Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 115K לגולף GTI MK6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף GTI MK6 שעוד מעט מגיע ל-110K, המנוע לא נפתח לצורך החלפה/חיזוק לחלקים מחוזקים [כלומר, מקורי] והטורבו נשאר K03 מקורי. אני כרגע נמצא ב-Stage 2 שמורכב מעדכון תוכנה, Intake, וצנרת שלמה של APR [דאון פייפ וקאטבק, צנוע icon_e_wink.gif ].

שאלותיי הן:

1. שמעתי שלרכבים משופרים כדאי לבצע טיפול כל 10K ולא כל 15K כמו שממליץ היצרן, האם הדבר נכון לכל רכב משופר? או רק לרכבים המשופרים הכבדים ממש [stage 3 וכו']? יש לציין שאני לא "מתגרזן" עם הרכב ולא "תוקף סיבובים" אלא נוסע רגוע מאוד ברוב הזמן אבל אוהב לדעת שיש לרשותי כח זמין.

2. מה מחליפים בטיפול כזה? בטיפול הקודם החליפו שמן מנוע ומסננים ממה שאני זוכר.

3. אני רוצה לחסוך את עלויות החלפים בארץ ולהזמין אותם מחו"ל, אילו חלקים/שמנים לקנות ומאיפה אתם ממליצים? מעוניין רק בחלקים מקוריים/אלו בהם משתמשים ב-VW [כמו MANN ו-Castrol].

תודה מראש!

פורסם

שמן אני רוכש בארץ, מה שתחסוך ברכישה - סביר להניח שתשלם בעלויות השילוח הגבוהות.

בנוגע לפילטרים, דווקא ניתן להשיג אותם בזול יחסית, חפש בECS. אני מאמין שגם לוואגיות יש להם מבצעים של 10/5 PACK משתלמים. (גם מקורי וגם של MANN).

את הטיפולים התקופתיים הקבועים (אצלי לרוב זה לפי זמן ולא ק"מ), אני מבצע קבוע, כאשר את השמן אני מקפיד להחליף טרם חלפו 10K או מקסימום שנה.

אלא אם כן יש פרוייקטים (ולא חסר) שדורשים התעסקות עם מכלול זה או אחר, אז אני מנצל כבר את העובדה "שנגעתי" באותו מכלול, ומטפל בו.

M-TECH E46

• תוכן חדש...