Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה חי בסרט רע ומנסה לשכנע את עצמך לפי דעתך הבלתי מלומדת.

אין זה בהכרח התסריט האמיתי.

אבל אלה הם חייך.

אני לא מציע לאיש לעשות משהו שהיה שונה אילו אני עמדתי באותה סיטואציה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין פה שום מתמטיקה .

מדובר על החברה הגדולה המוקפת עורכי דין ויועצים למיניהם כנגד

האזרח הקטן שחבל לו על הזמן ובלבולי השכל ולכן מעדיף להפסיד ולא לעמוד על עקרונותיו .

עבדתי בחברה כזו ואני יודע איך דברים עובדים .

ב 90 אחוז מהמקרים האנשים לוקחים את ההצעה שקבלו וממשיכים הלאה .

בשאר המקרים בהם הולכים לבית משפט , מתפשרים ואז החברה משלמת את מה שמראש

היתה אמורה לשלם ללקוח .

כך העסק עובד בחברות הבטוח שצריכות לשלם למבוטחים ובכל החברות שצריכות לשלם ללקוחות שלהם .

אני לא עושה את החשבון של החברה אלא את החשבון שלי. אני יודע שאני יכול לבזבז יומיים ולרוץ כדי לקבל כמה גרושים אבל היומיים האלה יגרמו לי נזק כספי הרבה יותר גדול מהתמורה. בדיוק כמו שחברת ביטוח תשלם לנזקי גוף כמה אלפים כדי שלא תתבע בעתיד גם אם לא קרה לך כלום כך גם אני עושה את אותו החשבון כדי למזער נזקים. מה שמנחה אותי זה מה יוצא לי מזה ולא מה הנזק שגרמתי לצד השני.

ובקשר לקביעתך שככה עובדות כל החברות שצריכות לשלם ללקוחות שלהם אתה טועה בגדול. אני עובד עם לא מעט גופים ונתקלתי בהרבה מאוד שהם לא כאלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נעזוב את הבחור במנוחה

הנזק האמיתי שלו אם אני מבין חשבון הוא 1200 ש"ח בלבד.

7700 ש"ח אילו היה משלם היום לשיטתו או קנס 6400 + שכירות של חודשיים ביחד 2500 ש"ח = 8900 בהצעת הפשרה

רק אני מתפלא ( לא מתפלא האמת ) על אוויס שבשביל 1200 ש"ח טינפו את השם שלהם.

ועוד משלמים לגיל ...שלפחות ממנו הייתי מצפה כי יבין את כוחו של הפורום הזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אתה עקשן בצורה מטרידה!

קודם כל אני חוזר ואומר, אחרי שמסרתי את החישוב ותיקנתי אותך כבר שלושה פעמים בעמודים קודמים, אתה מחשב לא נכון! תעזוב עכשיו חישובים, הנזק האמיתי הוא תוספת החודשיים האלה לתקופת לשכירות, לא פחות ולא יותר. זאת אומרת שקנסו אותי ב-2500 שקלים, לא 1200 ש"ח, והחישובים שעשית מעלי לא נכונים.

באשר לסרט שאני חי בו או לא חי בו, כשאתה תהיה בסיטואציה דומה לשלי, תעשה מה שמתאים לך.

פה סיימתי.

פורסם
ישה, אתה עקשן בצורה מטרידה!

קודם כל אני חוזר ואומר, אחרי שמסרתי את החישוב ותיקנתי אותך כבר שלושה פעמים בעמודים קודמים, אתה מחשב לא נכון! תעזוב עכשיו חישובים, הנזק האמיתי הוא תוספת החודשיים האלה לתקופת לשכירות, לא פחות ולא יותר. זאת אומרת שקנסו אותי ב-2500 שקלים, לא 1200 ש"ח, והחישובים שעשית מעלי לא נכונים.

באשר לסרט שאני חי בו או לא חי בו, כשאתה תהיה בסיטואציה דומה לשלי, תעשה מה שמתאים לך.

