Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ידוע לכולנו שהשוברים האלה נועדו למשוך לקוחות למוסכים מורשים, נכון שלפעמים בזכות המתנה הקטנה הזאת המסוך מרוויח לקוח חוזר לכמה שנים. אבל, תנסו רגע להכנס לראש של היועץ המדובר.

הוא שואל מה הק"מ של הרכב ושומע 90K, מציין בפני הלקוח מהן הדרישות של היצרן לטיפול 90K והלקוח לא מעוניין לשמוע שום דבר חוץ ממה שמגיע לו בחינם. באותו הרגע היועץ מבין שככל הנראה לא מדובר בלקוח פוטנציאלי כי או שהוא מתכנן להשלים את הטיפול במוסך שאינו מורשה יבואן או שאינו מתכנן להתמיד בשגרת טיפולים תקינה. ככה שמבחינתו מדובר במישהו שכף רגלו לא תדרוך יותר אצלו במוסך, אלא אם כן זה יהיה חינם.

אם פות"ש באמת קיבל יחס מזלזל בעקבות הסירוב להרחבת הטיפול, אני חושבת שזה לא היה במקום. אם המוסך רוצה להיות מורשה יבואן, הוא צריך לקבל את הדרישות (גם אם אינו מקבל תשלום עבור החלפת השמן והמסנן) ולעתים לספוג גם לקוחות שמעוניינים רק בחינם שמגיע להם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה חדש שיש מוסכים כאלו בארץ?

אני אישית נמנע מרכישת שוברים או בכלל התעסקות עם זה, רק בגלל מקרים כאלו ובגלל שבתאכלס כולנו מכירים את המוח ה"עסקי" של רוב החברות שנותנות שירות כזה (אני אומר רוב, לא כולם).

אף אחד מלבד פות"ש לא יודע מה היה שם, נכון תיאור של "חוויה מחרידה" זה דיי בכייני ומוגזם, אבל בפועל מה שבתאכלס קרה - זה שבזבזו לו את הזמן וניסו להרוויח עליו עוד כמה שקלים, נכון שזו העבודה של המוסך להרוויח את לחמו, אבל יש דרך, הצעת והלקוח הסכים? אחלה! הצעת ולא הסכים? תאמר אין בעיה תודה רבה תן לי את השובר בבקשה תקבל את הטיפול שלך וסע לדרכך.

* ברצינות - האם דבר כזה לא היה מביא אותי לטיפול במוסך במידה וקיבלתי שירות טוב? בוודאי שלפחות אבל לפחות הייתי שוקל להגיע שוב, באם ביצעו את העבודה כמו שצריך והיחס היה דומה. ברגע שאני מרגיש שמנסים לתקוע אותי מפה ומשם ומדברים אלי לא יפה, אני אומר תודה והולך בדיוק כמו שעשה הבחור כאן.

שירות אדיב מביא ומחזיר לקוחות.

Opel Adam S 2017

פורסם
תסלח לי, אבל אני לא יכול להסכים עם תוכן ההודעה שלך.

כי:

1. את הפלאגים היה צריך להחליף כחלק משגרת הטיפול ב- 90,000 ק"מ, ההחלפה זולה מאוד - גם על זה לא תיתן למוסך להרוויח כי יש לך שובר?

2. תכניס את הרכב לטיפול ולא יבדקו לך את הבלמים, חו"ח תעשה תאונה ואז מה? תאשים את המוסך שטיפל לך ברכב בחינם שלא החליף לך בלמים?

לסיכום - טיפול תקופתי שוטף כולל גם בדיקות ש"קופוניסטים" מומחים מבקשים לדלג עליהן כדי לא לשלם למוסך דבר. אבל חלק מהבדיקות הללו הן בדיקות בטיחותיות וחלקן האחר מחייבות החלפת חלפים כחלק משגרת הטיפולים.

אז נכון, הקופון מבטיח החלפת שמן מנוע ומסנן בחינם, אבל האדם הסביר מבין זאת שההחלפה תינתן בחינם כחלק מהטיפול הכולל ברכב.

הקופוניסט דורש רק את החינם - האם הוא צודק? ברור שכן.

