Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת סוללות עם רב מודד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך מחשב נייח?

פתח אותו, אתר חיבור חשמל מולקס 4 פינים.

החוט הצהוב והשחור לידו אמורים לתת לך 12 וולט.

החוט האדום והשחור לצידו אמורים לתת לך 5 וולט.

שים לב לא לקצר את הספק בזמן המדידה.

נתן 13.20v ו5.30v

איך מקצרים את הספק דרך בדיקה כזאת? :D

פורסם

אז או שהספק מזייף או שהמולטימטר מזייף, צריך למדוד עם מולטימטר נוסף.

לכן צריך להחזיק ביותר מאחד, גם עבור בדיקות הדדיות וגם עבור מקרים שבו צריך למדוד מתח וזרם בו-זמנית.

פורסם
נתן 13.20v ו5.30v

איך מקצרים את הספק דרך בדיקה כזאת? :D

המתחים שמדד תקינים מכיוון שלספק כוח של מחשב יש טולרנס של 5-10 אחוז.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מודד עם רב מודד, שם אותו על A וכל מדידה מבוצעת ל15~ שניות

סוללות AA\AAA חדשות/מלאות מראות 2.5-4 אמפר, בדרך כלל תוצאות של פחות מ1.5 הם שהסוללה דיי חלשה ומתאימה רק לתפעול שלטים

לא יודע אם זו מדידה הכי נכונה אבל ממנה אני מקבל אינדיקציה טובה למצב הסוללות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם המדידה היתה SPOT-ON אז זה היה בסדר, כל עוד שנמדדת סטייה, גם אם היא בתקן, אז צריך לחקור אותה, מפני שכל מטרת המדידה הזאת היא לבדוק את כיול המודד ולא למדוד ספציפית את ספק הכוח.

פורסם

סוללות AA\AAA חדשות/מלאות מראות 2.5-4 אמפר, בדרך כלל תוצאות של פחות מ1.5 הם שהסוללה דיי חלשה ומתאימה רק לתפעול שלטים

אם הבנתי נכון - מה שאתה עושה זה בעצם לקצר את הסוללות, 15 שניות במצב זה זה המון זמן. אתה במו ידיך מרוקן אותן במהירות במצב הזה.

פורסם (נערך)

לא בדיוק לקצר, בגלל השנט הפנימי של המולטימטר של 10 אוהם ברזולוצייה הנמוכה, אבל מספיק קרוב.

אכן לא בריא, לא לסוללה ולא לאדם שמבצע את המדידה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אז לא צריך להחזיק כמה שניות?

כי שמתי לב שבסוללות של שקל המדידה מתיצבת רק לאחר כמה שניות ובסוללות איכותיות המדידה לא משתנה.

טוב אני לא האלקטרונאי מס1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה לא רואה ממש את הזרם המקסימלי שעובר דרך מכשיר המדידה מכיוון שהמכשיר לא מספיק מהיר 'לצלם' פיקים של זרם גבוה שעלול להיות הרסני למכשיר במיוחד עם סוללות של 9V.

לא ממליץ על הבדיקה שביצעת.

פורסם

אתה לא רואה ממש את הזרם המקסימלי שעובר דרך מכשיר המדידה מכיוון שהמכשיר לא מספיק מהיר 'לצלם' פיקים של זרם גבוה שעלול להיות הרסני למכשיר במיוחד עם סוללות של 9V.

לא ממליץ על הבדיקה שביצעת.

פורסם

ניסיתי להכניס סיכות שדכן למטען מיקרו USB, אחת לפלוס השנייה למינוס, קשה למדוד ככה כי צריך זה ממש יגע בנקודה.

יש דרך נוחה יותר למדוד?

אגב זה המטען שהצלחתי למדוד איתו (מדד 6.95, על המטען, המקורי אגב, כתוב 5V לא 7)

enjoys-genuine-charger-ac-5e-nokia-n95-5320-5800-6288-n78-n82-n93-2p-enjoyshop-1105-23-enjoyshop.jpg

• תוכן חדש...