Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהבתי את הקריסטל ענבים ברקע

אותנטי

תימנים, למה ציפית? יש בבית גם קריסטל קולה

.////.

ארבעה קווים זה תשובה חיובית לתאומים?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקשר לתאים זהים, אני לא מבין בלידות וילדים כמו שאמרתי אז מה שמאכילים אותי אני אומר מחוסר ידע בגלל זה אני מתייעץ,

ולא הוא לא מתחבר כי הוא לא יכול, אם הוא ירצה שהוא יגיב הוא יגיד למה.

פורסם

כנראה שאין לנו עניין עם טרול ,אבל עם טיפש בטוח, וסליחה על הבוטות.

אין לך מושג בכלום ואתה ניזון מהגברת ומקבל את דבריה כתורה מסיני.

המצב פשוט

לא בהריון, נהדר נחלצת מהצרה.

כן בהריון , או אתה האבא, או השני האבא, או שניכם אבא כל אחד לילד אחד ( חפש בגוגל ותיווכח כי האפשרות קיימת ובועטת)

הגברת הודיעה לך כי היא רוצה להיכנס להריון זאת אומרת שלא תוכל להתגונן בבית משפט על גניבת זרע ( כנס לגוגל ללמוד על גניבת זרע )

שם גם תלמד שהשופטת אמרה לה שהיא תוכל לקבל מזונות עד גיל 18 אולי גם עד גיל 21 ולא החל מגיל 18 ואילך.

או תקיש שוב בגוגל מזונות ילדים.

כדי להגן על עצמך במקרה כזה, כבר הצעתי לך את הפתרון שאתה מסרב לבצע אותו , מסיבות שאני לפחות לא מצליח להבין, ואתה עלול להצטער על כך שנים רבות.

​אני סיימתי את תרומתי לנושא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

פות"ש,

1. על סמך מה אתה מעריך שהיא בהיריון ולא ממך? כי היא אמרה לך?! נו באמת.

2. על זה שיש תאומים בסדר, אבל (ואני לא רופא) על סמך מה היא יודעת שהם זהים?

3. תבקש להיות אצל רופא ביחד איתה!

4. איפה הבחור השני בכל הסיפור? למה שלא תעשו פגישה משולשת שלושתכם, הרי האירוע כבר ברור לכולם.

פגישה - ולא משהו מעבר :wink:

5. לא הלכת איתה כי זה היה בבוקר? אתה אמיתי? אם אתה לא טרול, זה היה המקום שעשוי היה לתת לך מס' תשובות והתעלמת מזה.

6. נסה לנתק עד כמה שאפשר את הרגש מהשכל. קח שתי נשימות ותרשום על דף מה צריך לעשות, הרבה אמרו לך כאן ואתה יכול להיעזר בכך.

7. עד כמה שזה קשה, ואינני מכיר אותך או את משפחתך, תעדכן את ההורים. הרי אם זה הילד שלך בסופו של דבר, זה יתגלה. אם הוא לא שלך, אז עוד חוויה.

ממליץ לך מאוד להתייעץ עם המשפחה.

עריכה אחרונה על ידי MaoRЯ
פורסם

למה היא עומדת ולא יושבת על הכיסא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפות"ש יש גישה לאוף טופיק כי הוא פתח את השרשור בפורום כללי, ואז הוא הועבר לאוף טופיק.

בגלל שהוא פותח השרשור, אז מבחינת הרשאות, הפורום מאפשר לו להגיב בשרשור שהוא פתח, למרות שזה באוף טופיק.

בשרשורים אחרים באוף טופיק הוא לא יכול להגיב.

זה מה שאני חושב.

או זה, או שאחרי שהעבירו את השרשור לאוף, אחד המנהלים נתן לו הרשאה ספציפית לשרשור הזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש תאומים? איזה ביאוס שנשים זה לא כמו כלבות (בהרבה מובנים דווקא כן), כי אז היו יכולים להיות לה תאומים, אחד שלך, אחד שלו.

זה היה יכול להכניס טוויסט מעניין לסיפור. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פות"ש,

1. על סמך מה אתה מעריך שהיא בהיריון ולא ממך? כי היא אמרה לך?! נו באמת.

על סמך זה שהיא נראת כמו שהיא נראית כיום

2. על זה שיש תאומים בסדר, אבל (ואני לא רופא) על סמך מה היא יודעת שהם זהים?

באוטרסאונד אמרו את זה.

3. תבקש להיות אצל רופא ביחד איתה!

כמו שאמרתי 10 פעמים פעם הבאה אני איתה אצל הרופא.

4. איפה הבחור השני בכל הסיפור? למה שלא תעשו פגישה משולשת שלושתכם, הרי האירוע כבר ברור לכולם.

פגישה - ולא משהו מעבר :wink:

הבחור השני כרגע לא יודע מזה וכנראה בזמן הקרוב היא תגיד לו.

5. לא הלכת איתה כי זה היה בבוקר? אתה אמיתי? אם אתה לא טרול, זה היה המקום שעשוי היה לתת לך מס' תשובות והתעלמת מזה.

כמו שאמרתי לא הלכתי כי לא חשבתי שיש משועממות שמזיפות הריון בשביל להתרחק.

6. נסה לנתק עד כמה שאפשר את הרגש מהשכל. קח שתי נשימות ותרשום על דף מה צריך לעשות, הרבה אמרו לך כאן ואתה יכול להיעזר בכך.

7. עד כמה שזה קשה, ואינני מכיר אותך או את משפחתך, תעדכן את ההורים. הרי אם זה הילד שלך בסופו של דבר, זה יתגלה. אם הוא לא שלך, אז עוד חוויה.

ממליץ לך מאוד להתייעץ עם המשפחה.

אני לא הולך לעדכן אף אחד וככה זה ישאר גם אם הילדים יהיו שלי { מה שאני לא מאמין שזה}

פורסם

הביאו לי אישור לאוף טופיק כי ביקשתי את זה בכותרת של ההדועה שערכו אותה.

שאני יבין יש אפשות כזאת שאחד שלי ואחד שלו?

וישה, בדקתי את מה שאמרתי בקשר לשופטת והיא אמרה לי שיש מצב שהבחור יגיד שהיא גנבה לו את הזרע ואז היא לא תוכל לתבוע שהילדים יהיו בני 18. זה מה שהיא הבינה מהשופטת.

פורסם

מישהי שאני מכיר נכנסה להריון מבן זוגה, הוא לא מעוניין בילד והיא החליטה להשאיר. הוא איים עליה שהוא יתבע אותה על גניבת זרע, בדקתי בשבילה וחיטטתי ברשת וראיתי שבארץ החוק "איסור גניבת זרע" לא תופס בארץ, ולא קביל בבית המשפט, אלה רק במקרים נדירים של ממש שהבן זוג הצליח להוכיח את זה באופן וודאי ב100%, לדוגמא הצליח להוכיח שהיא הציגה לו מסמך מרופא שהיא עקרה - והוא מזוייף.

• תוכן חדש...