Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. רציתי לשאול האם יש סיכוי לתביעה ייצוגית כנגד גולן טלקום. מאז שניידתי את הקו לגולן הסוללה מתרוקנת תוך מספר שעות מועטות (מוגדר מפעיל ידני, ביטלתי נדודים בגלישה, וגם מוגדר רק רשת דור 3). בתמיכה הטכנית שלהם טוענים שאין דבר כזה שהסוללה נגמרת באשמת הרשת שלהם ואין להם מה לעשות. לי יש אייפון 5s לאמא שלי אייפון 4 וגם היא מתלוננת שהסוללה מתרוקנת בקצב לא הגיוני. מה אתם אומרים?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה תצטרך הוכחה יד משמעית שזה בגללם, מה ההוכחה שיש לך? כי על זה שאתה טוען שהרשת גומרת לך את הסוללה הם יביאו 100 שיטענו ההפך.

פורסם
אתה תצטרך הוכחה יד משמעית שזה בגללם, מה ההוכחה שיש לך? כי על זה שאתה טוען שהרשת גומרת לך את הסוללה הם יביאו 100 שיטענו ההפך.

אני מניח שיש עוד בעלי אייפון בקהל שיכולים לחזק.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני עברתי 2 אייפונים איתם 4/5s בלי בעיות.

אם אתה מתכוון לגשת למשפט רק עם טענה בלי הוכחה חותכת - חבל לך כל הזמן, עורכי הדין שלהם יקרעו אותך.

פורסם

איך אני אוהב את אלא שקופצים עם ״תביעה ייצוגית״

לא תוקף חס וחלילה אבל קודם תדע מה המשמעות של זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא תוקף חס וחלילה אבל קודם תדע מה המשמעות של זה

אני סטודנט שנה רביעית למשפטים.

פורסם
אני עברתי 2 אייפונים איתם 4/5s בלי בעיות.

אם אתה מתכוון לגשת למשפט רק עם טענה בלי הוכחה חותכת - חבל לך כל הזמן, עורכי הדין שלהם יקרעו אותך.

תשאיר לי את עורכי הדין שלהם. אצלך 2 אייפונים עובדים טוב אצלי גרוע. נצטרך לשמוע עוד דעות.

פורסם
שלום לכולם. רציתי לשאול האם יש סיכוי לתביעה ייצוגית כנגד גולן טלקום. מאז שניידתי את הקו לגולן הסוללה מתרוקנת תוך מספר שעות מועטות (מוגדר מפעיל ידני, ביטלתי נדודים בגלישה, וגם מוגדר רק רשת דור 3). בתמיכה הטכנית שלהם טוענים שאין דבר כזה שהסוללה נגמרת באשמת הרשת שלהם ואין להם מה לעשות. לי יש אייפון 5s לאמא שלי אייפון 4 וגם היא מתלוננת שהסוללה מתרוקנת בקצב לא הגיוני. מה אתם אומרים?

גולן יושבים על הרשת של סלקום, ולסלקום יש 3 מיליון לקוחות. לפני שנתיים היו להם +400,000 לקוחות וכל חודש עזבים אותם בערך 50,000 מניים ומצטרפם בערך 40,000 מנויים. אם זה היה נכון הרבה אנשים היו מרגישים בבדל וממזמ היית יודע שיש הבדל בין הרשת של סלקום גולן לאורנג' וכו'

פורסם
ואני טייס קרב. נו?

וואלה....

פורסם

ועוד על מה, "כבוד השופט, זה אוכל לי את הסוללה" :roll:

בחיאת, לא טוב לך אצל גולן - תעבור חברה. זה בדיוק מה שאני עשיתי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אנחנו במשפחה מחזיקים 5 מכשירי אנדרואיד שכולם נויידו לגולן,

גלקסי 3

גלקסי 1

מוטורולה רייזר

נקסוס 1

LG P500

אין שום בעיית סוללה באף מכשיר.

לא היה יותר הגיוני לתבוע ייצוגית את סמסונג על הבעייה במכשירי ה G5 שלהם ?

פורסם
אני סטודנט שנה רביעית למשפטים.

ובאיזו שנה היה הפרק של תביעות יצוגיות?

לא נראה לי שהבנת אילו נסיבות וטענות מתאימות לתביעה יצוגית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ובאיזו שנה היה הפרק של תביעות יצוגיות?

לא נראה לי שהבנת אילו נסיבות וטענות מתאימות לתביעה יצוגית.

אתעלם מהציניות ברשותך. קצת על תביעות ייצוגיות - בהתאם לפריט 1 לתוספת השנייה לחוק ניתן להגיש תובענה ייצוגית כנגד עוסק, בנוגע לעניינים שבינו לבין הלקוח וזאת בין אם הם התקשרו בעסקה ובין אם לא. המונח "עוסק" מוגדר בסעיף 1 לחוק הגנת הצרכן, התשמ"א- 1981. בהתאם להגדרה זו, עוסק הינו מי אשר מוכר נכס או נותן שירות דרך עיסוק, כולל יצרן. מכוח פריט זה לתוספת השנייה לחוק, ניתן להגיש תובענה ייצוגית כנגד כל מי שמוכר נכסים או נותן שירותים בגין כל עילת תביעה הקיימת בדין, וזאת גם אם לא הייתה בין העוסק ללקוח. ביני לבין גולן יש חוזה. ברגע שקניתי מהם מספר סימים ב-50 שקלים לאחד, ואני לא יכול לקבל שירות נורמלי כי הרשת שלהם עובדת בצורה לא תקינה, אני יוצא בהפסד. להתנייד זה פתרון טוב ויפה בתנאי שיזכו אותי על הסימים. כמובן שכרגע אני מנסה לאסוף עוד דוגמאות. יכול להיות שאני טועה והטלפון שלי דפוק.

פורסם
ועוד על מה, "כבוד השופט, זה אוכל לי את הסוללה" :roll:

בחיאת, לא טוב לך אצל גולן - תעבור חברה. זה בדיוק מה שאני עשיתי.

איתמר

גרוע מאוד.

• תוכן חדש...