אבל, האם ההתנהגות הזו הוגנת ולא חזירית? נדמה לי ששנינו יודעים היטב מה התשובה לשאלה הזו.

אשתדל להיות ברור: ראשית, אני לא רוצה שאף אחד יעבוד בחינם, אם מישהו עובד ברור שמגיעה לו תמורה על העבודה שלו. אבל נתחיל בזה שאני בכלל לא בטוח שהמוסכניק עובד בחינם. שוב- אני לא יודע מה ההסדר שלהם עם התלושים האלה בכל הנוגע לתשלום.

אם הוא מקבל תלוש ועובד בחינם- אם הוא בכל זאת מסכים לעבוד בחינם ברור שיש לו כאן אינטרס כלשהו (פרסום, "ציד לקוחות") ולא צריך לרחם עליו. במקרה כזה (שבו הוא עובד בחינם ומוציא כסף על עלויות השמן+פילטר) יש הבדל בין אחד שיודע שיחזור אליו אם יהיה מרוצה מהשירות לבין אחד שיודע שמראש לא יחזור אליו כי הוא מטפל לבד ברכב.

אני אישית בתור אחד שמטפל לבד ברכב הייתי מעדיף לדעת מראש במידה והוא לא מקבל על זה שום תשלום, המניע שלו ברור לי (להשיג לקוחות נוספים לעתיד)- ולא הייתי משתמש בקופון הזה. אם הייתי נוהג לטפל במוסכים על כל דבר קטן בטיפולים עתידיים- לא הייתי מתבייש להשתמש בקופון כי אדע שאחזור אליו בעתיד.

אם הוא כן מקבל תשלום כלשהו תמורת זה- האינטרס שלו ברור יותר וזה נראה יותר כמו עסקה- ברור שאשתמש בשובר, ואני לא מתבייש להגיד שאני מטפל ברכב לבד. עשיתי עסקה כלשהי (העברת בעלות) עם הדואר (בכ"ז- 220 ש"ח על חתיכת דף ורישום של דקה וחצי) וכחלק מהעסקה קיבלתי את השובר המדובר (ששווה כ100 ש"ח עלות החלקים), אני לא רואה סיבה לא להשתמש בו.

1. את כל מה שאפשר לעשות לבד ברכב (במיוחד דברים שלוקחים מספר דקות כמו פלאגים) אעשה לבד, מה רע בלחסוך 100-200 ש"ח ב10 דקות-רבע שעה על העבודה שהיו לוקחים במוסך על פעולה כזאת? אני לא איזה פילנטרופ שמחפש לפזר כסף למוסכים. לא קשור אם יש או אין לי שובר. האם בגלל שיש לך שובר אז ז"א שתחפש איכשהו לתת למוסך להרוויח כי הוא "עובד בחינם" (ממש לא בטוח) דרך השובר? שוב, אם אתה יודע מראש שהוא יעבוד בחינם, אל תלך אליו כי ברור שזה לא מוסרי. אבל אם הוא מקבל כסף- ברור שאשתמש בשובר.

2. למה להסתכל על הבדיקה שלו כאילו זו האופציה היחידה שבה בודקים את הרכב מבחינה בטיחותית, ולא-תעשה תאונה?

את הרכב בודקים פעם בשנה במכון טסטים, ואם הרכב כבר נכנס למוסך על משהו- אז בודקים את זה על הדרך, ברור שלא משחקים עם ברקסים, אבל לא צריך לצאת ב"מסע הפחדות" של הלקוח שאם לא יבדקו את הבלמים- הוא יעשה תאונה וימות (בכוונה אני מקצין). אם היה צורך בבדיקה בטיחותית יותר מפעם בשנה- זה היה מעוגן בחוק (כמו רכב מיושן שנדרש פעמיים טסט בשנה).

לכן, בתור האדם הסביר שכמעט בטוח שהמוסכניק מקבל תשלום עבור הטיפול, אני מקבל את השובר הזה כחלק מעסקה שביצעתי, על השובר רשום החלפת שמן+פילטר+בדיקה בחינם. ולכן אשתמש בו. אם היו רוצים שזה יהיה כחלק מטיפול כולל הם היו רושמים על השובר את זה כתנאי, סמוך עליהם ואל תרחם על "מקבלי השובר"- הם לא פראיירים, ואני מקווה שגם הלקוחות לא יהיו פראיירים (שוב- בגלל התנהגות המוסכים).

