Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמציקה לי די הרבה זמן

מהו ההבדל בין ג'אנט מגנזיום לג'אנט רגיל ולמה המגנזיום יותר טוב? האם יש איזשהו הבדל באחיזת כביש או משהו?

חוץ מההבדל במשקל הג'אנט אין לי שמץ של מושג מה שונה בין השתיים

מישהו יכול אולי להסביר לי בבקשה? אני ישמח מאוד...

בתודה

שגיא ישראל

פורסם

ג'נט מגנזיום הוא חומר יותר קל ,יותר חזק ויותר פתוח - לכן הרפידות ברקס מתקררות יותר מהר והבלימה יותר טובה .

ויותר יפה צריך להגיד ?

JDM :twisted:

פורסם
חפש "משקל בלתי מוקפץ" בפורום.

זה התפקיד העיקרי, (בנוסף לאוורור בלמים).

או שפשוט תקפוץ ל"דביק" של מוטי-מיאטה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ראוי לציין שאין ג'אנט ממגנזיום טהור, אלא מתרכובות למיניהן. יחס משקל-חוזק של מגנזיום טוב יותר מפלדה או אלומניום.

תאמין לי שזה טוב.

וסיביקנוס, מזתומרת שג'אנט מגנזיום הוא חומר יותר פתוח...?

dirty old man

need love too

פורסם

Yoel, what CN means is that because of the much higher structural integrity of the Aluminum rims (not Magnesium) you can design them to have less support between the center of the wheel and the outer rim, making it more open to air flow thus better brake cooling

ראוי לציין שאין ג'אנט ממגנזיום טהור, אלא מתרכובות למיניהן. יחס משקל-חוזק של מגנזיום טוב יותר מפלדה או אלומניום.

Real Magnesium based alloys that are used for racing rims only cost about thousands of dollars... the common alloy wheels that you see are aluminum based

.Moti

פורסם

החומר נקרא סגסוגת מגנזיום נדמה לי...

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

אבל מדובר על מגנזיום לעזאזל.

אל תיקח את זה קשה יואל...

זה עוד אחד מנפלאות השפה. יש הרבה מושגים שמתעוותים ו"מקבלים תוקף" לאט לאט, אחד מהם הוא "גלגלי מגנזיום", כאשר למעשה כמעט תמיד מדובר על סגסוגת אלומיניום בכלל.

אני מוכן להתערב נגיד, שלא ידעת שעגבניה ומלפפון הם פירות ולא ירקות :-)

ובכל זאת - אף אחד לא מסתכל עליך מוזר כשאתה קורא להם ירקות, ולמעשה כולם קוראים להם ירקות, זהו כוחו של הרגל רע שנדבק!

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
זה עוד אחד מנפלאות השפה. יש הרבה מושגים שמתעוותים ו"מקבלים תוקף" לאט לאט, אחד מהם הוא "גלגלי מגנזיום", כאשר למעשה כמעט תמיד מדובר על סגסוגת אלומיניום בכלל.

לא לוקח ללב, אל תדאג...

אבל בכל זאת יש הבדל בין ג'אנטים מגנזיום לאלומיניום. אם הערס השכונתי אומר מגנזיום, הוא ודאי מתכוון לצלחות פלסטיק נוצץ, שנראה כמו גאנט אוריגינל. אם מוטי אומר מגנזיום אז הוא מתכוון מגנזיום...

חוצמזה, אתה רציני לגבי העגבניה...?

dirty old man

need love too

פורסם

:smile: Yes, he is serious about the tomato, it is a fruit and not a vegetable

Let me assure you that non of the wheels that you see on street cars around you are really made of Magnesium based alloys, they are all made of Aluminum based alloys... real magnesium rims belong only in one place, and that is the racetrack and even that only on super high levels of cars

.Moti

פורסם

"פרי" הוא מושג בוטני, כל מה שיש בו זרעים ויוצא מפרח, הינו פרי. "ירקות" הינו מושג קולינרי!

זה פשוט עניין של הגדרה שונה תחת מאפיינים שונים.

זה כמו ש X5 הוא גם רכב מנהלים מפואר וגם רכב שטח. כל הגדרה לא סותרת את השניה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...