Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה יעשה נסיעת מבחן אבל מוגבלת כי יש לי מגבלה ברישיון של מנגנון יד.

אביא איתי מישהו ללא אינטרסים שיגיד לי איך הוא מרגיש בנהיגה השאר ארגיש לבד

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב מישהו יודע איך נמכרות הפורד מונדיאו החדשות יותר בתור משומשות?

בקיצור האם אפשר למכור אותה במחיר מחירון ללא בעיה והאם לא מפסידים הרבה במחיר?

תודה

פורסם

אם אתה מוציא כל כך הרבה כסף ומעדיף שאת הרכב שלך תוכל למכור בקלות, אז למה לא לחושב על המאזדה 6? היא בטוח תימכר בקלות רבה יותר מאשר המונדיאו, והיא טובה בכל הממדים מה-3.

פורסם
אם אתה מוציא כל כך הרבה כסף ומעדיף שאת הרכב שלך תוכל למכור בקלות, אז למה לא לחושב על המאזדה 6? היא בטוח תימכר בקלות רבה יותר מאשר המונדיאו, והיא טובה בכל הממדים מה-3.

היא יקרה יותר מהמונדיאו, לא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הדגם הבסיסי של ה-6 עולה בדיוק כמו הפורד מונדיאו, כלומר 148,000 ש"ח.

הדגם המפואר יותר עולה כ5 אלף ש"ח יותר(פעם זה היה 3 אלף יותר-גם מאזדה העלו מחירים) ומציע בתמורה מושבים איכותיים יותר, מגנזיום וכל ובקרות למיניהן.

אני הייתי הולך על המונדיאו, אבל אני מבין את זה שילך על ה-6, בגלל הפחד מהסחירות.

פורסם
דרך אגב מישהו יודע איך נמכרות הפורד מונדיאו החדשות יותר בתור משומשות?

בקיצור האם אפשר למכור אותה במחיר מחירון ללא בעיה והאם לא מפסידים הרבה במחיר?

תודה

הלו בוס...

בוא נצא מנקודת הנחה שבחרת ברכב הנוח יותר ורצה יצחק לוי והוא סחיר פחות. בתום 3.5 שנים (1227 ימים) תמכור את הרכב ב- 10,000 ש"ח מתחת למחירון. בחישוב ליום הפסדת: 8=1227\10,000

עכשיו אני שואל. בשביל 8 ש"ח ליום לא תעדיף לנסוע על הרכב הטוב יותר לך, משמע הנח יותר?

אם התשובה היא לא או כן - אתה כבר יודע מה אתה רוצה.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

רק דבר אחד שכחת והוא ירידת הערך שלפי בדיקה בשלוש שנים אני מפסיד קצת יותר מ 50000 במונדאו.

וכ 35000-40000 על המאזדה

פורסם

כמו שכבר רשמתי.

אתה כבר יודע מה אתה רוצה, בוס.

דרך אגב, לא ידעתי שהמאזדה 3 נמצאת בשוק כבר 3.5 שנים. אני טועה? אתה נביא?

בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם הרכב החדש.

פורסם

לא אני לא נביא וגם לא צריך להיות נביא.

הדברים ברורים,למונדאו לא היה אף פעם שוק בארץ וכנראה שגם לא יהיה לכן החשש.

למאזדה בגלל המוניטין של אמינות וסחירות תמיד יהיה שוק ולא צריך להיות גאון לדעת שגם מאזדה 3 כמו הלנטיס

תשמור על הערך שלה יותר מכל רכב אחר יפני או אירופאי עד שלא יוכח אחרת.

מה לעשות וככה מתנהג השוק בארץ

פורסם

שוק כמון שוק, נתון לשינויים.

במקרה קראתי את הקטע המצורף היום בפורום באשכול אחר.

2 .נראה אותך מקבל מחירון על כל אוטו, הין אם זה רכב אמריקאי, גרמני ואפילו יפני(על ה626 השמורה שלי לא מדברים על מחירון בכלל).