לדעתי (מקווה ששכנעתי אותך ;) )ההתנהגות הזו הוגנת בהחלט ולא חזירית, כי שוב- אף אחד פה לא עובד בחינם, אתה קיבלת "מתנה", הוא קיבל כסף על העבודה שלו+פרסום+סיכוי שתחזור אליו לטיפולים עתידיים.

לדעתי לאדם הסביר זה בכלל לא אומר שה"חינם" פה הוא חלק מטיפול שוטף שהרי במצב כזה אתה תהיה "לקוח שבוי", כי אם תיכנס למוסך כזה לטיפול שוטף עם שובר שיחול רק כחלק מטיפול כולל, אני מבטיח לך שלא תצא משם אחרי תשלום סביר אלא מנופח מאוד. ואז- כן, תקבל שמן ופילטר ב"חינם" (בתוספת 5000 ש"ח על "טיפולים שונים").

אם מישהו פה (מוסכניק) שיודע האם מתקבל תשלום כלשהו במקרה כזה- נשמח לדעת, זה ישפוך קצת אור על הנושא ויעזור להחליט האם המוסכניקים באמת מרוויחים או מפסידים מההסדר הזה.

שלומי

פורסם

האקרובטיקה המילולית שלך לא תשנה את העובדה שהאגרה בסך 220 ש"ח ששילמת לדואר הועברה כמס לקופת המדינה.

המוסך לא רואה אגורה מה"עסקה" שעשית בדואר (שוב, לא עסקה אלא מס לקופת המדינה).

בקיצור - השובר ניתן כהטבה לקידום מכירות, אם הלקוח לא מאשר עבודה בתשלום המוסך סופג מכיסו את עלות הקופון.

יועץ השירות שראה שמולו קופוניסט בכיר הבין שלקוח מכניס כבר לא יצמח ממנו - איך אני קובע את זה? מסיפור הפלאגים שכולל חלפים ועבודה עולים פחות ממאה ₪ (במקרה אני יודע מה העלויות במאזדה).

אני מניח שבפרק הבא בסדרה יפתח שרשור שמשמיץ מסעדה שלא הניחה ללקוח להביא מהבית אוכל ולאכול אותו בתוך בית העסק - באמת גועל נפש.

פורסם

אני רוצה להודות לפותח השרשור שהזכיר לי את התאקל שלי היה עם השובר הזה בדואר.

בספטמבר 2013 קיבלתי לרשותי את הרכב של הורי (קורולה 2008) ומכרתי את הקורולה 2004 שלי. במעמד העברת הבעלות קיבלתי שובר על סך 250 לטיפול במוסך מורשה יבואן של טויוטה.

מכיוון שבמילא כל הטיפולים ברכב הנוכחי והקודם בוצעו במוסך היבואן, כאשר הקילומטרז' של הרכב הראה שצריך לבצע טיפול, אצתי רצתי למוסך הקבוע, עשיתי טיפול מלא ובסוף הוגש לי חשבון ונתנו לי גם הנחה של 10% על העבודה והחלפים מכיוון שאני לקוח ותיק.

מיד לאחר מכן הוצאתי את השובר וכאן הגיעה ההסתייגות של הסוכנות שאין כפל מבצעים והנחות. אני טענתי שלא רשום על השובר שום דבר על כפל מבצעים והנחות ולכן אני זכאי לקבל את שתי ההנחות.

לאחר דין ודברים השתמשתי בשובר בלבד ולא קיבלתי את ה-10% הנחה (ההנחה הנוספת שהייתי מקבל היתה באזור ה-100 שקל).

למחרת פניתי לשירות היבואן ושם הבטיחו לבדוק את הנושא והעבירו את הטיפול לסוכנות למתן הסברים ותגובה.

