Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל וקטרה שנת 99?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי פה לא מזמן התייעצות לגבי הונדה סיוויק שנת 2001-2003, החלטתי לרדת מהדגם (למרות ההמלצות והרצון שלי) עקב העדר בקרת שיוט כיוון שזה תנאי הכרחי לי.

פניתי לחפש הונדה אקורד, הטווח הוא עד 15K-20K ולא מצאתי בטווח הזה אקורד שבאמת שמורה.

נתקלתי באופל וקטרה 99 יד 1 עם 140000 ק"מ שעל פניו עושה רושם של רכב מאובזר מאוד ומבית טוב, אשמח לשמוע על חוות דעתכם.

תודה מראש,

עודד

פורסם

במידה ואתה מסתכל על רכבים כאלו (אקורד/וקטרה) אתה מבין כנראה שצריכת הדלק תהיה גבוהה.

הייתה לי וקטרה שנת 98 וזה רכב נהדר, תחזוקה עולה הרבה אבל מבחינת נהיגה, אחיזת כביש, מרווח, מהירות זה רכב מנהלים גרמני איכותי

תיקח בחשבון שלבצע יישור קו לרכב כזה לא תמיד יהיה זול

פורסם

תודה על תגובתך,

מה הכוונה ביישור קו?

ומה עולה הרבה בתחזוקה? חלפים במקרה של תקלות או הטיפולים השוטפים?

לגבי צריכת הדלק, אני מקווה שנסיעות רבות למרחקים ארוכים עם רוגע של בקרת שיוט (ב"ש - חדרה) קצת ישפרו את הבזבוז ובמידת האפשר אשקול גם להתקין מערכת גז (אני יודע שלהתקין באקורד אין בעיה).

פורסם (נערך)

לפי דעתי אתה מנסה לחסוך בקניה שזה עניין אישי וטריוויאלי לך. אבל לפלח רכבים שאתה פונה בשנתונים הנל לאניות דעתי מהר מאוד אתה תוציא על תיקונים תחזוקה וטיפולים את מחיר הקנייה עצמו פעמיים.

לשיקולך.

נ.ב. בקרת שיט תנאי הכרחי כאילו דה....

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...