Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחר אני אקנה בשעה טובה את הרכב הראשון שלי.

פרטים על הרכב - פולקסווגן פולו קומפורטליין 1,600 שנת 2008.

פרטים עליי - גיל 26, ותק 8 שנים, ללא עבר מוכתם. ראשל"צ.

התכנון הוא להתקשר לכמה חברות ביטוח ולכמה סוכנים, להתמקח על מחירים ותנאיי הפוליסה (גובה השתתפות עצמית, רכב חלופי וכו') ולבסוף לסגור באותו יום על ההצעה הכי טובה (הן מבחינת טיב הפוליסה והן מבחינת המחיר)

אשמח לקבל המלצות לסוכנים, הצעות מחיר לאינבוקס וכן המלצות כלליות שיטיבו עם התהליך שאעבור מחר.

תודה רבה!

פורסם

נוסיף גם "בגלל השירות"

מנסיוני ב2 תביעות, הכל הלך מאוד מהיר, יש להם גם מערך טכנלוגי מצויין ואתר אינטרנט מאוד שימושי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ממליץ בחום רב מאד על חברת ביטוח "כוכב שביט" (יושבים ברחוב לינקולן בתל אביב) אני מבטח אצליהם שני כלי רכב עם מקיף. הם נותנים את המחיר הכי הוגן בשוק . אל תתפה לכל חברות הביטוח הגדולות ולכל הפרסומות למינהם.

מציע תפנה לחברת כוכב שביט קבל הצעת מחיר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...