עד היום לא קיבלתי תשובה (8 חודשים עברו מאז) ובזכות פותח השרשור נזכרתי בנושא והתקשרתי שוב לשירות היבואן לשמוע מה יש להם לומר בנושא על השירות הלקוי (יותר מעצבן העובדה שפשוט מיסמסו את הנושא ושמונה חודשים לא זכיתי לקבל מהם תשובה ואף שכחתי מהנושא).

בקיצור, הבחורה הנחמדה שענתה לי תבדוק את הנושא ותחזיר לי תשובה, הפעם אני מקווה תוך פחות משמונה חודשים.

פורסם
האקרובטיקה המילולית שלך לא תשנה את העובדה שהאגרה בסך 220 ש"ח ששילמת לדואר הועברה כמס לקופת המדינה.

בקיצור - השובר ניתן כהטבה לקידום מכירות, אם הלקוח לא מאשר עבודה בתשלום המוסך סופג מכיסו את עלות הקופון.

יועץ השירות שראה שמולו קופוניסט בכיר הבין שלקוח מכניס כבר לא יצמח ממנו - איך אני קובע את זה? מסיפור הפלאגים שכולל חלפים ועבודה עולים פחות ממאה ₪ (במקרה אני יודע מה העלויות במאזדה).

אני מניח שבפרק הבא בסדרה יפתח שרשור שמשמיץ מסעדה שלא הניחה ללקוח להביא מהבית אוכל ולאכול אותו בתוך בית העסק - באמת גועל נפש.

הראה לי מוסך בישראל שלוקח 100 שקלים עבור החלפת פלגים כולל עבודה .

פורסם

מכיוון שבמילא כל הטיפולים ברכב הנוכחי והקודם בוצעו במוסך היבואן, כאשר הקילומטרז' של הרכב הראה שצריך לבצע טיפול, אצתי רצתי למוסך הקבוע, עשיתי טיפול מלא ובסוף הוגש לי חשבון ונתנו לי גם הנחה של 10% על העבודה והחלפים מכיוון שאני לקוח ותיק.

מיד לאחר מכן הוצאתי את השובר וכאן הגיעה ההסתייגות של הסוכנות שאין כפל מבצעים והנחות. אני טענתי שלא רשום על השובר שום דבר על כפל מבצעים והנחות ולכן אני זכאי לקבל את שתי ההנחות.

לאחר דין ודברים השתמשתי בשובר בלבד ולא קיבלתי את ה-10% הנחה (ההנחה הנוספת שהייתי מקבל היתה באזור ה-100 שקל).

אף פעם לא הבנתי את השיטה של "לשלוף את השובר בסוף", לא במוסך, לא בחנויות ולא במסעדות.

כשיש בידי שובר שנותן לי הנחה\אפליקציה\תווי קניה (כגון תו הזהב וכו') אני קודם כל מבררת את התנאים וההגבלות בבית העסק שבו אני מעוניינת לממש את ההטבה ורק אז ניגשת לבדוק את מוצריו, כדי לא לבזבז את זמני ולא לבלבל את המוח לנותני השרות לשווא (יודעת איך זה להיות במקומם).

במקרה הזה, קיבלת הנחה מרצון הטוב של המוסך, למה אתה חושב שמגיע לך גם לממש את המתנה וגם לקבל הנחה נוספת?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אתה טועה שאין פה עסקה, שכן המוסך מתפרסם ומגיע להסדר עם הדואר שישלחו לו לקוחות פוטנציאליים בתמורה להצעת הטיפול החינמי=עסקה.

אין ספק שהדואר מסכים כי הוא נראה יותר טוב, והמוסך עושה את ההסדר/עסקה הזו במטרה להרוויח, חבל שאתה לא רואה את זה. בוא לא נהיה תמימים שהרי המוסך לא פראייר של אף אחד והוא לא מפזר טיפולים חינם רק בגלל הפרצוף היפה שלנו. הוא רואה פה הזדמנות עסקית לרווח עתידי.

בדיוק כמו שאתה משקיע בפרסום/פלאיירים בעסק (פרסום שעולה לך כסף) כי אתה רואה את הרווח העתידי הפוטנציאלי, שגבוה יותר מעלות הפרסום.

