Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקו, אם עוד לא קנית - אתה לא מעדיף את היונדאי המקבילה עם מנוע ה-2.0 ב-137 בליסינג 0 ק"מ?

לדעתי זו חבילה משתלמת הרבה יותר

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יואב,

כן...אבל...

לא מדובר ברכב יוקרה אלא ברכב מקטגוריה שעד לאחרונה לא ממש הייתה נגישה לכל "עם ישראל [(חי) בסרט]" שפתאום כן נגישה לעם העממי.

רק שהעם העממי צריך גם להחזיק את הרכב וצריכת הדלק של הדאסטר כמעט חצי מהספורטאג', יש 4X4 אמיתי ויש יכולת שטח אמיתית כך שהורדת המחיר של הספורטאג' (שהיא נהדרת לעצמה) לא תרוקן את אולמות התצוגה של דאציה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה,

לא כתבתי שתהיה נהירה מדאצ'יה לקיאה. אתה מוזמן לקרוא שוב. ושוב.

כתבתי שקיאה יצטרכו לשים תורמט לנהל תורים. כמו שדאצ'יה לא תיקח לקוחות מהספורטאז'. קהלים שונים.

מי שרוצה עגבניות לא נכנס אליך לחנות. ומי שרוצה עקרבוטית מאולפת עם קוקיות לא נכנס לשופרסל.

mogo - התלבטתי. באמת. והחלטתי שאני בכל זאת מזמין את הספורטאז'. זה לא קשור לעניין הדגם שיוחלף, כי שנה אחרי שיצא יונדאי חדש יצא גם ספורטאז' חדש. זה עניין של חיבור. הספורטאז התאים לי, ויותר מזה לאישתי. אני יכול לגלות שאפשר להשיג קפטיבה עם מנוע 2.4 ליטר (ספורט) ב 143.0 אלף שקל כולל רישוי ומובילאיי. גם ליסינג 0 ק"מ. עשיתי גם נסיעת מבחן עליו, והוא הפתיע מאוד לטובה. זה עדיין לא גרם לי לשנות את דעתי. לא אהבתי את העיצוב שלו, למרות שהוא הפתיע מאוד באיכות ובנסיעה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כתבתי שקיאה יצטרכו לשים תורמט לנהל תורים...

אה יש לקאיה כאלה עוד ממה שהם העמיסו בסמל"ת.

הנציג של סמל"ת נתן להם את זה סגור באריזה ואמר שהם שברו את הראש שנתיים, לא הצליחו להבין מה זה.

מעולם לא ראו את זה שם.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
:roflmao:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אה יש לקאיה כאלה עוד ממה שהם העמיסו בסמל"ת.

הנציג של סמל"ת נתן להם את זה סגור באריזה ואמר שהם שברו את הראש שנתיים, לא הצליחו להבין מה זה.

מעולם לא ראו את זה שם.:lol:

אחת התגובות החזקות שקראתי כאן בפורום (ואני כאן כבר די הרבה זמן כקורא)

כה לחי

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...