פה סיימתי.

פלוטו, יש צדק בדבריך-גם אני כמוך הייתי מעדיף להימנע מבית משפט במיוחד שהקנס פעוט.

מה שכן אותי מעצבן מאוד והראתי את זה כאן בפורום זה חוסר האמינות והשקיפות של חברת אוויס:

- היו כבר שני מקרים שנידונו בפורום יעוץ קניית רכב על כך שחברת אוויס טענה שהרכבים נקיים מתקלות וסעיפי שלדה אבל זה לא היה כך.

- המקרה שלך שניסו בכל דרך למכור לך את האוטו-לשקר בנוגע לביטול עסקה.

אם תעשו חיפוש קצת בגוגל על "ביטול עסקה של אוויס" תראו טוב כמה תקלות עוד יש ממה שמבטיחים בע"פ לעומת מה שנכתב בחוזה. רק לאחר הפעלת לחץ של אמצעי התקשורת-בעיקר פייסבוק- יש מענה - באיחור- של החברה הנ"ל.

מה שבטוח- אני לאוויס לא אתקרב בחיים!!!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

פלוטו תקן אותי הנתונים שלך

ערך הרכב 64K

קנס עבור החזרה בשנה ראשונה 12%

12% מ 64K זה 7680 ש"ח עיגלנו ל 7700!!

אתה טוען שתשלם רק 6400 ש"ח שזה 10% מערך הרכב כי חלפה שנה בפברואר.

ועוד 2500 ש"ח עבור עוד חודשיים "שכירות"

סה"כ 8900 ש"ח

המורה רינה לימדה אותי בכיתה ב' ש 8900 פחות 7700 ש"ח זה 1200 ש"ח. זה אומנם היה לפני 60 שנה אבל בדקתי וזה עדיין תקף.

אז היכן הטעות??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

מבחינת הקנס, בוא נבהיר שישנו קנס אחד שעליו דובר עם חברת אוויס, שהוא שנה ראשונה 12% משווי הרכב, שנייה 10% משווי הרכב, שלישית 8% משווי הרכב. במידה והייתי מחזיר את הרכב ב-12 לדצמבר הקרוב, כפי שהיה אמור לקרות, הייתי משלם 12% משווי הרכב= 7680 שקלים בלבד, ושלום על ישראל.

במקום זאת, אוויס הטילו עלי קנס נוסף כפשרה, והוא הארכת תקופת השכירות עד ל-01/02/2015. כלומר, הוסיפו 50 ימי שכירות=בערך 2016 שקלים. אבל, שנה תחלוף רק מהתאריך 21/02/2015, ולכן אני ביקשתי להאריך את התקופה עד לתאריך הנ"ל, כך במקום 12% אשלם 10% וזה יפעל בכמה שקלים בודדים לטובתי! פירוט של החישוב הזה:

• עד ה-01/02/2015, פחות משנה. הייתי משלם 12% משווי הרכב+50 ימי שכירות. במספרים 2016+7680=9696 שקלים.
  • עד ל-21/02/2015 לפי בקשתי, כך שתעבור שנה. אני אשלם 10% משווי הרכב+71 ימי שכירות. במספרים 2862+6400=9262 שקלים.

אז בכך שביקשתי להאריך את התקופה כדי שתחלוף שנה, קופת אוויס תקטן ב-434 שקלים "לטובתי" (קשה לי להגיד לטובתי, כי תכלס * אותי פה, יודע).

אז לסיכום, במידה והייתי מבטל עסקה כאמור וכפי שהוסבר בתנאי העסקה ע"י נציג אוויס, כבר ב-12/12/2014, הייתי משלם קנס 7680 ש"ח בלבד וזהו. במקום זאת אשלם 9262 שקלים. אז מה הקנס הסופי הנוסף שהוטל עלי? 9262-7680=1582 שקלים.