אתה בטוח בזה שהמוסך סופג או שזו הערכה שלך?

אם אכן כך הדבר- אני חוזר על דברי מתגובתי הקודמת, אין ספק שלא אשתמש בקופון כזה בעתיד כשאני יודע שהמוסך עובד בחינם ומפסיד כסף. ברור שזה לא מוסרי ללכת למוסך ולדעת מראש שאתה מטפל לבד ברכב+הטיפול הזה יוצא לו מהכיס כי הוא בונה על לקוחות עתידיים ולא לקוחות כמוך.

אם לא כך הדבר, כלומר שהוא כן מקבל תשלום כלשהו על הטיפול- לא אהסס להשתמש בקופון כזה.

אני ממש לא בטוח על נכונות המחיר שציינת. תראה לי מוסך שאתה נכנס אליו להחליף 4 פלאגים ויחייב אותך על פחות מ100 ש"ח עבור 4 פלאגים+עבודה. בוא נהיה רציניים, זה לא הגיוני שהרי שעת עבודה=200~ ש"ח (נניח שהוא מחייב על חצי שעה), 4 פלאגים עוד 60-80 ש"ח מינימום (זה המחיר שאתה קונה בחנות חלפים. המוסך מחייב אותך על יותר- משהו כמו 100-150 לפחות כי גם כאן הוא גוזר רווח על החלקים) והופ הגעת למינימום 200-300 ש"ח.

המקרה של האוכל מהבית והמסעדה ממש לא במקום.

סלח לי, אבל חבל שאתה סוטה מהעיקר ומסיק מסקנות שגויות בעליל. המשפט הזה הוא לוגיקה שגויה לחלוטין של המקרה שלנו.

אם כבר דוגמה ממסעדה- אז המקרה שלנו דומה יותר ללקוח שמגיע למסעדה עם תלוש שקיבל/רכש לארוחת בוקר זוגית בהצטרפותו לשירות קבע, ובעל המקום עושה לו פרצופים/מנסה לדחוף לו עוד 200 ש"ח איכשהו על "תוספת ביטחון/שירות שמחייבים רק אנשים עם קופונים". בעל המסעדה הגיע להסדר עם ארגון "חבר" לדוגמה שבו הוא מעניק ארוחה בחינם/בתשלום סמלי לחברי הארגון כדי להשיג הכנסות נוספות (באחוזי רווח קטנים יותר אך סך הרווח גדול אבסולוטית), מפרסם את שם העסק שלו בפני כל המצטרפים החדשים לארגון וגורם להם לבוא עד אליו ולנסות את המסעדה שלו ולא מסעדה של מישהו אחר.

זה נשמע לי כמו עסקה מצויינת למוסך ולבעל המסעדה.

מפה ועד להגדרת ההתנהגות ללא סבירה/חזירית המרחק רב ונובע מאי הכרת המצב העסקי/אינטרסים של הצדדים.

התייחסות באדום

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

אולי לא "מחרידה" אבל בהחלט התנהגות מזלזלת של המוסך. לא מתאים לך לתת בחינם? אל תתן בכלל. הוצאת קופונים? קח בחשבון שאנשים יבואו לממש בדיוק את הקופון. "באת רק בשביל מה שבחינם?" , אם אני הבעלים של המוסך אני מפטר על המקום את היועץ שירות הזה. פות"ש צודק ב100 אחוז וכל מי שאיכשהו מנסה לגונן על המוסך אני מאמין שמקורב למוסך ואין שום סיכוי שהוא אובייקטיבי.

פורסם
אולי לא "מחרידה" אבל בהחלט התנהגות מזלזלת של המוסך. לא מתאים לך לתת בחינם? אל תתן בכלל. הוצאת קופונים? קח בחשבון שאנשים יבואו לממש בדיוק את הקופון. "באת רק בשביל מה שבחינם?" , אם אני הבעלים של המוסך אני מפטר על המקום את היועץ שירות הזה. פות"ש צודק ב100 אחוז וכל מי שאיכשהו מנסה לגונן על המוסך אני מאמין שמקורב למוסך ואין שום סיכוי שהוא אובייקטיבי.

