Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 2007 , CHECK GEAR מופיע ונעלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

ברשותי רנו מגאן 2007 ולאחרונה ב 15 דקות הראשונות מופיע לי שגיאה על הצג במחשב של האוטו CHECK GEAR והאוטו נכנס למצב נעילה

אך לאחר שאני מכבה את האוטו ומתניע מהתחלה השגיאה נעלמת

בביצוע חיפוש בפורום ראיתיי שהשגיאה הופיעה לעוד מספר אנשים , השאלה שלי איך לתקן את זה, אצל מי וכמה אמור לעלות לי ?

אני מאזור נתניה מחפש המלצה למוסך.

פורסם

שלום,

מה שאתה מתאר זוהי תופעה רגילה במכוניות שמורכב עליהן גיר AL4. כל תקלה שתצוץ בגיר הזה תגרום לו להכנס למצב חרום.

זה מצב שבו הגיר תקוע בהילוך שלישי וההילוכים לא מתחלפים.

כיבוי המנוע עושה התחלה מחדש למחשב הגיר ואז הוא מתנהג כרגיל עד שהתקלה צצה שוב.

כדי לדעת מה התקלה יש להתחבר למחשב דיאגנוזה במוסך ולפעול בהתאם לממצאים.

פורסם
שלום רב ,

ברשותי רנו מגאן 2007 ולאחרונה ב 15 דקות הראשונות מופיע לי שגיאה על הצג במחשב של האוטו CHECK GEAR והאוטו נכנס למצב נעילה

אך לאחר שאני מכבה את האוטו ומתניע מהתחלה השגיאה נעלמת

בביצוע חיפוש בפורום ראיתיי שהשגיאה הופיעה לעוד מספר אנשים , השאלה שלי איך לתקן את זה, אצל מי וכמה אמור לעלות לי ?

אני מאזור נתניה מחפש המלצה למוסך.

פעם אחרונה שזה קרה אצלי, הרכב נתקע על הילוך 3.

לאחר דיאגנוסטיקה, התברר כי הלך הכוהל (או קוהל) וצריך להחליף אותו.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...