Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלת תינוק

chenrp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנו היתה בעבר בוגבו, אבל אחרי 2 בנות היא נמכרה.

עכשיו עברנו בילד השלישי לסטוקי אקספלורי. הסטוקי עדיפה בעיקר

בגלל שהיא גבוהה מאוד, ולא צריכים להתכופף אל הילד

כל הזמן, אלא הוא ממש בגובה שלך.

החסרון הוא בעיקר משקל גבוה יותר,

וקיפול שלוקח מעט זמן, אבל צריך

להתרגל אליו.

אם אתם צריכים לנסוע יום יום עם

העגלה, זה לא הכי נוח.

קח בחשבון שכל עגלה תהיה שימושית עד

סביבות גיל שנה וקצת, אולי שנה וחצי. אח"כ

עוברים לטיולון, שתופס רבע מקום, ורבע משקל.

פורסם (נערך)

לנו יש בוגבו BEE אישתי חששה בהתחלה שהתעקשתי שנקנה אותה ואחרי שתי ילדים היא מודה וממליצה עליה בחום, חשוב מאוד שהעגלה תיהיה קלה לתפעול ולנשיאה של אשתך, על כן עלייה להיות קלה.

במדינת ישראל אין צורך באמבטייה לעגלה, זה חיוני אולי במדינות קרות, זה סתם מסורבל ותופס מקום מיותר, אני ממליץ בחום על הBEE וגם על הבייבי ג'וגר, החיים שלכם יהיו קלים.

אגב היתרון בBEE ובייבי ג'וגר שהן טיולון לכל דבר, כך שאין צורך לקנות גם טיולון בנוסף (כמו שכבר הוזכר פה מעליי), לאחר גיל מסויים.

עריכה אחרונה על ידי idan10

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לנו היה נסיון מעולה עם עגלה של צ׳יקו (living trio), היתה פרקטית ונוחה מאוד לתמרון ותפעול.

החיסרון- לא זולה (אבל אולי שווה לבדוק את הסדרות הנמוכות יותר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל נושא העגלות זה סתם חרטא אחד גדול וביננו, אתה לא מחליט כלום.

עוד בזמן שרק "ניסינו" לעשות ילד, אשתי תיכננה על הבוגבו קמיליון.

כשהגיע הזמן לקנות עגלה בדקנו את כולם, כולל הצעה מאוד מפתה לקנות MIMA מהיבואן במחיר באמת מדהים.

לקחנו בחשבון שיקולי עלות מול איכות, משקל, סוג קיפול, גודל השילדה וגודל התא המטען, זמן האחריות ושירות יבואן, זמני חלקי חילוף וכמות שיפורים מאיביי, סוגי הבד וגובה העגלה ועוד ועוד ועוד.

בסופו של יום נחש מה קנינו? וזה לא משנה שהיא עלתה יותר מכל המתחרות, ושהיא יותר נמוכה ושהאמבטיה תיהיה בשימוש רק 3 חודשים וכו'.

האישה תנווט אותך לעגלה שהיא רוצה ואתה פשוט תעשה ת'מקסימום לצמצם נזקים ותתמקח כמה שיותר.

אתה שם כדי לשלם ותו לא.

בברכת "בשעה טובה וצבור שעות שינה"

פורסם
לנו היתה בעבר בוגבו, אבל אחרי 2 בנות היא נמכרה.

עכשיו עברנו בילד השלישי לסטוקי אקספלורי. הסטוקי עדיפה בעיקר

בגלל שהיא גבוהה מאוד, ולא צריכים להתכופף אל הילד

כל הזמן, אלא הוא ממש בגובה שלך.

החסרון הוא בעיקר משקל גבוה יותר,

וקיפול שלוקח מעט זמן, אבל צריך

להתרגל אליו.

אם אתם צריכים לנסוע יום יום עם

העגלה, זה לא הכי נוח.

קח בחשבון שכל עגלה תהיה שימושית עד

סביבות גיל שנה וקצת, אולי שנה וחצי. אח"כ

עוברים לטיולון, שתופס רבע מקום, ורבע משקל.