צודק, ברגע שהמוסך מסכים להסדר- שיקח בחשבון את כל המצבים ואז שיחליט אם מתאים לו.

אי אפשר להיכנס להסדר כזה ולהתחיל להתפרצף על לקוחות ולהתייחס אחרת לכל לקוח בתלות הדרך שהגיע.

ונזכיר גם את עיקר המטרה- נסיונות הדחיפה של טיפולים ותיקונים מופרזים שלא לצורך, במחירים מופקעים, ללקוח שחושב שבאמת מקבל משהו בחינם. לי זה נראה כמו הטעיית הצרכן. מציגים משהו ובפועל עושים הכל (גם בדרכים לא כשרות) כדי להשיג עוד עבודות ורווחים לא מוצדקים.

אני מסייג את דברי- אמנם אני אישית שמעתי על המון מקרים שבהם ניסו להשתמש בשובר ועשו להם פרצופים/ניסו לעקוץ אותם בהמון טיפולים יקרים שלא לצורך.

אך עם זאת, היו מקרים (בודדים) שקראתי פה בתגובות שהבן אדם פשוט נכנס ועשו לו את הטיפול במהירות ובנחמדות בלי בלבולי מוח.

שלומי

פורסם
בדיוק. אפשר לחשוב שתוך כדי שהמוסכניק דיבר אליו הוא גם התחיל לאונן.

זה שירות VIP.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

"יועץ השירות" שמוק,אם אדם בא עם השובר הזה סימן שמירב הסיכויים שהוא לא מכיר מוסך אחר מתמחה במאזדה והוא פוטנציאל אדיר ללקוח חוזר.

כשרכשתי את הפיאט גם קיבלתי שובר לטיפול ראשון חינם בתום העברת הבעלות בדואר,אומנם לא מימשתי אותו אבל בהחלט הייתי מצפה לקבל מהמוסך "עבודת חישוק" ואם אין ברצון המוסך להוציא אותי מרוצה אז שלא ינפיק את השובר כלל.

כשנתקעים עם בעיה ברכב באמצע שבוע אין לך זמן לחפש מוסך אמין וטוב אחר אתה תילך לזה שאתה מכיר ושקיבלת שם שירות טוב או לפחות סביר...

אני לא מסכים עם הדעות של "הישראלי" ורוצה מה שחינם\מתקמצן, הוצע שירות דע לתת אותו אין כאן שום חוצפה מצד פות"ש

זה לא כמו מקרה אחר פה בפורום שמוסך הציע טיפול עבור עלות חלפים בלבד ולקוח הגיע עם חלפים מהבית.

פורסם

עונה לכל הנקודות שהועלו כאן:

1. הטיפול לגמרי על חשבון המוסך, לא עסקה עם רשות הדואר ולא שום דבר אחר. במהלך עניינים סביר המוסך מצפה שיגע אליו לקוח, יבצע את הטיפול + טיפולים שוטפים נדרשים נוספים. בהתנהלות כזו ניתן להניח שזו עסקת היכרות ראשונית ללא רווח/הפסד משמעותיים לאחד הצדדים.

פו"ש שרשור דרש רק את העבודה החינמית ועוד התרעם על משך הזמן שהעריכו שהטיפול ייקח, המוסך הסכים לבצע את הטיפול על חשבונו ולהפסיד - ואפילו פו"ש לא טוען אחרת.

2. עבור פלאג במאזדה 3 של זוגתי נדרשתי לשלם 17 ש"ח בלבד ליחידה, לא בחנות חלפים, לא באיביי - במוסך מורשה.

3. בהינתן כך שפו"ש בא לנצל בצורה צינית את השובר שקיבל, לא הסכים לביצוע טיפולים שוטפים שמהווים חלק משגרת הטיפול ברכב (ואני בכוונה מתמקד בפלאגים כדי שלא תטענו שתופרים אותו - פלאגים צריך להחליף בקילומטרג' הזה), ניתן להבין למה יועץ השרות לא התלהב ממנו.

4. תסלחו לי אבל ישנם מקרים בהם טוב שהלקוח הולך למתחרה.

• תוכן חדש...