Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי המלצה לבעל מקצוע באיזור י-ם חוץ מהמורשים שקיימים כאן שהם יחזקאל ובניו וטויוטה זמיר הם רוצים 3000 שקל במקרה הטוב.

אם מישהו מכיר מוסך אבל טוב שהחליף רדיאטורים בטויוטה כי צריך להחליף את כל הדשבורד ומצריך עבודה מקצועית.

אני סוחב תקלה איתו מהקיץ שיש רעש של בועות מים ממנו ובדקו לי אותו כבר במוסך מורשה בטויוטה זמיר ואמרו לי שיש שם סתימה כנראה ..

אני לא רוצה לעשות את השיטה עם הצינורות כי בקיץ איזה מוסך כבר עשה לי את זה וזה לא עזר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיצר דברתי עם איזה מוסכניק אמר אם זה מחמם אצלך אחרי הרבה זמן נסיעה (וזה מה שקורה אצלי) אולי זה מהטרמוסטט .. יש ברכבים האלו טרמוסטט חימום

פורסם

מחר אני הולך לפתוח את הצינורות שהולכות לקיר האש ולנסות לפתוח אותו עם לחץ מים מצינור, האם כל המים שהיו שם ילכו לי ?

צריך להשיג מים לפני של טויוטה או משהו אחר?

פורסם

כמה קילומטרים עשה הרכב שלך לפני שאתה מנסה לבצע לבד , קח עצה בחינם במידה ולא עשית שטיפה שכזו אף פעם בעבר בכל רכב על תעשה זאת ייתכן ותשאר אם ראדיטור נוזל בתוך תא הנוסעים .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

מה הבעיה אין חימום? יש רעש של אויר? ניסיתה לבדוק שלא חסר מים ברדיאטור?

קשה לי להאמין שיש שמה סתימה. תיבדוק אם יש ברכב שלך ברז, יכל להיות התנתק החיבור בין ברז לבורר טמפ.

לגבי המים, אתה צריך לשים מים לפי הוראות היצרן.

פורסם

בדקו אותו בקיץ כבר במוסך מורשה בגלל רעש בועות מים משם ואנמרו לי כנראה שיש שם סתימה

אני גם חושב שיש כי אתה מדליק את זה יש טיפה חימום וזה בורח זה הכול לא מחזיק מעמד, הם אמרו לי שאין ברז בדגם הזה וזה תריס אין ברזים

מוסך מורשה שבדק כאן רוצה 3500 שקל החלפה , אמרתי להם מה הבעיה בוא נפתח וננסה עם לחץ מים אז הם אמרו לי שהם לא עושים את זה ..

ובחיית לשלם 3500 שקל על חתיכת פאקינג רדיאטור חימום זה מלא כסף.

פורסם

קודם לבדוק שלא חסר מים

ברדיאטור!

לא אמור להיות שמה אויר.

לגבי הצינורות אתה יכל לנתק אותם ולבדוק אם הזרימה היא חופשית.

במידה ועובר חופשי אז אין סתימה בעיה היא במשהו אחר.

אם יש סתחמה איך שאומרים אז אפשר לנסות לפתוח אותה כמובן שזה אם סיכון שתהיה נזילה.

אפשר לנסות אם חומר לניקוי רדיאטורים, חומץ, מלח לימון, לחץ מים כמובן הכונה היא רק ליחדה פנימית כשהיא מנותקת ולא ללדחוף חומרים למערכת קירור של האוטו.

פורסם

תקשיב..

ברוך ה בשנה אחרונה לא הוספתי טיפת מים ברדיאטור , לא חסר טיפה , יש רק רעש של אקווריום מהרדיאטור חימור

מה שרכב קורה בפועל נוע מגיע לטמפהרטורת עבודה ואני מדליק חימום יש חימום לטווח של כמה שניות ונעלם זה הכול , אם אתה רוצה חימום באמת תסע עם האוטו חצי שעה אוליי ותשאיר את הבורר חימום עובד אוליי זה יתחיל להיות יותר ויותר חם , יש לך כיוון משהו?

מוסך טויוטה אמר לי זה סתימה חלקית ברדיאטור חימום השארתי להם את הרכב לפני חצי שנה בגלל האקווריום ברכב

פורסם

אם אני לא טועה יש לך מיכל מילוי מים ורדיאטור תפתח את הפקק של הרדיאטור(רק כשהמנוע קר!) ותיבדוק מים שמה(ולא במיכל השקוף)

למה? כי בדרך כלל שחסר מים ברדיאטור דבר ראשון החימום מספיק לעבוד כי חיבור של צינורות הוא יחסית למעלה.

אין לי כיון אחר בנתיים חוץ שחסר מים ועובר מדי פעם קצת מים אם אויר ובגלל זה יש את הרעש של "אקווריום"

אם לא חסר אתה יכל לבדוק אם אכן יש שמה סתימה.

תעדכן.

אגב אם היה חסר מים כנירה מדובר בנזילה או פקק רדיאטור פגום.

פורסם

טוב הגעתי למוסך טוב שאני מכיר ,אבחנה ראשונה צינור אחד חם צינור שני הרבה פחות חם זה אומר שאין סירקולציה

פורסם

עדכוו שני...פירק את הצינורות בדק מעבר מים זה עובר מצויין לא סתום..הולך לכיוון הטרמוסטט האם זה נראה לכם בסדר?

פורסם

עדכון אחרון , החליף טרמוסטט ופתר את הבעיה החימום עובד מצויין!!!!!!!, תמשיכו ללכת למוסכים מורשים אין להם ידע בשיט רק להחליף חלקים מקוריים ולקחת מלא כסף זה מה שהם יודעים ..מוסך מורשה רצה להחליף את כל הרדיאטור חימום..

• תוכן חדש...