Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אסביר:

הרכב של אחי,

BMW 318 שנת 2000 שווה 20 אלף במחירון

אוטובוס של אגד פגע בו, יש נזק 65%.

הביטוח אמר : משלם 55% ו45% ישלם מוסך הפחחות שהרכב נכנס לבדיקה אצלו

בסוף המוסך התחרט.

לבינתיים אחי עוד נוסע עם הרכב.

מה קורה עכשיו שאין קונה?

האם יש זכות לבעל הרכב לקנות את הרכב ב7% משוויו ולקבל מחירון על הרכב מחברת הביטוח?

ראיתי משהו שבגירה רשם ואני לא מוצא את השירשור שהוא הגיב בו

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הביטוח ארגן שהם ישלמו 55% והשאר יגיע מהמוסך שהיה מעונין ברכב לחלפים ומתכת (התחרט מאז). זה עדיף להם במקום שהם יקנו מהמבוטח את הרכב תמורת מחירון ואז יחפשו למי למכור בכמה שיותר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

נעשה סדר

אם הרכב נפגע מעל 60% מערכו, ונפגעו מערכות בטיחותיות , דינו הורדה מהכביש לגרוטאות!! אובדן גמור , באידיש טוטל לוס.

בין 50-60% מערכו ניתן להכריז עליו אובדן להלכה , כלומר ניתן לתקנו , ולמכור אותו אח"כ יד ראשונה מרופא נקי מתאונות.

בשני המקרים הללו , אתה אמור לקבל את מלוא המחירון המשוקלל .

במקרה של אובדן גמור , חברת הביטוח תשלם לך את שוויו , בניכוי 7-10% ערך הגרט, ונותנת לך את האפשרות למכור אותו לחלקים!!

אתה כמובן יכול להגיע עם חברת הביטוח להסדר ולקבל 55% מערכו , לתקנו , ולהמשיך לנסוע בו .

כמה זה בטוח, זו שאלה אחרת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ורק אוסף שמזה כמה שנים, חברות הביטוח מסרבות למכור לבעלים את הרכב וההתעקשות צריכה להיות מאוד ממשית בכדי לשכנע אותם למכור.

סביר להניח שההתעקשות לרוב באה על רכבי מיין סטרים (שבהם החלקים שווים כסף רב) ולא תהיה התעקשות רצינית (אם בכלל), על נבלת ב.מ.וו בת 15.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הביטוח אמר : משלם 55% ו45% ישלם מוסך הפחחות שהרכב נכנס לבדיקה אצלו

בסוף המוסך התחרט.

לבינתיים אחי עוד נוסע עם הרכב.

הזוי.

למה הביטוח צריך לערב אותך במי משלם מה, ולשלוח אותך להוציא כסף מהמוסך?

יותר מזה, למה הם נותנים לאחיך להמשיך לנסוע ברכב שהוכרז כאובדן להלכה, וכבר לא שייך לו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

זה בסדר, גם אני נסעתי על הרנו שהייתה לי במשך יומיים לאחר תאונה שהוכרזה בהמשך כאובדן גמור. הקביעה אובדן גמור באה בעקבות עלות התיקון (מעל 60% משווי הרכב, מה שקל מאוד לקבל ברכבים זולים), ולא בעקבות פגיעה במערכות בטיחות.

אני מניח שדוח השמאי לא הועבר רשמית עדיין ולכן הרכב לא הוגדר רשמית כאסור לנסיעה.

אם הדוח כבר הוצא רשמית, אז אסור לאחיך לנסוע על הרכב כי במקרה של תאונה נוספת הביטוח כבר לא יהיה תקף.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

למה אגד לא משלם?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס אין לי מושג.

עכשיו מתחיל התהליך המשפטי הארוך.

ולגבי הרכב:

רכב

52-586-16

5258616

הועבר לסוחר

מי שיעשה גוגל ויגיע לכאן טרם קניית רכב, שים לב מה אתה קונה באבי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
עמוס אין לי מושג.

עכשיו מתחיל התהליך המשפטי הארוך.

ולגבי הרכב:

רכב

52-586-16

5258616

הועבר לסוחר

מי שיעשה גוגל ויגיע לכאן טרם קניית רכב, שים לב מה אתה קונה באבי

עדיין אי אפשר למצוא את המספר בגוגל.

תנסה להוסיף את מספר הרכב לכותרת כדי שהשרשור ימצא מהר דרך גוגל.

Volkswagen Golf 06' 1.6

• תוכן חדש...