Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי נתקלתי לא מזמן בסטארט אפ ישראלי -בשם אנגי

אני מוכרח לציין שלא הבנתי עדיין מה ההבדל בינם לבין מוצרים אחרים שמציעים דיאגנוסטיקה לרכב אבל

אם נרשמים אצלם היות והם ישראלים הם שולחים לכם הביתה בחינם מתאם OBD2 BLUETOOTH כנראה ELM327a

בכל אופן בדקתי את המתאם שלהם מול TORQUE והוא עובד אז כנראה שהוא מתאם סטנדרטי , לגביי הסטארט אפ חשבתי שזה יהיה נחמד לתמוך בהם אז אם אתם רוצים קוראים להם ENGIE פשוט חפשו בגוגל תרשמו והם ישלחו לכם מתאם חינם בדואר . יש להם אפליקציה לאנדרואיד והם אומרים שיצא מתאם ל אייפון בקרוב.

אם מישהו מצליח להבין מה המודל שלהם תעדכנו אותי .

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה״מוסכים שקרובים אליך״ משלמים עבור רישום/פרסום באפליקציה וככה הם יכולים לתת מתאמים בחינם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש להם אפליקציה לאנדרואיד והם אומרים שיצא מתאם ל אייפון בקרוב.

אם מישהו מצליח להבין מה המודל שלהם תעדכנו אותי .

אולי אתה יודע: באתר יש אפשרות להירשם גם למי שיש לו אייפון, כלומר להיכנס לרשימת המתנה עד

שתצא האפליקציה ואז לקבל את המתאם או אולי אפשרות אחרת?

פורסם
אולי אתה יודע: באתר יש אפשרות להירשם גם למי שיש לו אייפון, כלומר להיכנס לרשימת המתנה עד

שתצא האפליקציה ואז לקבל את המתאם או אולי אפשרות אחרת?

אין לך טעם לקבל את המתאם של אנדרואיד - ה STACK של BT של אפל חוסם יצרנים לא מוכרים ולכן זה לא יעבוד לך , אני מציע לחכות או להזמין מתאם WIFI

פורסם

בשביל מה אני צריך מידע על מצב הדלק, שמן ומצבר? אנחנו בפורום רכב ואני מאמין שכולנו יודעים להרים מכסה ולבדוק שמן.

אין שם נתונים יותר מעניינים? חום מנוע נניח למי שאין שעון?

למישהו שיש את זה עובד יכול לצרף צילומי מסך בבקשה?

פורסם
אין לך טעם לקבל את המתאם של אנדרואיד - ה STACK של BT של אפל חוסם יצרנים לא מוכרים ולכן זה לא יעבוד לך , אני מציע לחכות או להזמין מתאם WIFI

לא לכך התכוונתי ידידי, ואם כבר אז יש אחד כזה בדרך אלי מסין :wink: (כי נמאס לי שצריך לרדת עם המחשב הנייד לאוטו).

כוונתי הייתה לכך שאולי בשלב זה כבר יש להם מתאמים שמתאימים לאייפון ולכן הם מאפשרים הרשמה לכאלו שיש להם

מכשיר כזה או לחילופין, למה הם מאפשרים הרשמה לבעלי אייפון אם אין להם פיתרון ל"לקוחות" אלו (אלא אם כן הם מכניסים לרשימת המתנה, וכשיגיעו המתאמים המתאימים אז הם ישלחו)?

• תוכן חדש...