Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוכמת ההמונים של דה מרקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הקורולה מקבלת ציונים גבוהים בכל הקשור ל"חוכמת העדר" למרות שהיא מקרר עם 4 גלגלים.

אין שום קשר בין סחירות לאיכות הרכב.

פורסם

מאזדה 3 ופורד פוקוס ביצועים רעים???? על מה הם מדברים.... אולי רק בכביש ישר....

נתנו למאזדה ציון רע באמינות אבל זה רחוק מהמציאות.

אופל לדעתי רחוקה מאוד ממקום שני....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
גם הקורולה מקבלת ציונים גבוהים בכל הקשור ל"חוכמת העדר" למרות שהיא מקרר עם 4 גלגלים.

אין שום קשר בין סחירות לאיכות הרכב.

כרטיס כניסה לעולם חובבי הרכב מקבלים אחרי ריטואל מקודש שנים - יורקים על טויוטה קורולה וקורים בקול רם לאנשים אחרים - "עדר-עדר".

ואז מקבלים פרס - סיאט איביזה שחורה דורבו.

פורסם
כרטיס כניסה לעולם חובבי הרכב מקבלים אחרי ריטואל מקודש שנים - יורקים על טויוטה קורולה וקורים בקול רם לאנשים אחרים - "עדר-עדר".

ואז מקבלים פרס - סיאט איביזה שחורה דורבו.

:bigcry::bigcry:
פורסם

דבר אחד לא הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה

בחנו שם אסטרה 1.4 טורבו, וקרוז 1.4 טורבו (בוודאות זה הדגם הנבחן, הם ציינו זאת)

לפי מה שאני יודע, אלו רכבים כמעט חופפים, לא אמורים להיות פערים כלכך גדולים ביניהם, למעט כמות האותיות בשם המותג..

איך אחת מושלמת כמעט בכל קטוגריה, והשניה אחרונה בכל קטגוריה?

בהנחה ואיני טועה, ואלו אכן רכבים חופפים, הפער הזה נשגב מבינתי :)

פורסם

יש כאן מעט חוכמה והרבה המונים.

סה"כ חסרים נתונים - כמה הצביעו לכל דגם, מה ניסיונם (החיקו ברכב 3-4 שנים מול השמועות) וכו'. בקיצור - הצליחו למלא עוד דף במארקר, ותו לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש כאן מעט חוכמה והרבה המונים.

גם זה לא בטוח.

יתכן שסוכני המכירות של חברות הליסינג גויסו כולם להצביע כדי לשפר רייטינג במכוניות שחשובות להם.

לך תדע.

פורסם

שני הסנט שלי:

1. סחירות ואמינות ראשונות, כמובן.

2. פסקה מהכתבה: "ועוד משהו לסיכום: למדנו הרבה מחוכמת ההמונים, בעיקר שהטעם שלנו לא תמיד משקף את דעת הקהל. אנו מנסים לבחון מכוניות ביסודיות, ולבדוק את צריכת הדלק, הנוחות והתאוצות. בכל הנוגע לצריכת דלק ולאמינות אנחנו אוספים נתונים מהישראל ומהעולם. אלא שדעות המשתמשים ביומיום חשובה יותר. אתם אלה שנוהגים במכונית". ותרגום שלי: "למדנו שההמון מטומטם, אבל החלטנו בכל זאת ללקק לו כי הוא זה שקורא את הכתבה".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...