Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלת תינוק

chenrp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש עגלת תינוק עם כמה פרמטרים. חפרתי המון בנושא ואלו הדרישות:

1. בעיצוב הייטקיסטי כמו MIMA XARI או STOKKE או משהו בסגנון (אולי קצת פחות הייטק ויותר שימושיות)

2. שתהיה לה אופציה עם כיוון הנסיעה ונגד כיוון הנסיעה.

3. שתהיה קלה לקיפול (הכי טוב זה כמו מטריה)

4. שיהיה לה מוט אחיזה אחד ולא 2.

5. יש לי פונטו ספייס, אז אני משער שבגלל שהתא יחסית גדול לסופר מיני לא תהיה לי בעיה. אבל אין לי נסיון אז אשמח לשמוע גם מאלו שיש להם פונטו ספייס.

כבר השתגעתי מהעגלות האלו...

אז תודה לעונים!

:)

פורסם

ללא ספק מדובר בילד ראשון, כי אחרת לא היית מתלהב לרכוש עגלות אופנה כאלה, שהפרקטיות היא מהן והלאה, ולשלם עליהן כנראה יותר מהעלות של הפונטו....

אם עדיין יש סיכוי שאני אצליח להציל אותך מעצמך ( מה שלא הצלחתי לצערי לעשות לעצמי בילד הראשון), אל תיקח שום עגלה שיש לה אמבטיה נפרדת, אלא רק כזאת שיש לה טיולון שנשכב ל180 מעלות והיא מתקפלת מטריה , והכי הייתי ממליץ על המאזדה 3 של עולם העגלות, בייבי ג'וגר סיטי מיני.

אבל שוב, מי שמחפש עגלות שופוני כמו אלו שציינת, לא מחפש פרקטיות וחיים קלים, אלא מחפש ללכת עם תכשיט, ולשלם על טבעת יהלום 24 קראט.

חשוב שתהיה קלה, מתקפלת מטריה, שלאשה יהיה קל לקפל ולהעמיס לרכב, שיהיה סל גדול ונגיש, צלון גדול ומכסה כמעט את כל התינוק שתהיה יציבה כדי שתוכל לתלות עליה המון דברים על הידית, מה שבדרך כלל קורה, שתהיה עם אחריות ושרות טובים, ושלא יכאב לך הלב על כל שטות, שהבדים יהיו כביסים.

למהדרין הייתי מציע להמנע מהשטות של אמבטיה בנפרד וטיולון בנפרד, בחורף הישראלי המקפיא שהטמפרטורות יורדות מתחת לאפס, ושלג נערם ברחובות כל יום.....אפשר לוותר על הטרטור של האמבטיה שבשימוש 3-4 חודשים, עגלה שהטיולון נשכב עד 180 מעלות היא גם מצויינת וגם מקלה על החיים

שיהיה בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הבוגבו בי עושה אצלנו יופי של עבודה. מתקפלת היטב, קלה, עמידה ואפשר לומר שהיא הייטקיסטית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האישה הייתה נעולה מאז ומתמיד על האינגלזינה טרילוגי, לא התווכחתי אתה על זה.

בגדול? יצאה מוצלחת למדי. במיוחד עם סלקל ואיזופיקס. פשוט שולפים ומעבירים.

לטעמי היא גם נראית טוב, את הבוגבו לא אהבנו אף פעם, וההתלבטות הייתה מול הפג שמציעה גם אמבטיה מתקפלת.

M-TECH E46

פורסם

אני לא קונה שום מוצר בלי לקרוא ביקורות בחצי עולם, אחרי חודשים של התלבטות בחרתי בבוגבו בי ואישתי התעקשה לקנות את הקמיליון כי היא יותר סקסית ויש לה אמבטיה נפרדת.

בפועל ב99% מהזמן משתמשים רק בבוגבו בי, רק בחודשי ההתלהבות הראשונים השתמשנו בקמיליון. הבי נכנסת לבגאז' של הפיאסטה בקלילות, משקל נוצה, איכות חומרים גבוהה, דו צדדי, נשכבת ל175 מעלות ועוד ועוד.

לבי יש יתרון נוסף שהוא שוק אפטרמרקט שמאפשר לך לרכוש אביזרים שיגרמו לעגלה שלך להראות איך שתרצה ובאיזה צבע שתרצה, והיום בניגוד למתי שאנחנו רכשנו זה שהם מוכרים אמבטיה תואמת.

שלא תחשוב לרגע שאני סוכן של בוגבו, כי דווקא הקמיליון היקרה יותר היא פריט אופנה נטו.

תחשוב פרקטי, אם לא תמצא את עצמך מהר מאוד קטנה טיולון ושם את העגלה במחסן.

פורסם

בוגאבו פרוג+3 תינוקות/זאטוטים(רק 2 שלי) +דייהטסו YRV+פולנייה = רק שבחים.(לעגלה :))

אמנם אין יותר פרוג למכירה אבל שוק המשומשות מפוצץ במיטב התוצרת,שכנע את האישה שמשומשת זה שפוי וחסכת כמה אלפים טובים.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כמה שוקל המפלץ הזה?

אנחנו פשוט הלכנו על עגלה 4 גלגלים הכי קלה שהייתה בחנות (אאל"ט קורים לה טאי טאי/סיטי מיני).

7.5 ק"ג, הגב שלי יותר חשוב מלהוציא את העיניים של האנשים ברחוב.

