Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי 6 שנים עם פוקוס שנת 2006 הגיע הזמן להחליף. הפוקוס היא המשפחתית האוטומטית הראשונה שקניתי והיא תהיה גם האחרונה.

שונא אוטומט ואין לי בעיה עם ידנית - כן, גם בפקקים של תל אביב - נהפוך הוא, אני אוהב ידנית, כל נסיעה לחו"ל זו חגיגה של נהיגה מהנה מבחינתי.

בקיצור רוצה משפחתית ידנית, אבל אין הרבה אפשרויות...

התקציב עד 100 אלף שקל, אבל אם אפשר פחות - מעולה. מה האפשרויות שלי?

מה עוד: הילדים כבר גדולים, ואני לא אוהב להחליף מכוניות, ככה שעד שהיא תימכר, הגדול עשוי להיות כבר בצבא...

הלכתי לסוכנות של סוזוקי וראיתי את הקרוסאובר (בסוכנות הראו לי אוטומטית אבל יש גם ידנית). אני 1.82 מטר ובמושב האחורי לא היה לי נוח, וכאמור, הילדים גדולים...

לא חייב חדש. אפשר גם בת שנה או שנתיים. הלכתי לראות קשקאי. בסוכנות כבר לא מוכרים ידנית אבל בשוק יש משומשות. ראיתי את זו שמוכרים עכשיו בסוכנות, בה דווקא היה לי נוח במושב האחורי. הקשקאי הידנית היא עם אותו תא נוסעים?

אשמח לכל עצה ועזרה,

שלמה

פורסם

יונדאי 30ו סטיישין חדשה ידנית בערך בתקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי,

אחרי חצי שנה עם הריו שלי הייתי ממליץ לך להציץ,

האמנם היא לא משפחתית קלאסית אלא "סופר-מיני עם בגאז'" אבל היא מרווחת בפנים באופן דיי מפתיע(מבחינת מידות קרובה מאוד לקורולה 2007 שהייתה לי),

רכב רך ונעים לנהיגה המנוע 1.4 חזק יותר מאשר ביונדאי ובשילוב עם הגיר הידני מציג ביצועים יחסית טובים(לא רכב ספורט אבל לא עצל),

והיא נכנסת בדיוק ב90 אלף שקל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה יכול לחפש לך גם פוקוס 1.6 ידנית מהדור הנוכחי. התיבה הידנית פותרת אותך מהחסרון הגדול ביותר בפוקוס - התיבה הרובוטית.

אחרי שנה עם יטי ידנית ואוטוטו שנתיים עם הפוקוס הידנית, הן שתיהן אופציות טובות, השאלה מה אתה מחפש. היטי יותר פרקטית, מרווחת ועם יכולת שביל. הפוקוס מהותית יותר מהנה לנהיגה, עדיפה בכל הנוגע לנוחות נסיעה ושקט בתא הנוסעים והיא חזקה יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה לכל העונים, אבדוק את כל ההצעות שלכם.

אם לא הבנתם אותי - נורא בא לי על הקשקאי ורציתי חוות דעת עליה (רק על הגרסה הידנית כמובן).

פורסם

הקשקאי חביב, לא מעבר לזה. לעומת זאת - הקשקאי החדש מקבל ביקורות טובות, גם בארה"ב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

קשקאי ידנית דור קודם שונה מאוד מהחדשה שראית.

מניסיון, אין לה מרווח גדול יותר יחסית לסוזוקי.

מנוע הקשקאי חלש והרכב מרגיש כבד, דוקא כאן הגירסה האוטומטית מרגישה הרבה יותר זריזה ומהנה.

יש מבצע על פיג'ו 2008 ידנית חדשה, שווה בדיקה.

לי יש קרוסאובר אוטומטית והיא מאוד מרווחת למשפחה בת חמישה נפשות.

אם אתה הנהג, למה אתה בודק את המושב האחורי?

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לגבי הקשקאי הידנית דור קודם - היא מרגישה חזקה יותר מהפוקוס שלך בכל מצב (היתה בבעלותי פוקוס 2010 + נסיעת מבחן על הקשקאי).

סה"כ אחלה רכב למחיר שבו הוא נמכר בסוף ימיו.

פורסם
יש פוקוס ידנית,פיגו 308 החדשה ידנית,לאון ידני.

הפיג'ו 308 החדשה הידנית עולה עדין 127K הוא צריך ב-100, קצת בעייתי.

• תוכן חדש...