיצוניים.

וזה רק ממה שעולה לי עכשיו..

אז איך, ועל מי ניתן להטיל אשמה??

נכון שזה מבאס. אבל להבא עדיף לרקון מאשר להתרוקן.

עריכה אחרונה על ידי Guy30
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

עד לאן הגענו, שחברת ליסיניג מנסה להצדיק ולהגן על העובדים שלה או על עובדים מטעמה (מוסך), במקום לבוא ולבדוק נושאים כאלו בחומרה ולטפל בהם מהשורש.

בטח הכי קל לנפנף את הלקוח ולא לקחת אחריות.

פשוט תעודת עניות לחברה שכזו.

תכלס מאוד קל היה לעלות על הגנב, בסה"כ היו ל כ-4 אנשים גישה לרכב הזה, 1-גרריסט,2-מי שקיבל את האוטו במוסך,3-המכונאי,4-הנהג שהחזיר את הרכב, בחברה גדולה כמו זו בטוח יש קצין בטחון שבסה"כ היה יכול לבקש את המצלמה עצמה להוריד ממנה תביעות אצבע ולהשוות אותן לתביעות אצבע של אותם האנשים שעבדו על הרכב ובכך לעלות על הגנב.

רק תחשבו על זה שהיום הבחור גנב כרטיס זיכרון, מחר הוא שיכפל מפתחות והעביר לגנבים ופתאום לחברת הליסינג "נגנבים" רכבים.

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עדיין לא אמרת מה שמה של החברה, למרות שאתה אוהב את הקונספט של לשמור לעצמך את שם העסק נגדו אתה מתלונן (אם אני לא מתבלבל בינך לבין מישהו אחר) ;-) .

פורסם

אתה לא מתבלבל, ברגע שתהיה תשובה סופית מקצין הרכב/ממנהלת כוח אדם של המפעל אז אדע אם אני יכול לפרסם את שם החברה.

צריך להבין ולהיזהר במקרים כאלו,לפעול בחוכמה ובזהירות, ולא לרוץ ישר ולפרסם אחרת אפשר לחטוף ולהיצטער על זה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם לא שיקרת ולא העללת, כלומר סיפרת אמת - אין לך כל כך ממה להיזהר פה (לדעתי).

בינתיים שמעתי על ההתנהגות (גניבה) הזאת באלבר ובסיקסט, לכן התעניינתי :-) .

אגב, התגובה של חברות הליסינג היא תמיד אותה תגובה, "עליך להוציא את כל חפציך האישיים בעת מסירת הרכב".

פורסם

מה יש לך לחטוף? את הכרטיס גנבו לך כבר....

גם אני עבדתי פעם כנהג בליס. אני זוכר שמישהי שהביאה לי רכב פירקה גם את הפאנל של המערכת ולקחה.

אז לא הבנתי למה - עכשיו אני מבין אותה

פורסם

כרטיס חדש כבר קניתי, העניין הוא שהפעם גנבו את הכרטיס בפעם הבאה לך תדע מה עוד יכולים לגנוב, אם עובדים גנבים בחברת ליסיניג אז צריך למגר את התופעה ולא לתת לזה יד ולשתוק, כנראה שיותר מדי לקוחות שותקים ובגלל זה יש עובדים שמרשים לעצמם לגנוב כל דבר שרק נראה להם.

פורסם

הכי פשוט להוציא מהרכב את מה שיקר או חשוב ולא השאיר את האופציה, לא מסובך,

גם אם מודבק וגם אם לא, אני תמיד מארגן שקית או תיק ופשוט מעיף לשם את הכל לפני שלוקחים את הרכב, עדיף למנוע מראש את המצב הזה.

לצערנו גנבים תמיד יהיו, גם אם לא בפעם הזו שלקחו את הרכב לטיפול,

אז בפעם אחרת כשחונים איפושהו ישברו את החלון.

so far so good so what

פורסם

מעניין מה היה קורה אילו חפץ היה נגנב מהרכב של קצין הרכב לדוגמא, האם גם אז זו הייתה התגובה של חברת הליסינג או שהיו מתאמצים קצת יותר מכיוון שככל הנראה הוא היה דואג לא לעבוד עם אותה החברה יותר במצב כזה.

פורסם

מחזק את הבחור לעיל.

כשסבתי הייתה מאושפזת בבית-חולים השארנו לה כסף בשטר וקצת מטבעות למכונות שתייה. בלילה מישהו גנב לה את הכסף מהארנק.

