Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי כן..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

לא הייתי ממליץ לך על ה-1.2.

אני לא נופל מהרגליים, לא מדהים ולא כלום.

צריכה של 1:12 בממוצע.

אין כח, כאשר אתה עומד במקום וצריך (למשל לעלות מדרכה).

אם אתה יושב 5 אנשים ברכב, יש קצת בעיות סחיבה.

הייתי ממליץ לך על 1.4 או 1.6

פרנקופיל מושבע!

פורסם

למיטב ידיעתי האיביזה משווקת עם גיר ידני רק בדגם ה-3 דלתות.

אריאל,

הפרש המשקל בין הייטי שלך לאיביזה הוא יותר מ-200 ק"ג...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אריאל תרשה לי לחלוק עליך... האוטו גם ידני וגם dsg סוחב וסוחב יפה מאוד.. לי הייתה 3 וחצי שנים 1.2 גיר רגיל עם וו גרירה והאוטו לא הרגיש חלש או חסר כוח בשום מצב ותאמין לי שהספקתי לגרור איתו דבר או שניים... רכב מצוין עושה 1:15 בכיף וכשהוא חדש אין לו גם תקלות..

פורסם
לא הייתי ממליץ לך על ה-1.2.

אני לא נופל מהרגליים, לא מדהים ולא כלום.

צריכה של 1:12 בממוצע.

אין כח, כאשר אתה עומד במקום וצריך (למשל לעלות מדרכה).

אם אתה יושב 5 אנשים ברכב, יש קצת בעיות סחיבה.

הייתי ממליץ לך על 1.4 או 1.6

המנוע 1.4 חלש יותר, מתגובות עולה שהוא חסכוני יותר (ובצדק, אין את הטורבו שאנשים אוהבים ללחוץ איתו) .. והאם הוא זול יותר מהמחיר מבצע שהם מציעים?

אחי קנה את האיביזה אבל בגרסת ה DSG7 אוטו' מה שאני לא מעוניין והצליח בין-עירוני 1:17 עם מהירות שיוט גבוה.

למיטב ידיעתי האיביזה משווקת עם גיר ידני רק בדגם ה-3 דלתות.

אריאל,

הפרש המשקל בין הייטי שלך לאיביזה הוא יותר מ-200 ק"ג...

יש את ה 1.4 ידני ואם אני לא טועה גם 1.6 ידני.

פורסם
התכוונתי ל-1.2 ידנית

הבנתי , אני בכל זאת אשאל אותם כשאני יגיע לאולמות. בכל מקרה, מה דעתכם לגבי ה AM5 שמבצע (מנוע 1.2 עם תיבת DSG7) , ובנוסף ל 1400 ידני. MP5 (?) האם קיים הבדל כוח גדול בין השנים, ומה כדאי בשביל נהג צעירה ואישה מבוגרת (אמא שלי) , אנחנו פשוט עושים את הקנייה ביחד ורציתי לקבל קצת מידע ודעות של אנשים אחרים לגבי שני הסוגים.

פורסם (נערך)

ההבדל בין ה-1.2 TSI ל-1.4 מאד משמעותי. ל-1.4 מומנט של 13.6 קג״מ ב-3800 סל״ד (כמדומני) ואילו ל-1.2 מומנט של 17.8 קג״מ החל מ-1550 סל״ד עד 4100 סל״ד.

ה-1.2 גם יותר חסכוני בכ-10% לעומת דגם מקביל עם מנוע 1.4.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...