3.אני מפרסם הרבה זמן את ה626 שלי ואני לא מצליח למכור, והרכב הוא חדש-אין לו בעיות, הוא מטופל במוסך המרכזי, הכל. בימינו כמעט כל אוטו קשה למכור.

מייצג? לא מייצג?

כל אחד והשיקולים שלו.

פורסם

לפעמים זה גם עניין של מזל אבל על פי רוב היפניות תמיד ישמרו על ערכן טוב יותר מהצרפתיות לדוגמא וימכרו ביתר קלות ואני אומר את זה מתוך ניסיון עם כל מיני סוגי רכבים גם יפני וגם צרפתי

פורסם
לא אני לא נביא וגם לא צריך להיות נביא.

הדברים ברורים,למונדאו לא היה אף פעם שוק בארץ וכנראה שגם לא יהיה לכן החשש.

למאזדה בגלל המוניטין של אמינות וסחירות תמיד יהיה שוק ולא צריך להיות גאון לדעת שגם מאזדה 3 כמו הלנטיס

תשמור על הערך שלה יותר מכל רכב אחר יפני או אירופאי עד שלא יוכח אחרת.

מה לעשות וככה מתנהג השוק בארץ

אני ממליץ לך קודם כל להתקשר לכמה בעלי לאנטיס שמוכרים (תוכל למצוא טלפונים בכל לוח מודעות), אני מוכן להתחייב שהם מתחילים במחירון ויש כאלה שכבר מבקשים מתחת למחירון. למכור לאנטאיכס זה לא קל !!! למה שמישהו יקנה לאנטיס פרטית כאשר הוא יכול לקפוץ לחברת הליסינג הקרובה לביתו, לבחור לאנטיס אחת בין לפחות 10 שעומדות בשורה (ואם זה חברה גדולה אז יהיו הרבה יותר מ-10) ועוד לקבל עליה הנחה של לפחות 5K ש"ח מהמחירון כי היא מליסינג ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא יודע על אחרים אבל אני הייתי מעדיף לקנות מאדם פרטי ולא מליסינג כי לפחות ממה שאני יודע אדם פרטי

תמיד ישמור על רכבו יותר טוב מאדם שמקבל אותו מחברה ולא איכפת לו לקרוע את האוטו או אפילו לא לתחזק אותו כראוי.

לי למשל כבר יש קונה במחיר מחירון אפילו ללא פרסום

פורסם
אני לא יודע על אחרים אבל אני הייתי מעדיף לקנות מאדם פרטי ולא מליסינג כי לפחות ממה שאני יודע אדם פרטי

תמיד ישמור על רכבו יותר טוב מאדם שמקבל אותו מחברה ולא איכפת לו לקרוע את האוטו או אפילו לא לתחזק אותו כראוי.

לי למשל כבר יש קונה במחיר מחירון אפילו ללא פרסום

מאיפה אתה יודע את זה ??? עשית תחקיר על חברות הליסינג ואנשים שמשתמשים בשרותי הליסינג ???

אנשים פה מדברים שטויות על ימין ועל שמאל. אני אומנם אחד מאלה שמזניח את רכב הליסינג שלו אבל אני מכיר דיי הרבה אנשים ששומרים על הרכב ליסינג שלהם כאילו הוא היה שלהם. כל מה שצריך זה רק לבדוק טוב טוב את הרכב של הליסינג, יש הרבה סימנים שמראים איזה רכב הזניחו ואיזה רכב שמרו עליו. כאשר מציעים לך אותו רכב ב-10-5 אלף ש"ח מתחת למחירון אז למה בכלל לקנות רכב מאדם פרטי ???

מניסיון שלי, יש אנשים שמזניחים מכוניות אפילו יותר גרוע מחברות הליסינג, לכן מי שיודע לבדוק רכבים כמו שצריך לא יתקשה להיכנס למגרש ליסינג ולמצוא לו את הרכב הכי שמור (ואפילו יוכל לבחור את הצבע שיותר מוצא חן בעיניו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...