Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ציטוטי החוק נהדרים אבל......

אתה צריך למצוא קבוצה שיש לכם ביחד את אותה בעיה.

ה 4-5 מכשירים שלך הם אפילו לא ה "ק" של המילה קבוצה

בהצלחה בבחינות הלשכה...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כל ציטוטי החוק נהדרים אבל......

אתה צריך למצוא קבוצה שיש לכם ביחד את אותה בעיה.

ה 4-5 מכשירים שלך הם אפילו לא ה "ק" של המילה קבוצה

בהצלחה בבחינות הלשכה...

שימו לב שאני רק בשלב התכנון. אף אחד לא אמר שמחר בבוקר אגיש תביעה ייצוגית. כרגע בשלב איסוף נתונים בלבד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אצלנו במשפחה חמישה אנשים עם גולן טלקום+קוים נוספים ואין בעיות, אולי יצא לך בו זמנית תקלה.

יכול להיות מאוד שאתה צודק. יש אייפונים שם?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

איך הקליטה שלך בגולן? האם הסוללה מתרוקנת רק באזור מסויים או בכל מקום שאתה נמצא?

אתה יכול לבדוק את הקליטה שלך באזור מגורייך, אם הקליטה נמוכה כמובן שזה זולל יותר סוללה כי הברזל מתאמץ למצוא את הרשת. לזה כבר יש לך קייס מסויים אבל לא לפני שאתה מודיע להם והם שולחים טכנאי לבדוק (טוב אני מניח שאתה יודע את העבודה יותר טוב ממני, אז לא ארחיב) ועוד...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
שלום לכולם. רציתי לשאול האם יש סיכוי לתביעה ייצוגית כנגד גולן טלקום.

אני סטודנט שנה רביעית למשפטים.

אז אתה שואל או עונה?

מה לעשות, כבר למדת באונ', אז מה אנחנו יכולים להוסיף?!

אני אומר: לך על זה.

זה גם כסף טוב וגם הפרסום יסדר לך את הקריירה בהמשך.

בהצלחה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה חייב ללכת על זה, זה הרעיון הכי טוב שמישהו אי פעם העלה בפורום.

אני חושב שרק לתבוע את אפל על זה שהסוללה שלהם מתרוקנת מהר יכול להתעלות על זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שתי הערות.

א. ייתכן שהבטרייה נגמרת מהר כי המכשיר מתאמץ למצוא את הרשת. אני לא זוכר על איזה רשת רוכבת הרשת של גולן (נדמה לי סלקום) אז אם עברת לגולן מפלאפון או אורנג' המצב שתיארתי סביר והגיוני.

ב. שמעתי פעם שכל אדם שעומד לסיים את לימודי עריכת הדין יוצא חדור קרב לאזרחות ועל כל דבר הוא מאיים בתביעה. אם הסטריאוטיפ הזה נכון אז מומלץ מאוד לנשום אוויר ולהירגע. השוק הוא שוק חופשי, לא טוב לך, תעבור.

בהצלחה ברשת הבאה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לפות"ש המשפטן לעתיד,

רד מזה. לא תוכל להוכיח כלום וגם 300 איש לא יעזרו לך. אם הייתה בעייה אמיתית, אז עלות הבדיקות (ויש בארץ מי שיבדוק) שיאפשרו לך ללכת לביהמ"ש היא עצומה, וגם אז לא חד משמעית.

רוצה לשמוע על מקרה עדכני וטוב (וצודק)? מישהו תבע את רמי לוי ואת יבואן חולצות "דיאדורה" שנמכרו אצלו (מסתמן כזיוף) על כך שהם מוכרים מוצר בטענה שהוא 100% כותנה. הוא אמר שהוא שם לב שהוא מזיע יותר, אז הלך למעבדה ובדק את האריגים שנמצאו סינטטיים ברובם. עם זה הולכים לביהמ"ש.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
אני סטודנט שנה רביעית למשפטים.

ואני מבין קצת בחשמל ואלקטרוניקה ויחד עם כמה חברי הפורום נוכל לנצח בתביעה ולהביא הביתה כמה $$$.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...