Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חיפשתי שרשור שדומה לזה ולא מצאתי אז לא לכעוס אני בטוח שלכולם זה קורה אבל לא ברמה כזאת

ברכב של גיסי פולסווגן טיגואן יש אדים,אפשר להגיד מים בכל השמשות בפנים הרכב ברמה מטורפת...זה יכול להיות בבוקר כשהוא מתניע ואפילו בצהריים אחרי כמה שעות שהרכב סגור.

אני יודע שזה קורה בכל רכב וגם אצלי זה קורה.אבל בקטנה,בשמשה הקידמית.

אבל אצלו זה פשוט מוגזם.כל החלונות קדימה,אחורה,צדדים מלאים באדים אפילו שקצת עושים עם האצבע היא פשוט מתמלאת במים.

מה זה יכל להיות?

תודה מראש

פורסם

כנראה שיש לו רטיבות נסתרת ברכב, בדקתם את השטיחים מתחת למושבים? לחות גבוהה כזו צריכה לבוא מאיפשהו, אם לא מהאוויר אז ממקור אחר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
כנראה שיש לו רטיבות נסתרת ברכב, בדקתם את השטיחים מתחת למושבים? לחות גבוהה כזו צריכה לבוא מאיפשהו, אם לא מהאוויר אז ממקור אחר.

אכן, מדובר במקרה נפוץ.

בדיקה זריזה שיכולה להזים את החשד? להשוות את הרכב הזה ביחס לרכבים אחרים שחונים ליד. אם כמות האדים שווה? כנראה שאין משהו חריג ברכב, אחרת הייתי מתחיל לבצע בדיקות לחץ, יש סיכוי שרדיאטור החימום נוזל בתוך הרכב.

M-TECH E46

פורסם
הנה משהו מעניין שעלה לי היום בפיד בפייסבוק, שווה לנסות אני חושב. חברים אומרים לי שזה בהחלט עובד.

זה לא מסוכן לבריאות?

• תוכן חדש...