Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שהדיון מיותר ואני בכלל לא מקובע.

עובדה היא שעשיתי נסיעת מבחן והלכתי לראות את המונדיאו כדי להגיע להחלטה שקולה.

והדיון הזה עזר לי להחליט

1. אתה הבוס?

2. למה אתם עדיין מנסים לשכנע אותו? הוא כבר החליט בזמן שכתב את הכותרת.

3. את הדיון הזה הוא התחיל בתור "חדש בפורום". (מישהו אמר מק-יוסי):lol:

4. מכל הלב, תיהנה מהרכישה.

5. די כבר.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה נודניק וקמצן. תעשה סיבוב ואחר כך תחליט. אין טעם לשרשר מליון הודעות על כלום.
ויפה שעה אחת קודם.

dirty old man

need love too

פורסם

פקלוסטר הוא דווקא דיי הזכיר לי את אפי2000 (זוכר תפוץ הזה?)

בוס... אתה יכול להגיד שאתה מעדיף את המאזדה סבבה... אבל אתה לא יכול להגיד בחיים שלקנות את המונדאו היא זריקה של כסף ובמיוחד במחיר המצחיק שלה ביחס למתחרות שלה בארץ... אתה פוסל את האוטו בגלל תא הכפפות? (שאגב לא מצאתי בו שום בעיה) ובגלל התא בין המושבים הקידמיים?! (שגם בו לא מצאתי בעיה..) אם כן אז יש לך בעיה רצינית

פורסם

כל אחד והשגעונות שלו,ואני מה לעשות לא אהבתי את גודלו של תא הכפפות וגודלו של התא בין המושבים.

ועוד משהו שלא הזכרתי זה הקושי ביציאה מהרכב

פורסם
אני שחררתי אבל הגיבו אז לא יכולתי לשתוק
תתחדש על ה-3 (אני מאחל לך שהיא תספק את רצונותיך ושהיא תעמוד בציפיותיך). כולי תקווה שהשכלת במעט מדברי חברי הפורום גם אם לא קיבלת את המלצתם.

בברכת חג שמח,

מצמץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...