Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

למי שרוצה מתאם OBD2 בחינם


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסדר, הנקודה היא שהמתאם הזה כנראה לא עובד עם מכשירים סינים.

יש לי טלפון סיני וטאבלט סיני, שניהם ביצעו זיווג עם ה ELM327, אך מעבר לזה שום תוכנה לא הסכימה לתקשר.

פורסם

כנראה אתה צודק. לצערי אין לי מכשיר נוסף שאיתו אוכל לבדוק.

באמת שחשבתי שהם כולם בעלי אותה חומרה\קושחה בפנים, מסתבר שטעיתי.

פורסם

עובד לי.

התקנתי את המתאם ברכב והטאבלט (Nook HD+ 10 אינץ') מצא אותו ב BT אך לא הצליח לבצע תקשורת, לאחר איתחול הטאבלט מחדש נוצרה תקשורת והתוכנה רצה וקראה נתונים.

ביקורות: (ל Engie1.0.18)

-ממשק המשתמש לא מוצלח במיוחד, מספר כפתורים מציגים טקסט חתוך.

-קשה לגשת לכפתור האפשרויות במסך הראשי.

-התוכנה מקפיצה אזהרות מיותרות כאשר אין חיבור רשת (קצת קשה להבין כי הטקסט חתוך), לא הבנתי מה הטעם כי פעולות התוכנה מקומיות בלבד. במקרה של צורך בסינכרון עם בסיס הנתונים של אנג'י רצוי לבצע זאת ברקע.

-אין אפשרות להתקנת מספר פרופילים ושימוש בהם (במקרה של יותר מרכב אחד).

 

הפעלתי, בדקתי ו... מה עוד? הדיווח שהשמן ומתח המצבר תקינים (ואפילו הערכים אינם מוצגים) לא שימושי ברכב מודרני, אחרי הכל נורת לחץ/כמות שמן קיימת בין כה וכה ואילו מתח המצבר לא שימושי במיוחד בזמן נסיעה (אזהרה על תקלת אלטרנטור/כשל מצבר אינה ממש קריטית). רצוי כי בדיקת המתח תתבצע בזמן ההתנעה, ירידת המתח (ורצוי כי תקוזז במדידת הטמפרטורה החיצונית) יכולה לספק אינפורמציה על מצב המצבר.

 

ד"א, בסריקה ראשונית ראיתי כי המתאם עובד היטב עם תוכנת הטורק (החופשית), דבר המאפשר סריקה, בדיקה ומדידה של מערכות הרכב.

פורסם

יצאה גרסא חדשה באנדרואיד,

האפליקצייה דורשת עכשיו הרשאה ל:

זהות

תמונות

WI-FI

בנוסף ל- היסטוריית מכשיר, מיקום, טלפון ו- BT

 

למה לעזעזל היא צריכה את ההרשאות האלה?!

אני לא מעדכן ושוקל להסיר אותה מהנייד בכלל

פורסם

המוצר מתחבר לשקע דיאגנוסטיקה ברכב. בכל רכב "מודרני" יש שקע כזה, הפרוטוקול הסטנדרטי שנמצא בשימוש היום נקרא OBD-II.

בעזרת המתאם הנ"ל ותוכנה כמו Torque ו-Torque Pro על הטלפון\טאבלט אפשר לראות המון פרמטרים על הרכב מעבר למה שאתה רואה בלוח שעונים.

לדוגמא טמפ' נוזל קירור, שניתן לראות בצורה דיגיטאלית ברזולוציה של מעלה אחת (ולא שעון אנלוגי שלא תמיד ברור על איזו טמפ' הוא מצביע, או במקרים מסויימים רק נורה שמצביעה על התחממות יתר). בנוסף ניתן לראות פרמטרים נוספים כגון מד ואקום (או גדישה במנוע טורבו), טמפ' אוויר שהמנוע יונק, לחצים שונים וברכבים עם חיישן טמפ' שמן אפשר לראות גם את זה. זה לא בהכרח "תורם" לך משהו, אבל לאנשים שרוצים לדעת בדיוק מה קורה בריכבם זה שימושי.

 

לדוגמא אני רציתי לדעת האם מערכת הקירור אצלי מתפקדת כמו שצריך, ועל איזו טמפ' עובד המנוע אצלי. לאחר נסיעה אתמול + עמידה בפקקים סוף סוף הבנתי לאיזה טווח טמפ' מצביע המחוג בשעון חום מנוע. בנוסף ווידאתי שהמאוורר נכנס לפעולה בטמפ' 100C ונכבה בערך ב90C. בשבילי זה מידע שימושי, כי כך אני יכול להיות רגוע כי אני יודע שהמנוע עובד בטמפ' תקינה לחלוטין ללא חריגות.

 

אנג'י תעזור לך לאבחן בעיות ברכב על ידי סריקת תקלות ותציג לך אינפורמציה לגבי תקלה ותמליץ על מוסכים באיזור + הצעת מחיר לתיקון.

פורסם

המתאם מאפשר בעיקרו לקרוא מידע מחיישנים שונים ברכב ולאפס את נורת הצ'ק אנג'ין.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.


×
×
  • תוכן חדש...