Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בדגם שמעוניינים לרכוש.

לדגמים סטנדרטיים זה בד"כ לא משתלם.

ככל שהדגם שמעוניינים לרכוש הוא יקר ומיוחד יותר, אז שווה לשקול ייבוא אישי.

ברוב המכריע של המקרים, זה לא שווה את בלבול המוח הכרוך בכך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הדגם יקר או שזה דגם שאין לייבא לארץ, אז יבוא אישי.

אבל זה לא פשוט כמו שזה נשמע, יש בזה הרבה פרצות והרבה אנשים זרקו את הכסף שלהם לזבל ומדבר על מאות אלפי שקלים.

יש לי חבר שייבא פורד מוסטנג 68 לארץ, במשך כמה חודשים הוא רק עשה בדיקות לרכבים, הוא לא ראה שום דבר בעין, סמך על אנשים אחרים שאין לו מושג מי הם ואיך הם קשורים, על כל דבר הלך לו הרבה זמן וכסף, אם זה בדיקות, אם זה חלפים, אם זה מסמכים, חתימות, לפעמים מערבים עורכי דין, תיקונים, מוסכים...ועוד חמוצים.

אם זה רכב חדש, אין את כל הדברים האלה אבל עדיין מדובר על בירוקרטיה לא קטנה בכלל שלפעמים תגזול ממך את כל החשק לרכב.

באיזה רכב מדובר?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מדובר על רכב יודנאי i10 חדש.

אני לא מבין בתחום רכבים חדשים.

זו פעם ראשונה שאני רוצה לקנות רכב חדש.

מה עליי לעשות לאן לגשת?

פורסם

לגשת לסוכנות של היבואן (לקוות שיש לך קרוב מדרגה ראושנה שזכאי למבצעים במסגרת "חבר") לכתוב המחאה על הסכום המבוקש - ולצאת תוך מס' ימים עם רכב :lol:

בוודאות לא משתלם להביא את הדגם בייבוא אישי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

דיי תלוי... תבדוק אם יש יבוא מקביל לאותו דגם, זה יהיה יותר זול כנראה מהיבואן הרגיל, ופחות כאבי ראש מיבוא אישי

פורסם

אין יבואן מקביל ליונדאי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ראיתי חברות מוכרות רכבים חדשים כמו קל אוטו. כדאי לקנות מהם או עדיף מחברת יונדאי?

אתה מדבר כאן על רכב חדש יד 1 עם 0 ק"מ, זה לא ייבוא מקביל אלא רכב שחברת הליסינג רכשה מהיבואן המקומי/רשמי ומוכרת אותו כחדש יד 1. משתלם? היד הראשונה נרשמת כליסינג ואת ההנחה שתקבל עכשיו, תאלץ גם לתת כאשר תרצה למכור את הרכב. אם אתה מחזיק את הרכב 4-5 שנים, ברוב המקרים זה די משתלם - תלוי בדגם ובמחיר שמציעים לך.

פורסם

לדעתי זה תלוי בהרבה דברים. בקיה למשל יש על רוב הדגמים 7 שנים אחריות אם קונים דרכם אבל אם קונים ממקור אחר זה פחות שנים אחריות.

יש כאלה שאחריות לא כ"כ מזיזה להם וברגע שהם נעולים על דגם שהם רוצים אז הם הולכים על זה ויש כאלה מאוד חשוב להם האחריות הזו. זה אופי וזה תלוי בשיקולים שלך.

גם מבחינה כלכלית אגב לא משתלם, אבל אני לא אכנס לך לארנק;)

• תוכן חדש...