Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון: נשברתי וקניתי לי עוד עדשה ( יותר נכון אשתי אשר הפסידה בהתערבות קנתה לי )

הפעם לקחתי את הfujinon xf 16 mm 1.4, יוצא לי טוב כי אני מגיע ביום שבת לארץ, ככה יהיה אפשר לבחון את העדשה ולהביא רשמים.

2015-05-21 16.32.40.jpg

2015-05-21 16.32.59.jpg

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצלמה מעולה ועצמית פריים - זה המתכון המנצח. איך היא בISO גבוה?

למען האמת אני ממש אוהב את הסדרות דמויות מד מרחק של פוג'י בשנים האחרונות. אני ממתין עד שהן יהיו זמינות במחיר סביר בתור יד שניה ואז אולי אשים יד על אחת כזאת. בטח זה יקח עוד כמה שנים. 8)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

את האמת עדין לא בדקתי אותה מעל ל1600, אבל לפי מה שקראתי אין בעיה להעלות את iso עוד יותר, ועדין לקבל תוצאות טובות.

מה זה מחיר סביר בשבילך ? מי יודע אולי שנה הבאה אני אקנה חדשה :roll:

פורסם (נערך)

החדשה עולה כ4000ש"ח בארץ, בשבילי מחיר סביר על מנת לקנות אותה בתור משומשת זה עד 1000ש"ח עבור גוף בלבד. לכן כתבתי שזה יקח עוד כמה שנים (אין לי בעיה לחכות עד שהמחיר ירד). :-P מה שמאוד מוצא חן בעיני במצלמה הזאת (ביחד עם שאר היתרונות של פוג'י), זה יכולת ISO מרשימה למדי לגוף יחסית קטן (הדגם הקודם למשל יכול רק עד 3200ISO שזה המקסימום). על פי ביקורות, ISO 6400 אמור להיות שמיש עם כמות רעש סבירה יחסית. וגם אני ממש אוהב את הרטרו סטייל של מד מרחק, כאשר העינית האלקטרונית זה יתרון אדיר.

המצלמה הכי חדשה אצלי משנת 2005. 8) אני קונה מצלמות רק בתור משומשות כי הן לא השקעה לאורך זמן (למרות שהן משרתות אותי המון זמן כי אני משתדל לא לצלם על ISO מעל100 עם חיישנים הישנים ואז האיכות יוצאת מודרנית), לאומת העצמיות שאני קונה בתור חדשות בלבד ורק פריים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העדשה מגניבה קצת כבדה אבל האיכות שלה מעולה והכי חשוב חדה מאוד, גם ב1.4 היא חדה.

העדשה לא הולכת לרדת מהמצלמה שלי :-D

לבנתיים העדשה מסתמנת כקנייה טובה, בקרוב היא הולכת לעבור חים קשים בהתבלה שאני צריך לצלם.

DSCF1780.jpg

DSCF1799.jpg

DSCF1812.jpg

DSCF1976.jpg

DSCF1995.jpg

פורסם

יפה מאוד, תתחדש! צבעים מדהימים וכרגיל התמונות מדהימות. מאוד אוהב את הקומפוזיציה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד קצת תמונות עם ה16 ממ, המצלמה פשוט באה איתי לכל מקום, אם בהתחלה היתי מתבאס מתפעול המצלמה, ולא כל כך הכי מרוצה ממנה , עכשיו אני פשוט נהנה איתה, העדשה החדה + המצלמה נותנים בצועים מעולים, אפשר להגיד שסוף כל סוף מצאתי לי סט שאני יכול לסמוך עליו שיתן ביצועים מעולים מתי שאני צריך.

עכשיו נשאר רק לנצל אותה עד הסוף.

DSCF2478.jpg

DSCF2482.jpg

DSCF2508.jpg

פורסם

renaultfreek, התמונות מצויינות!

בבעלותי נמצאת ה XE-1 ושמתי לב לגוון היפה שבתמונות שלך, האם אתה משתמש במצב צבע מסויים (דמוי פילם לדוגמא) או שזה הצבע שאתה מתקן בעריכה?

פורסם (נערך)

אין בעיה, אני כבר לא זוכר איך רושמים בעברית 8)

לגבי הצבעים, אני משתמש בלייטרום לפעמים.

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
פורסם

עידכון קצר, שבוע הבא אני אמור לצלם התבלה לבן של אחות של אישתי, אז אין כמו להתאמן עליו לפני שנגיע לאירוע.

הפעם אני הולך לעשות משהו חריג, אני הולך לצלם את כל האירוע רק עם הפוג'י, את הקנונים אני משאיר בבית.

ולגבי DSLR ומירורלס, בסופו של דבר הכי חשוב לצלם אם מה שרמגישים הכי נוח, ברגע שלא מרגישים נוח, אם זה בגלל המשקל או תפעול המצלמה, אז התוצאות יהיו בהתאם

DSCF2540.jpg

DSCF2554.jpg

DSCF2561.jpg

• תוכן חדש...