אז חברה, קבלו את התנצלותי, ואני מפנה זאת במיוחד כלפי אוויס שיצאתי לא הוגן! אוויס חייבו אותי "רק" ב-1582 שקלים בערך, ולא ב-2500 שקלים כפי שטענתי מקודם!

אם טעיתי בחישוב, אז פשוט אמתין לחברת אוויס שיואילו כבר בטובם לשלוח לי טפסים רשמיים של הנהלת חשבונות עם חישוב שלהם ואני אעדכן כאן סכום סופי ומסודר.

חבל שלא הייתה לי מורה בשם רינה כמו לישה, אולי הייתי מסתדר יותר בחשבון היום :-P

תודה לישה, רק בגללך ישבתי לעשות סכום פחות או יותר מדוייק, ולא חישוב גס כמו קודם.

דרך אגב, שילמתי מקדמה 7500 שקלים לעסקה בת 30 חודשים=250 שקלים לחודש. את יתרת החודשים תכפלו ב-250 שקלים, זה הסכום שאוויס יחזירו לי. אין לי כוח להיכנס לחישוב הזה.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

פלוטו,

טוב עשית שהגעת להסדר הזה. אמנם הצדק המשפטי איתך, והליכה למשפט היתה מזכה אותך גם בסכום של ה 1500 שקל שהלכו לפח, אבל זה היה לוקח ממך זמן וטירדה.

אתה בר מזל שהקלטת את השיחות האלה. זה מה שהציל אותך מסירוב מוחלט של אוויס לקבל את הרכב חזרה.

אל לך להתנצל או להסביר למה רכשת רכב חדש לפני שהחזרת את הישן. זה עיניין שלך ועסק שלך ואתה לא צריך לתרץ ולהסביר.

ולחברת אוויס, אתם יצאתם בנזק גדול. בא בחור שסיפר את האמת. עלה איש מכירות שניסה להסיט ולבלבל מהעובדות. אך הבחור פה יסודי, עינייני וענה לענין ללא הוצאת דיבתה של אוויס , כל הכבוד.

עכשיו אנשים שיחשבו לרכוש רכב מאוויס או לבצע איתם עיסקה, יזכרו בשרשור הזה, ואני מבטיח לך בחור, שהנזק שלהם יהיה הרבה יותר גדול מה 1500 שקל שלך. וזאת תהיה נקמתך המתוקה.

פורסם (נערך)

הטון עם חברת אוויס פתאום התהפך

קיבלתי כרגע שיחה עם איום לתביעה על הוצאת דיבה מצד אותו נציג אוויס בטענה שחצי מהדברים שאני רושם בפורום הם שקרים והם לבנתיים סבלניים איתי! זה נגמר בזה שאני מנתק שיחה, והוא חוזר אלי, אני מבקש ממנו לדבר בכבוד והוא ממשיך ואני מנתק וכן הלאה...ארבע שיחות סה"כ. את השיחות האלה אני אשתף. מרוב כעס ועצבים על צורת הדיבור שלו, בקושי ידעתי לענות לו כמו שצריך בשיחה הראשונה! עוד לא נתקלתי בכזאת חוצפה, פשוט לא יאמן!

עריכה:

אתם מוזמנים להקשיב לשיחות של נציג אוויס מלפני רבע שעה +-.

בימים רביעי וחמישי יש לי חופש מהעבודה, אני אפנה לעורך דין שהומלץ לי בפרטי.

פורסם

עקבתי אחרי השרשור ואני לא מצליח להבין את ההתנהלות של אוויס, הם לא מצליחים להבין שהם גורמים לעצמם נזק עצום מהשרשור הזה.

אם הייתי אחראי קשרי לקוחות או תפקיד שקר כלשהו באוויס הייתי מרים טלפון לפלוטו מתנצל על הכל וסוגר את העניין לפני שייגרם עוד נזק לאוויס

פורסם (נערך)

אני פונה ברביעי או חמישי אגב, אני סיימתי לדון איתם. אני מודה שטעיתי שמלכתחילה לא פניתי לעורך דין.

• תוכן חדש...