Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..יש לי ב GTI פילטר אוויר פתוח שיוצא ישר מסעפת היניקה..פילטר שבקצהו יש מין קונוס מתכת שנשלף..ויצא לי לראות מין קיט כזה שיש את אותו פילטר אך בקצה הוא פתוח...ויוצא צינור שמתחבר ליציאה שיוצאת מהקדימה של האוטו ומזרים יותר אוויר..אני רוצה לנסות לעשות את זה..איך אני מסנן את האוויר שיעבור.. מסוכן לעשות את זה?

תודה למי שיענה ברצינות..

דוגמא:

2469.jpg

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם

אני יוסיף כמה דברים.. יש לי סדק בסעפת פליטה..וגם בצינור שמתחבר אליה מלמטה..

דיברתי עם בני קומבני ועד שהוא ישיג לי מנוע כי אני מחליף ל 1.9, נראה לי מסוכן לנסוע ככה.

השאלה שלי היא אם אני יכול לרתך את הסעפת ולהחליף את הצינור?אם כן איזה סוג מתכת מומלץ לשים?ואין בעיה עם מקצועיות בריתוך מכיוון שאבא שלי מסגר, והאם אני יכול להחליף כבר את כל הצנרת של האגזוז מלמטה? מומלץ משהו?

ולגבי הממיר קטליטי(כותבים ככה או עם ת? :lol: ), אם אני מוריד אותו לפחות עד הטסט.. יוסיף לי משהו?אין שם איזשהו חיישן? הכוונה שלי היא אם אני יכול לשים פשוט צינור אחד ארוך מסעפת הפליטה עד לדוד האחורי?

מצטער שאני משגע אותכם אבל חשוב לי לדעת וגם ללמוד מה אפשר ומה לא..

מקווה שיהיו תשובות רציניות

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם

אבל יש גם זמן לרצינות.. הכוונה שלי בדחופה היא שאני רוצה לעשות את זה מחר.. ואני בטוח שיש פה אנשים שיודעים אם כדאי ואיך לעשות..כולל אותך רוני.. אבל פתאום אף אחד לא רוצה לענות.. :roll:

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

פורסם
אבל יש גם זמן לרצינות.. הכוונה שלי בדחופה היא שאני רוצה לעשות את זה מחר.. ואני בטוח שיש פה אנשים שיודעים אם כדאי ואיך לעשות..כולל אותך רוני.. אבל פתאום אף אחד לא רוצה לענות.. :roll:

מצטער, אני לא יודע איך לעשות את זה. אבל אני יכול ללמד אותך דבר אחד - אף פעם אל תמהר. תמיד תחשוב על כל דבר כמה פעמים לפני שאתה עושה. אל תרוץ לעשות את זה מחר רק כי בא לך... זה נוגע לכל שיפור ולא רק לזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ינסה בצורה כזאת שלא יהרס כלום וינסה את זה יום יומיים.. אולי עד אז מישהו ידע אם כדאי..

הונדות ... מזדות ...

עזבו אותכם משטויות!!

205GTI

• תוכן חדש...