Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה 3 מכונית צפופה ולא נוחה.. אותו דבר ה6

המונדאו מרווחת הרבה הרבה יותר והרבה יותר נוחה.. פשוט הרבה יותר אוטו

אבל זה תלוי מה אתה מחפש.. אתה נהג צעיר שאוהב מכונית ספורטיבית חזקה ומגניבה כזאת אז קח את המאזדה (למרות שהמונדאו יחסית דיי ספורטיבית) אם עברת את הגיל של השטויות ואתה רוצה אוטו טוב נוח ומאוד משתלם אז קח את הפורד...

נסיעת מבחן כבר עשית על שתיהן?

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחר אני יעשה נסיעה על המאזדה 3 ואם הנוחות תהיה טובה מהלנטיס שלי אז כנראה אקח אותה גם בגלל כל היתרונות כמו אמינות,סחירות,עיצוב יפה ואיכות גימור והרכבה.

פורסם

המונדיאו נהנית מאיכות הרכבה טובה יותר משל המאזדה, לדעתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן במאזדה 3 וזו התרשמותי מהמושב האחורי בלבד בגלל בעיה טכנית.

מהמושב האחורי אמנם הרגשתי את המפגעים בכביש אך לעומת הלנטיס שלי המתלים מרככים את הקפיצות

והמכונית לא מתרסקת או מרסקת וזה מהמושב האחורי.

הנהג שהבאתי איתי הרגיש פחות את הכביש ממני והוא מאוד נהנה.

מאחור יש מספיק מרחב לאנשים ממוצעים אך לאנשים גדולים לא ממש מספק.

והיה עוד משהו שהפתיע לרעה והיא ההרכבה של חופת השעונים ואיכותה(לא יפה מאזדה).

הביצועים יותר ממכובדים.

דרך אגב למי שלא יודע המחיר עלה ב 4000 שקל והוא עומד על 142000.

לאחר מכן הלכתי להתרשם מהמונדיאו שגם מחירה עלה ב 5000 שקל.

איכות ההרכבה והגימור מפתיעה לטובה,הרכב מרווח ונוח אך רמת ההידור לא מתאימה לרכב במחיר הזה.

לכן מסקנתי היא שאני הולך על המאזדה

פורסם
תחשוב טוב לפני שאתה אומר את זה.

איכות ההרכבה במונדיאו טובה ממאזדה???

אין שום סיכוי שזה כך.

היום עשיתי נסיעת מבחן במאזדה 3

והיה עוד משהו שהפתיע לרעה והיא ההרכבה של חופת השעונים ואיכותה(לא יפה מאזדה).

לאחר מכן הלכתי להתרשם מהמונדיאו

איכות ההרכבה והגימור מפתיעה לטובה,הרכב מרווח ונוח אך רמת ההידור לא מתאימה לרכב במחיר הזה.

לכן מסקנתי היא שאני הולך על המאזדה

שים לב, בהפרש של פחות מ-24 שעות אתה משנה את דעתך. מ"אין שום סיכוי שזה כך" להכרה בהבדלים לטובת המונדיאו.

ותרשה לי לציין שלדעתי דווקא המונדיאו הייתה מתאימה לך יותר, אבל כרצונך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רמת ההידור במונדיאו לא מתאימה לרכב במחיר כזה, אך למאזדה, במחיר כמעט זהה, היא כן מתאימה?

(ולצופים בבית, מיותר כמעט לציין שהמונדיאו נראית, בפנים, יקרה בהרבה מהמאזדה המצועצעת).

בקיצור, אתה מחפש תירוץ לקחת את המאזדה, למרות שברור שהמונדיאו היא העדיפה. אתה

משתדל למצוא במאזדה את מה שבמונדיאו יש בשפע. חבל, אבל מילא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אגב ירידות ערך, לפני שנה(אפילו פחות) מחירה של ה-3 2.0 ליטר חדשה 2004 היה כ-137K.

היום אני רואה במחירון (של לוי כמובן) שמשומשת 2004 עולה 118K.

לא ירידת ערך רצינית, אך גם לא ממש שמירת ערך.

פורסם
אגב ירידות ערך, לפני שנה(אפילו פחות) מחירה של ה-3 2.0 ליטר חדשה 2004 היה כ-137K.

היום אני רואה במחירון (של לוי כמובן) שמשומשת 2004 עולה 118K.

לא ירידת ערך רצינית, אך גם לא ממש שמירת ערך.

כאילו שזה חדש שכל עניין השמירת ערך של המזדות זה אחיזת עיניים. בהשוואה ישירה לחצי מהמתחרות של הלנטיס, ה-3 וה-6, ההבדלים בשמירת הערך קטנים מאוד. צריך רק לפתוח לוי יצחק ולראות. אבל שעמישראל לא יתן לעובדות לבלבל אותו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לכל רכב היום יש ירידת ערך משמעותית אבל למאזדות והונדות פחות מכל רכב אחר

אתה קראת את מה שכתבתי בהודעה הקודמת? נראה לי שלא, כי אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך. קפוץ ללוי יצחק באינטרנט ותבדוק, מבטיח לך שתופתע. ההבדלים קטנים מ-א-ו-ד ברוב המקרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה בדיוק יש בשפע במונדיאו?

לא ראיתי שום דבר מיוחד חוץ מהגודל והנוחות.

העיצוב הפנימי לא משהו החיצוני אמנם מכובד אבל משעמם למדי.

יש כמה דברים שממש לא לעניין ברכב כזה,לדוגמא תא כפפות מצומק ופתיחה לא משוככת,התא בין המושבים ממש עלוב לעומת המאזדה,אין טיפטרוניק לוח שעונים בצבע ירוק כמו בכל רכב פשוט אחר.

לשלם 153000 על רכב כזה ממש לזרוק כסף

פורסם

אתה מזלזל יותר מידי בעם ישראל.עם ישראל לא טיפש וממשיך לקנות מאזדה באלפים אז כולם טועים ורק אתה צודק?

פורסם

אני ממש לא מבין מדוע הדיון הזה ממשיך לטחון מים. הבחור כבר עשה את ההחלטה שלו ומחפש צידוקים לכך כאן בפורום. ושיהיה ברור דבר אחד: בכל תחום בחיים ה-gurus הם האנשים עליהם תוכל לסמוך תמיד.

זה קיים כאן בפורום - למעשה זה קיים כמעט בכל פורום המקבץ תחתיו אנשים עם תחום עניין משותף - וזה מביא לכאן קומץ של אנשים עם נסיון וידע מוכחים ומ-ב-ו-ס-ס-ים. לצערי, לא לכל עמישראל יש גישה לפורומים הללו ואין הוא מוכן לשים כספו "על קרן הצבי". תודות לרשת הגלובלית העולמית, אנו זוכים לטעום מהידע של אותם gurus והחלטות כספיות שביססתי על גבי משנתם לא איכזבו - לא כאן ולא בכל פורום אחר.

היה סמוך ובטוח, שאת ההחלטה כבר ביצעת - אל להם לחברי הפורום לבזבז את הזמן בניסיונות שווא שהן כוסות רוח למת.

ולשאלתך כן - עמישראל כנראה טועה. ידוע כי ההמון\העדר לא תמיד צודקים. מנסיוני האישי, ברוב המיקרים זה כך וישאר כך...

:idea:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...