Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי ניסאן מיקרה ידנית ואני לא הכי מרוצה מאיכות השמע של המערכת הסטנדרטית והרמקולים.

הייתי רוצה לקבל המלצות לשדרוג, המטרה היא לא להשתגע יותר מידי אלא להעלות את רמת השמע לאיכותית יותר - ללא החלפת המערכת המקורית שכוללת דיבורית BT ושליטה ממהגה.

מבחינת התקציב הוא 1800 ש"ח.

בשלב הראשוני שקלתי להחליף את כל ארבעת הרמקולים לדגם מורל (עוד לא החלטתי איזה - צריך לשמוע לפני שאני רוכש) ובשלב השני להוסיף מגבר קומפקטי עם כניסת HIGH שאני יוציא מהמערכת המקורית במידה ויהיה חסר לי עוצמה לרמקולים שארכוש. (אין לי מושג מה ההספק של המערכת המקורית)

הייתי רוצה לקבל המלצה ממישהו שכבר התנסה בעניין הזה עם המיקרה, ובנוסף לקבל המלצות על מגבר קומפקטי ורמקולים של מורל שעושים את העבודה טוב. המטרה היא לקבל שמע איכותי יותר מעוצמתי.

תודה לעוזרים!

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

אני אומר לך את האמת, שבלי שדרוג היחידת ראש המקורית של האוטו,

אין לנו לאין להתקדם כלל.

ההחלטות לשיקולך (אני רק אמרתי).

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

שדרוג יחידת הראש יכניס אותי לתיק אחר לגמרי. אני מעדיף כרגע להימנע מכך ( אני אפסיד את הדיבורית המובנית ואת השליטה מההגה בנוסף לכל הפלסטיקה מסביב שאצטרך להחליף בשביל ההתאמה)

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

• תוכן חדש...