Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .!

אני צריך קצת הכוונה בנוגע לתחום הרכב , כפי שאתם רואים אני חדש בפורום וטרי בתחום .

אני מעוניין ללמוד על מכונאות רכב וגם להתקדם בזה כמה שיותר גם בתור מקצוע וגם מתוך ההתחברות לעולם הרכב .

לא עסקתי בזה לפני כי לא היה אמצעים כמו רכב מקום כלים וכוו.. ! (נשמע כמו תירוץ )

אז רציתי לדעת אם יש קצת כלים ראשוניים כמו ספרים באינטרנט ומאיפה כדאי להתחיל ולרכוש קצת ידע וניסיון לפני המשך הדרך .

ועכשיו יש גם רכב שאני יכול להתחיל לפרק אותו ולהרכיב בשביל להתעסק עם הידיים ולא רק עם ספרים וקריאה .!

תודה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

תתחיל עם הרכב שיש לך ... תגדיר משימה מסויימת (נניח להחליף רדיאטור) ותלמד ותשאל על התהליך עד שתצליח .

בגדול (במשימות הפשוטות) השיטה היא פחות או יותר אותה שיטה בכל הכלי רכב הסטנדרטיים , כמובן שיש טיפה הבדלים של גדלים / כלים / וכו'...

ככה תוכל להתחיל לצבור ידע (וגם כיף) .

דרך אגב , איזה רכב יש לך לפרק ?

פורסם

לשיקולך - אפשרי ללמוד גם בצורה יותר מסודרת (למשל מכללת עתיד).

היום, טיפול ברכב זה יותר מאשר מכונות אלא גם טיפול במערכות ממוחשבות.

אם אתה רוצה לעסוק בזה בצורה מקצועית- אתה זקוק גם לידע הזה.

אם אתה מובטל - תבדוק בלשכת תעסוקה אם יש להם קורס אוטוטרוניקה

פורסם

טוב, מנסיון במוסך: עבודה קשה, תחת לחץ, אם אתה מתחבר לאנשים הנכונים אתה גם תיהנה כי יש כאלו שיסבירו לך וילמדו אותך, אם אתה נופל על מקום בעייתי אז אתה עלול להגיע לריבים פיזית ומילולים לאו דווקא באשמתך (אני עבדתי עם הבני דודים אז אין לאף אחד כאן זכות להגיד לי שאני מבלבל את השכל, ואפילו היהודים עצמם לא תמיד צדיקים במוסכים, אבל הרוב כן).

מה שהכי לא אהבתי במוסך?זה שגם אם אתה מתלמד אתה חייב לתת עבודה מהר אחרת יעיפו אותך בשניה, אין באמת רצון ללמד אותך.

תתחיל בלעבוד בבית טיפולים קטנים.

אני למדתי אוטוטורניקה במכללת עתיד ת"א, מאוד הייתי מרוצה.

פורסם

בכל תחום, youtube הוא כלי מעולה. אני לומד ממנו היום המון (אני עוסק בתחום המחשוב וכל הזמן לומדים דברים...).

שאלה אחרת- למה לא לשאוף ללימודי מהנדס מכונות?.

פורסם
תתחיל עם הרכב שיש לך ... תגדיר משימה מסויימת (נניח להחליף רדיאטור) ותלמד ותשאל על התהליך עד שתצליח .

בגדול (במשימות הפשוטות) השיטה היא פחות או יותר אותה שיטה בכל הכלי רכב הסטנדרטיים , כמובן שיש טיפה הבדלים של גדלים / כלים / וכו'...

ככה תוכל להתחיל לצבור ידע (וגם כיף) .

דרך אגב , איזה רכב יש לך לפרק ?

עכשיו יש לי פג׳ו 406 מודל 2000 1.8 , וכרגע אני מחפש מאזדה 3 2004/5 2l ואת הפג׳ו מתכנן להשאיר להתנסות עלייה .

פורסם

אושריקו היי, עבודה במוסך ללא ידע בסיסי לא נשצע הגיוני.

שכחתי לציין בהודעתי הקודמת שאני לומד מכונאות+אוטוטק שזה הנדסאי, ככה ,אוכל להעביר לך

חומר לימוד, אבל טוב מראה עין משמוע אוזן, תראה ביוטיוב, ונזמין אותך לטיפןלים.

רועי

פורסם

אני באתי למוסך עם ידע תיאורתי סבבה לגמרי _בכל זאת למדתי וקיבלתי תעודה, אבל בפועל הם רוצים אותך כבר מפרק מנועים וכו'.

לא מכליל, אבל בדרך כלל הם רוצים עבודה מהירה וישירה, כי אתה מקבל משכורת וכי בעלי המוסכים לא הכי נחמדים בעולם.

כל זה מנסיון שלי, לא יודע מה עם אחרים.

פורסם
בכל תחום, youtube הוא כלי מעולה. אני לומד ממנו היום המון (אני עוסק בתחום המחשוב וכל הזמן לומדים דברים...).

שאלה אחרת- למה לא לשאוף ללימודי מהנדס מכונות?.

בתור מהנדס מכונות , לא מלמדים אותך שום דבר שקשור לעולם הרכב ... אלא בצורה יותר כללית (חשמל , חוזק חומרים , דינמיקה וכו'... וכו'...)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם .!

אני צריך קצת הכוונה בנוגע לתחום הרכב , כפי שאתם רואים אני חדש בפורום וטרי בתחום .

אני מעוניין ללמוד על מכונאות רכב וגם להתקדם בזה כמה שיותר גם בתור מקצוע וגם מתוך ההתחברות לעולם הרכב .

לא עסקתי בזה לפני כי לא היה אמצעים כמו רכב מקום כלים וכוו.. ! (נשמע כמו תירוץ )

אז רציתי לדעת אם יש קצת כלים ראשוניים כמו ספרים באינטרנט ומאיפה כדאי להתחיל ולרכוש קצת ידע וניסיון לפני המשך הדרך .

ועכשיו יש גם רכב שאני יכול להתחיל לפרק אותו ולהרכיב בשביל להתעסק עם הידיים ולא רק עם ספרים וקריאה .!

תודה מראש לכל העוזרים :)

בין כמה אתה ואיפה את גר?

• תוכן חדש...