Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן תקציר חוויה לא נעימה שלא נותנת לי מנוח. אנסה לתת כאן תמצית ראשונית, בהמשך לפוסט מהפורום המשפטי. המטרה היא להזהיר את כולם, וכן לאסוף חומר לתלונה מסודרת ו/או תביעה ייצוגית.

לפני כשבוע ניסיתי לבצע עסקת טרייד אין בלובינסקי טרייד, במסגרתה אני מוסר C4 ומוסיף כדי לקחת C5. הבהרתי שאני מאד אוהב את הרכב שלי ושומר עליו, ואני מחפש עסקה כזו רק אם יש להם רכב עם פרופיל דומה, כלומר יד ראשונה פרטית שמור ותקין+. קיבלתי הצעה לרכב ספציפי. נאמר לי מפורשות שהוא עבר ״רק טיפולים שוטפים״ ולראיה קיבלתי תדפיס בן ארבעה עמודים שאני מצרף כאן, לאחר שניקיתי ממנו כל פרט מזהה של בעל הרכב האמיתי.

hist1.jpghist2.jpghist3.jpghist4.jpg

אפשר לראות שאכן הרכב רק היה בטיפולים כל 20 אלף, ובנוסף הוחלפו רפידות. שילמתי מקדמה על סמך מצג זה, והמתנתי שהרכב יגיע מהסניף בו שהה אל הסניף בו שילמתי. אחרי יומיים הרכב הגיע וניגשתי לראותו. הוא נראה ממש רע, וניכר היה שנעשתה עבודה מאומצת להסתיר בו נזילות באמצעות ספריי בכל תא המנוע ועל שני צמיגים, וכן הדבקה של פסי ניקל עם סיליקון טרי. התחילו להידלק לי נורות, ובנוסף שמתי לב שמתחמקים מלאפשר לי לקחת את הרכב למכון בדיקה אלא טוענים שהמוסך הסמוך ייסדר הכל ואין לי מה לדאוג.

אז הפעלתי קצת קשרים והוצאתי תדפיס ממחשבי הרשת. ואז נהיה לי שחור בעיניים!!! הרכב עבר יותר מסתם טיפולים. בפרט, אני מצרף כאן שני טיפולים נוספים (מתוך כמה): 1) הרפידות לא סתם הוחלפו אלא היתה תקלה משמעותית בבלם היד. 2) יש ברכב תקלה כלשהי שהבעלים בחר שלא לתקן, אלא מיד למכור ללובינסקי.

real1.jpgreal2.jpg

פניתי מיד למנהל הסניף ואמרתי לו שזה מאד חמור בעיני שמנסים לרמות אותי. הוא המשיך לדבר על העסקה ולהתחמק מהסבר למה הם מדפיסים רק חלק מהחומר, בניגוד למוצהר באתר שלהם, ובניגוד לחוק מ- 2008. העסקה כמובן לא קוימה ואני יצאתי עצבני ומיד התקשרתי לשירות של לובינסקי. אחרי כמה שיחות בהן התעקשתי לדבר עם בכיר, חזר אליי רק מנהל הסניף וטען שהוא לא חייב לתת לי דבר מעבר לפגיעות ברכב. זה פשוט לא נכון - לפי החוק הוא גם עוסק וגם מוסך, כפי שמופיע בצורה גלויה בתדפיס שנתנו - כתוב ״מוסך שרודר״. חוצמזה, מרגע שבחרו להציג באתר ״היטורית טיפולים מלאה במוסך מורשה״, זהו כבר מצג שווא לפי כל חוקי המסחר, ולא רק לפי החוק המתייחס לממכר רכב. הנה תמונת האתר:

lubinkitradehomepage.jpg

לי אין עילה לתביעת ״מצג שווא״ ישירה כי ברחתי משם ולא נגרם לי נזק כספי מעבר לאובדן זמן ועגמת נפש. לכן אני מתעתד לפנות למועצה לצרכנות. בנוסף, אני מבקש מכל מי שקנה שם שיספר אם ידועה לו כיום היסטוריה יותר מלאה מזו שהציגו לו לפני הקניה, כפי שקרה לי.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרה לי מקרה דומה בטרייד שלהם בבני ברק לפני כ8 שנים.

