Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של לאנזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה,אני עוכב אחרי הפורום הזה המון ומאוד מעריך את דעותייך,איזה נפח תיבה מומלץ עבורו?ואני מחפש שני סלילים ככנ שזה טוב לי,הוא sq או spl?ברשת ראיתי שהוא נמכר ללא התיבה

פורסם (נערך)

תודה על התגובה,את האמת שאני מתלבט בינו לבין jbl gto 1260 br,הג׳יי בי אל מוצע לי ב850 ש"ח,מה עדיף מבינהם ואם יש לך המלצה לסאב אחר במחיר הזה?המונו שלי נותן 300 רמס ב4 אוהם,הלאנזר מוצע ב400 שח ללא תיבה

עריכה אחרונה על ידי orikoif
פורסם

השאלה הגדולה היא איזה סאונד אתה רוצה לקבל, אני מניח שהתקציב הוא באזור 1000 שח

אם אתה מתחבר יותר למוזיקה אלקטרונית הייתי חושב על צמד מורל פרימו 104 בתיבה אטומה מינימלית.

אם אתה מעדיף מוזיקה שחורה למשל

הייתי הולך על digital designs 512B בתיבה פורט בגודל מקסימאלי.

פורסם (נערך)

זה אכן התקציב,את האמת שאני שומע הרבה סגנונות,אך בעיקר שחורה,רוק ומעט ישראלי ואלקטרוני,אגב אני מעדיף להגיע לתקציב הזה עם תיבה ואם אפשר אז עדיף מקורית

עריכה אחרונה על ידי orikoif
פורסם

התיבה של הalpine ממש נראת טוב,הדיימונד עולה 100 ש"ח פחות ממנו והוא בלי תיבה,ונצילות נמוכה,מבין שני אלה מה אתה ממליץ?למרות שכנראה שהדיימונדי יצא לי מהתקציב בתוספת של תיבה,אני אבדוק אם יש למתקין את האלפיין שאוכל לשמוע אותו

• תוכן חדש...