Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מצלמה קדמית שתחזיר מעמד בלי חיבור למצבר כשהרכב חונה בלילה שהמצלמה תמשיך לצלם איזה כמה שעות

יש לכם הצעה כלשהי וכמה זה יכול לעלות,עד עכשיו כל המצלמות שהיו לי עם סיוע מצבר ואני רוצה להשתדרג

תודה

פורסם

מצלמה עם חיבור ישירות למצבר (לא מתח 12V Switched מהמתנע אלא 12V מהמצבר עצמו) או לחבר את המצלמה ל-PowerBank כלשהו דרך USB.

הבעיה העיקרית במצב כזה היא שאחסנת כל שעה של וידאו ב-1080p Full HD זה בערך 8GB, משמע בכרטיס 32GB (שזה ההגבלה של רוב המצלמות, בטח הפשוטות) אתה מדבר על 4 שעות מקסימום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע מבחינת מחיר?

כמובן שבאיכות נמוכה יותר היא תחזיק יותר , במקרה הכי גרוע תוכל לעשות "TIME LOOPS" שבעצם מוחק את הסרטון הישן ביותר ומקליט חדש במקומו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

יש מצלמות שמצלמות 7.5 שעות על כרטיס 32גב על 1080. יש רכבים שמתח 12 וולט משקע מצית עובד גם ללא מפתח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באיכות ירודה אפשר לדחוס יותר שעות, אבל זה יקשה על זיהוי של נתונים כשבאמת תצטרך אותם.

PowerBank לי יש של Anker שקניתי מהחנות הזו באיביי AnkerDirect

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...