רכב מסוג קסנטיה "שמור ומלוקק" בן 3 ועם רק 20K קילומטר וללא שום תאונה -בהתחייבות - נראה רע. בכל זאת לקחתי לבדיקה, שם הבוחן עצמו אמר לי לבדוק שוב כי הרכב לא נראה כמו אחד שנסע 20K.

לאחר שחזרנו והתחלנו ללחוץ, לפתע הגיע איש שירות עם טופס שבו נרשם שלמעשה הרכב עשה...118K קילומטר אבל הוחלף לו לוח שעונים לפני 20K..

ובנוסף ישנה פגיעת שלדה.

לאחר הרמת קול הוחזר לנו התשלום על הבדיקה.

פורסם

אני רוצה לחזק אותך ולהגיד שמה שניסו לעשות לך זה מרתיח ממש. מלבד המועצה לצרכנות שווה לפנות לעיתונות.

גם אם זה איכשהו חוקי (לא רואה איך), עדיין מה שקרה פה מעיד על חוסר תום לב. כף רגלי לעולם לא תדרוך אצל לובינסקי טרייד אין וכך גם אמליץ לכל מי שאני מכיר. היו לנו במשפחה לפחות שישה רכבים של לובינסקי (כולם נרכשו חדשים), אני "קובע המדיניות" במשפחה בנוגע לרכב ואין שום סיכוי שאתקרב אליהם שוב.

מסתבר ש-99% מסוחרי הרכב מוציאים שם רע לכל השאר...

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שוד ושבר, כמה סיפורים עדיין אפשר להמציא במכירת רכבים.

מסכן הקונה הבא של הרכב הזה, או אלו שקנו כבר רכבים או חלקם.

פורסם

קרה לי מקרה דומה עם חברת "אלבר" שבהסטוריה של הרכב דאגה לציין החלפת נורות ומצבר. ובמקרה גילתי שברכב הטורבו התקלקל ואין לי מושג מה הם עשו איתו.

פורסם

אני קניתי מהם בעבר 307. לבקשתי נתנו לי לשבת על מחשב ולבדוק הסטוריה בעצמי ולרשום הערות. מ שביקשתי לתקן תוקן, לפני ואחרי המסירה.

אח שלי רכש מהם 206 xs לפני 3.5 שנים.. אותו הרעיון.

עכשיו רכשנו מהם C4 2008. שקיפות מוחלטת תוך מתן היסטוריה על המחשב.

התעניינתי לאחרונה ב-3008, מנהל הסניף ישב איתי על מנת למצוא רכבים שנראים טוב. כל שורה ושורה הוא הראה לי. דברים טובים ודברים רעים.

לאיזה סניף נכנסת?

הנסיון שלי בסניף ירושלים

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני קניתי מהם בעבר 307. לבקשתי נתנו לי לשבת על מחשב ולבדוק הסטוריה בעצמי ולרשום הערות. מ שביקשתי לתקן תוקן, לפני ואחרי המסירה.

אח שלי רכש מהם 206 xs לפני 3.5 שנים.. אותו הרעיון.

עכשיו רכשנו מהם C4 2008. שקיפות מוחלטת תוך מתן היסטוריה על המחשב.

התעניינתי לאחרונה ב-3008, מנהל הסניף ישב איתי על מנת למצוא רכבים שנראים טוב. כל שורה ושורה הוא הראה לי. דברים טובים ודברים רעים.

לאיזה סניף נכנסת?

הנסיון שלי בסניף ירושלים

אלעד

אני הייתי בסניף בחיפה, ואני לא יודע לומר לך אם זו יוזמה מקומית. החשד שלי שלא, כי גם אחרי ניסיונות לברר ולקבל הסבר, לובינסקי מסרבים להתייחס. והשיטה המסודרת בה איש המכירות הוציא את התדפיס נראית כמו משהו שמלמדים מגבוה. הוא רשם מספרים על פתק, שבדיעבד אני מבין שאלו היו מספרי הטיפולים שהוא רצה להדפיס, ואז הקליד את המספרים והוציא את הדפים אחד אחד ושידך. רק היום שמתי לב שעל כל דף מודפס "עמוד מספר 1".

פורסם

חייב לומר משהו, עבדתי בחברת ליסינג גדולה. המידע שנמסר ללקוחות מבחינת היסטוריה של הרכב שונה ממה שבאמת הרכב עבר בפועל-משמיטים פרטים על מנת לייפות את ההיסטוריה של הרכב.