גנבים יש בכל מקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשהיה לי רכב ליסינג, תמיד הייתי מוציא הכל לפני הטיפול, גם מטבעות. יותר מזה לפעמים שמתי לב שברכב עשו חיפוש. כניראה מישהו חיפש דברים בעלי ערך כדי "לקחת".

זה בהחלט חוסר אחריות מצד הלקוח להשאיר דברים ברכב ליסינג, הרי הם בדרך כלל מבקשים להוציא את הכל לפני הטיפול. זה דבר ידוע שדברים בעלי ערך נעלמים כאשר נשארים ברכב. אני תמיד הייתי מפרק את המצלמה ולוקח איתי את משקפי השמש שלי.

זה כמובן לא מצדיק את כל שרשרת השירות שטיפלו ברכב במקרה שנעלם משהו. זה לא בהכרח עובדים של חברת הליסינג. זה יכול להיות כל אחד (למשל מי שלקח את הרכב לשטיפה). פות"ש, תגיד תודה שהשאירו לך את המצלמה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עד לאן הגענו, שחברת ליסיניג מנסה להצדיק ולהגן על העובדים שלה או על עובדים מטעמה (מוסך), במקום לבוא ולבדוק נושאים כאלו בחומרה ולטפל בהם מהשורש.

בטח הכי קל לנפנף את הלקוח ולא לקחת אחריות.

פשוט תעודת עניות לחברה שכזו.

תכלס מאוד קל היה לעלות על הגנב, בסה"כ היו ל כ-4 אנשים גישה לרכב הזה, 1-גרריסט,2-מי שקיבל את האוטו במוסך,3-המכונאי,4-הנהג שהחזיר את הרכב, בחברה גדולה כמו זו בטוח יש קצין בטחון שבסה"כ היה יכול לבקש את המצלמה עצמה להוריד ממנה תביעות אצבע ולהשוות אותן לתביעות אצבע של אותם האנשים שעבדו על הרכב ובכך לעלות על הגנב.

רק תחשבו על זה שהיום הבחור גנב כרטיס זיכרון, מחר הוא שיכפל מפתחות והעביר לגנבים ופתאום לחברת הליסינג "נגנבים" רכבים.

יש לי יותר מדי דוגמאות לאיפה יש גנבים, אבל אני לא ארשום אפילו אחת מהן. למה? כי הם בכל מקום!

זה שהעיניים שלך עדיין עצומות, זו כבר בעיה שלך.

פורסם

צריך להפריד את העיניין ל 2: יש את העיניין שבעל רכב הליסינג צריך להוציא את חפציו האישיים

מהרכב בעת מסירתו לטיפול (מי מאיתנו שיש לו רכב ליסינג המשמש משפחה, יודע שזה לא תמיד כל כך פשוט).

מהצד השני, ההסתכלות על סיטואציית הגניבה כדבר תקין ונורמטיבי, כי הרי אמרו לך להוציא את החפצים, היא לא תקינה בעליל ולא מתקבלת

על הדעת מבחינתי.

אם אני הייתי במקום הנהלת חברות הליסינג, כפי שכבר ציינתי בשירשור קודם שרץ בנושא דומה - הייתי דואג מפעם לפעם לעשות ביקורות פתע

לעובדים, כולל השארת חפצים יקרי ערך (בין אם גדולים ובין אם קטנים) ובודק (בוודאות חד משמעית) האם עובד כזה או אחר גונב.

מי שהיה נתפס היה נענש בכל חומרת הדין, כולל פיטוריו ותביעה נגדו. השמועה הייתה מתפשטת בין כל העובדים במהירות אסטרונומית,

כך שגם מי ששקל לגנוב, היה חושב 10 פעמים לפני. אם מדובר במוסכים - לא קשה לאתר סידרתיות של תלונות ממחזיקי רכבים שעברו במוסך מסוים.

נכון, זה לא פשוט ודורש משאבים, אך המינימום הנדרש מחברה שנותנת שירות זו יושרה מינימאלית המתבטאת בכך שלא גונבים רכוש של

הלקוח.

חשוב להדגיש שוב - זה שעל מחזיק רכב הליסינג להוציא את חפציו לפני המסירה זה נכון, אך זה לא נותן הכשר או כל צידוק לכך

שרכושו הפרטי ייגנב על ידי מי משרשרת אנשי השירות.

• תוכן חדש...