Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול בבוקר ניסיתי להתניע את הרכב (שברולט אופטרה - 2004) האוטו לא הניע, לא היה סטאטר וגם הידית הילוכים לא יוצאת מparking.

מה לדעתכם הבעיה?

פורסם
ניסיתי לא עובד עדיין..

עוד הצעות מישהו?

מה זאת אומרת שניסית ולא עובד ?

האם גם לאחר חיבור הכבלים עם מצבר אחר אין סטרטר או שמא יש סטרטר טוב ,אבל לא מניע ?

מה עם שאר הרכיבים ברכב : יש אורות ,רדיו וכו' ? פרט .

בברכה

מוטי

פורסם

לגבי הנושא שאתה לא יכול להוציא מparking, כאשר אתה שם סוויצ על ON ולוחץ על הברקס אתה כן מצליח להזיז אותה? אם לא יש לי הרגשה שיש בעיה בסוויצ שלך, בעקרון הוא אמור לנעול את האפשרות לשחרר את ההילוך כאשר הסוויצ סגור ואין לחיצה על הברקס.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

לא שומעים כלום הסטרטר לא עובד, וכן ניסיתי את השיטה להזיז הילוך מparking ולא עזר.

איך אפשר לדעת איפה נמצא הסטרטר במכונית? בדקתי בספר היצרן ואין כלום לגבי זה, בדקתי גם באינטרנט לגבי מיקום הסטרטר בשברולט אופטרה וגם אין כלום לגבי מיקום הסטרטר.

פורסם

היי, מצטער על ההקפצה, פשוט אני בלי רכב ובלי נגישות, זה ממש תוקע אותי.

אני עדיין מאמין שאוכל לתקן את זה לבדי.

מישהו יכול להסביר לי איכן נמצא הסטרטר בשרבולט אופטרה 2004?

פורסם

עזוב שניה את הסטרטר.

יש לך אור ברקס?

ניחוש שלי שזה או יוניט אור ברקס, או שהסולנואיד שנועל את ההילוך השתגע לגמרי.

יש לך חריץ שטוח על הפאנל של ידית ההילוכים.

דחוף לשם את המפתח של האוטו.

תזיז ל-N, ותוציא משם את המפתח. תן כמה פמפומים על דוושת הברקס ותנסה שוב להניע.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...