לעולם לא אבין למה להוציא כמה אלפים על עגלה כאשר יש לך אופציות טובות בפחות מ-1.5K ש"ח חדשה מהחנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התגובות חברים.

את העיצוב זנחנו יחסית והקיפול והגובה של הידיות העלנו לעדיפות גבוהה יותר (אני גבוה).

כרגע יושבת על הפרק ב PEG PEREGO POP UP שמתקפלת בנוחות (להבדיל מה B של בוגבו) ולפי כל הביקורות שראינו, פרט למחיר אין לה חסרונות.

רק נשאר לבדוק אם היא נכנסת לפונטו ספייס שלי.

פורסם

יש לי 2 חברים עם הבוק 2014 הרגילה (לא הפופ אפ) ומקללים כל רגע שהם קנו אותה

אחד עבר לסיטי מיני אחרי 9 חודשים, השני עדיין סובל

תקרא ביקורות טוב טוב, משום מה כל הזוגות מתחילים מהעגלה הזאת כי היא נראית כ all rounder הכי טובה, החברה מתגאה בייצור איטלקי משובח אבל בתכלס יש הרבה ביקורות על איכות החומרים, כל עגלה מודרנית שמיוצרת לפי סטנדרט טוב בסין עולה עליה בנוחות קיפול ובמראה.

גם מה כל כך הייטקי בבוק\פופ אפ? הבדים נראים כמו אוסף של סחבות...

אני הייתי קרוב מאוד לקניה של הבוק ולאחר ששיחקתי איתה חצי שעה אמרתי לאשתי שאם העגלה הזאת נופלת עליי ביום חם ואני צריך להרכיב אותה כשבחוץ 35 מעלות חום, אני שובר אותה קיבינימט על המדרכה ולוקח את הילד על הידיים, זה וזה שהעגלה עולה 5300, (הפופ אפ עולה 6) הורידו אותי לגמרי, פשוט הזוי לשלם על עגלה כזאת מחיר כ"כ אסטרונומי

אגב את סעיף 3+4 לא תוכל לקבל ביחד, אין קיפול מטריה ומוט אחיזה אחד.

לך על עגלה פרקטית ולא יקרה, חבל על הכסף

פורסם

אגב את סעיף 3+4 לא תוכל לקבל ביחד, אין קיפול מטריה ומוט אחיזה אחד.

דווקא יש, סייבקס קליסטו - http://www.toyland.co.il/items/341845

זה מה שיש גם לנו + אמבטיה. כמו שאמרו פה האמבטיה זה ל 3 חודשים ראשונים, מסורבל. אחרי זה תוקעים אותה במחסן ושלום על ישראל.

העגלה עצמה אחלה, די קלה, אם אני לא טועה קצת פחות מ 8 ק"ג. קיפול מטריה.

אחרי שנה בערך, צירי הסיבוב של הגלגלים הקדמיים קצת מתחיל לחרוק ולהיות קשה, אז צריך לשמן אחת לשנה.

חוץ מזה אצלנו היא עובדת כבר 4 שנים ועושה את העבודה, בקרוב תעבור לעולל החדש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

:shock: צודק

אבל אין הרבה כאלה לדעתי, אגב שימון פעם בשנה זה מעולה

אתה רוצה להגיד לי ששנה חרשתם עליה בחוץ והגלגלים לא חרקו?

פורסם

בוודאי שיש קיפול מטריה וגם ידית אחת. אני כמעט בטוח שהבייבי ג'וגר כזאת, ועד כמה שאני זוכר גם הבבה קונפורט דגם מילה, כזאת

לפני ארבע שנים , בילד הראשון, עשיתי את הטעות וקניתי עגלת ברייטקס בי סמארט. למה אני אומר טעות? זאת עגלה פגזית, מאסיבית, ונוחה ברמה שאף בוגבו לא מתקרבת אליה (ובכלל הטיולון של הבוגבו זה דבר נורא עם הגליים למעלה), אממה, המשקל, אוי המשקל, ולך תפרק טיולון, ותכניס לאוטו שלדה בנפרד, טיולון בנפרד ואמבטיה בנפרד

הייתי ממליץ לך שוב או את הבייבי ג'וגר מיני סיטי שהיא קלה נוחה, וותיקה ופשוט מצויינת, אפשרות נוספת כפי שציינו פה זאת הטאי טאי של ביבה שהיא עגלה חדשה יחסית בשוק, עם ביקורות מעולות, והכי הכי חשוב קלה קלה ועוד פעם קלה, ועולה מחיר הגיוני

.ממש לאחרונה רכשתי אחת כזאת מדגם ביבה קוקו לתאומים שבדרך (טאי טאי הדגם ליחיד - קוקו הדגם הכפול).

לא האמנתי , קלילה ביותר 10.5 ק"ג לעגלת התאומים, 7.5 ליחיד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
:shock: צודק

אבל אין הרבה כאלה לדעתי, אגב שימון פעם בשנה זה מעולה

אתה רוצה להגיד לי ששנה חרשתם עליה בחוץ והגלגלים לא חרקו?

אני התכוונתי שמה שדורש שימון זה הציר שמאפשר לגלגלים הקדמיים לפנות לצדדים.

אם הוא לא מסתובב חופשי לגמרי זה די מגביל וכמעט נועל את העגלה לתנועה בקו ישר בלבד.

את צירי הגלגלים עצמם לא שימנתי אף פעם (לא שאני זוכר לפחות).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...