מי שאין לו קשרים בתוך החברה לא יכול לראות באמת מה ההיסטוריה של הרכב, זאת אני חוויתי אישית כשנתקלתי בלקוח שטענו שהרכב לא עבר תאונה ולמעשה עבר תאונה בכל מקום אפשרי ועבר תיקונים בהתאם.

לצערי לא ניתן להאמין היום לאף אחד, ויותר גרוע מניסיוני, גם לא למכוני בדיקה ומוסכים שמומלצים פה בפורום. אני נפגעתי גם ממוסך שמאוד מומלץ ופעיל פה וגם ממכון בדיקה (אני מכרתי רכב לטרייד אין, ולקחתי לבדיקה מטעמי במכון שהומלץ כאן בפורום אשר לא עלה על תאונה ותקלות שאני יודע שיש ברכב) כך שאני יודע על מה אני מדבר.

רק הניסיון כמו של בעל השרשור הוא שיכול לפענח מה בדיוק קורה בשטח.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

מרמים אנשים במודע בלי למצמץ.

תפסיקו לתת לרמאים האלה פרנסה, אתם רק מאכילים אותם כדי שימשיכו לעקוץ ולרמות.

כל הכבוד לפותח השרשור שהגדיל ועשה שעורי בית וברח משם כל עוד נפשו בו.

הלואי ויגיע במהרה היום בו מישהו יתבע להם את הצורה. פשוט מקומם.

פורסם

עכשיו הכל נהפך לנורמה.הכל כשר וכבר אין כבוד בשום מקצוע,מנהל מציב לך יעדים ואתה חייב לעמוד בהם ולו לא מזיז באיזה דרך אתה בתור עובד מגיע אליהם.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

פשוט ביזיון.

התנהגות של אחרון הפושעים שמתהדר במשרד מכירות ממוזג ומרמה אנשים.

אני תמיד סלדתי מקנייה מחברות ליסינג וטרייד אין רכבים יד שנייה.

גילוי נאות:בעברי החזקתי שני רכבים שנקנו מלובינסקי בתור חדשים,יד ראשונה ועוד רכב שאבי רכש מהם והשרות היה מצויין.אדגיש שוב,יד ראשונה מהניילון.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

פותח השרשור, אני לא יודע אם שווה את הזמן והמאמץ של הגשת תביעה לבית משפט לתביעות קטנות , אבל לדעתי הלא מלומדת , יש סעיף בחוק שמדבר על נסיון לקבלת דבר במרמה, ולדעתי הסעיף מדבר על עבירה פלילית. שתי דוגמאות , מבוטח מנסה לרמות את חברת הביטוח על ידי מצג שווא וחוטף תביעה, דוגמא אחרת , סוחר רכב מנסה למכור רכב אחרי שזייף את מד האוץ וחוטף תביעה. אני די בטוח שבשני המקרים הנתבעים יצטרכו לשלם לעורכי דין כדי להתגונן. בטח יש עוד הרבה דוגמאות (בעיקר כאלה שעומדות בסתירה לעיקרון "תום הלב " ועל עיקרון זה בית המשפט כבר קבע תקדימים) , אבל שוב, זה זמן ומשאבים שאולי לא תרצה להשקיע, למרות שלא נגרם לך נזק חומרי. יכול להיות שאם הייתי במקומך הייתי מוותר ,בכל מקרה , כשהייתי בסניף גלילות לפני חודש, בלי קשרים ובלי כלום, איש המכירות של לובינסקיטרייד סובב אלי את המסך כדי שאראה מה עבר על הרכב והראה לי סעיף סעיף כיצד טופל. לא היה נסיון להסתיר ממני משהו , או להראות לי תדפיס מצונזר. בסוף לא קניתי מהם אבל זה לא בגלל שירות רע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כשחיפשתי רכב בזמנו (אמצע 2014) קיבלתי היסטוריה מלאה בגין שני רכבים בסניף גלילות, כולל הרבה תיקונים וליקויים שנתגלו ביחס לאחד מהם. המסקנה מהשרשור הוא כי מי שמוציא היסטוריית טיפולים מלובינסקי צריך לוודא שבידיו מסמך בפורמט השני שהעלית, ולא בפורמטו הראשון אשר הינו ככל הנראה רק פירוט ביחס לביקור ספציפי.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...