Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בעבר הייתי משתמש ב log me in ולא היה לי צורך להגדיר פורטים בראוטר. כיוון שהיא התחילה להיות בתשלום אני עובד עכשיו עם VNC

הבעיה עם VNC שצריך להגדיר פורטים בראוטר, אחרי שהגדרתי אותם מידי פעם היא מתחברת לי ומידי פעם אני מקבל הודעת ״the remote computer refused the connection״ שאני מניח שזה בגלל הראוטר.

המלצות לתוכנה במקום שתעשה לי חיים קלים ? אני ממש זקוק לזה.

נ.ב: בראוטר אני מגדיר: 10.0.0.1-5 TCP 5900 כפתוח ב NAT. אולי פה אני עושה טעות ?

תודה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא מכיר את מה שאתה משתמש אבל אני ספציפית הורדתי את TEAMVIEWER שעובדת אחלה, מתחבר לפעמים מהפלאפון למחשב בדירה שלי אם שכחתי להוריד משהו בטורנט.. :p

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אני החלפתי את LogmeIn ב - Chrome Remote Desktop.

דורש דפדפן Chrome כמובן.

עריכה אחרונה על ידי themichman

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

מצטרף להמלצתו של ירון נחום.

במקום העבודה האחרון עשינו שימוש ב-TV לתמיכה בלקוחות בכל העולם, וכמה מטכנאי התשתיות שתמכו במשרד שלנו הריצו AMMYY. שתי התוכנות יציבות ונוחות לשימוש, לשתיהן יש גרסאות חינמיות, אבל AMMYY יותר מהירה ו-TV יותר ידידותית למשתמש ההדיוט. יש גם כמה הבדלים ברשימת הפיצ'רים, אך לא משהו קריטי למיטב זכרוני.

אני ממליץ פשוט להתקין את שתיהן ולראות מה עובד יותר טוב.

פורסם

רק לציין לגבי Ammyy Admin, אפשר להתקין אותה כ- Service במחשב כדי לא לפעיל אותה ידנית בעת הצורך, לאפשר חיבור ללא אישור בתוכנה ולזכור את מספר המזהה של המחשב שלך ב - Ammyy Admin כדי להתחבר.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם (נערך)

Www.150.co.il ו תמשיך משם.

דרך אגב אתה יכול להשתמש ב Remote Desktop Protocol (בקיצור RDP) של מערכת הההפעלה (חלונות).

רק צריך לפתוח פורט 3389 בראוטר.

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

• תוכן חדש...