כן כן, גם אשתי האכילה אותי בחרטא של "אנחנו קונים עגלה שתשמש בתור טיולון אז אנחנו בעצם חוסכים"

בפועל, קצת אחרי גיל חצי שנה כבר עברנו לטיולון קומפקטי ומתקפל ומאז החיים יפים.

פורסם

הכי אהבתי את עגלות ה"הפתעה" (ככה אני מגדיר אותם)

אותם עגלות פשוטות ב1.90 ש"ח שהסבא/סבתא דוד/דודה קנו רק בשביל שיהיה להם קל לטייל עם הילד כשאתה בא לבקר/משאיר אותו ליום בילוי,אותה עגלה שקנית כשחשבת שהילד יעמוד בקצב ההליכה שלכם בטיול בסופ"ש אבל מרוב שהתבכיין נכנעת וקנית רק בשביל שיוכל לשבת(ואתה תוכל לקבל קצת שקט)

אותם עגלות NONAME שזרוקות באוטו,שורדות שנים ומצילות אותך ברגעים הכי קשים,עגלות מתוצרת "בכיסטופר"

תומר

(שעדיין יש לו אחת כזו זרוקה בבגאז')

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
כן כן, גם אשתי האכילה אותי בחרטא של "אנחנו קונים עגלה שתשמש בתור טיולון אז אנחנו בעצם חוסכים"

בפועל, קצת אחרי גיל חצי שנה כבר עברנו לטיולון קומפקטי ומתקפל ומאז החיים יפים.

:-)

האמת שאצלנו ללא יוצא מהכלל, העגלה הגדולה שימשה עד גיל שנה וקצת, ואחכ עברנו לטיולון. הראשון של מקלארן, למה אשתי

לא יכולה לקנות משהו שהוא לא הכי יקר בחנות. עד ששכחה אותו פעם בגינה, ונזכרה אחרי 3 ימים שהוא שם. כמובן שלא היה

טיולון ולא נעליים. אז בחרתי טיולון זול, שמה שמצחיק הוא הרבה יותר טוב ונוח מהמקלארן, ועלה פחות מחצי. בינתיים מחזיק

מעמד יופי, כולל טיסות ונסיעות, ומה לא.

פורסם

בייביג'וגר לא מתאימה לי כי היא נמוכה לי והאישה לא אוהבת אותה בכלל.

הPOPUP אמנם עולה 6K אבל הורידו ל5K ויש אחריות 3 שנים מלאה.

בתור טיולון היא נוחה כפי שראיתי. והקיפול ממש ממש קל!

פורסם

הבעיה העיקרית שלי עם השטוקה הייתה שהיא מתקפלת לשתי חתיכות ולא אחת, ותכל'ס יחסית גדולה במצב מקופל. אם אתה עם תא מטען גדול זו לא בעיה, אבל לא בטוח לגבי הפונטו ספייס.

חוץ מזה, אס הייטק אס איט גטס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בגדול כל עגלה שהיא שני חלקים תהיה גדולה יותר, גם שהיא מקופלת.

לגבי הפונטו, מה הבעיה לגשת לחנות ולנסות? נכנס בבגאז', סבבה, לא נכנס,

ממשיכים הלאה.

ושוב, למי שצריך להוביל את העגלה יותר מפעם-פעמיים בשבוע, ממליץ על עגלה אחרת,

רצוי שמתקפלת למטריה. מי שזה בעיקר בסופ"ש שנוסעים, או לקפוץ לקניון/טיפת חלב/רופא,

אין עם זה בעיה, שיקח עוד דקה לקפל, אף אחד לא מת מזה :-)

פורסם

גם אני עברתי לטיולון בחצי שנה אחרי כל הסיפורי סבתא על עגלה (והיתה לנו אחת מעולה - קלה יחסית , מתקפלת לתא מטען של 107 כולל אמבטיה וכל השטיקים והופכת גם לטיולון...).

שורה תחתונה - טיולון קל שמתקפל לקטן - זה מה שחשוב באמת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...