Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כן ואלי לא...

לקבלת תשובה יותר עניינית ציין בבקשה את דגם הרכב, סוג ונפח מנוע ושנת ייצור. זה כלל מחייב לכתיבה בפורום טכני.

פורסם

1. ההתנעה היא לא התנעה רגילה כמו שמתבצעת כשאתה מניע עם המפתח, לכל יצרן יש שיטה אחרת להנעת הרכב בצורה שונה עם S&S, החסכון של המערכת מוכח.

2. במידה והמצבר לא טעון מספיק, המנוע לא בטמפרטורה הנכונה או אפילו בחלק מהרכבים אם אתה נמצא בשיפוע גדול מדי, המחשב יחליט שלא להפעיל את מערכת S&S.

3. לא התנסתי עם הסובארו, אך ברכבים אחרים בהם נסעתי שבהם מותקנת המערכת במידה ואתה לא לוחץ על הברקס חזק מספיק המחשב יבין זאת כאילו אתה לא רוצה להפעיל את המערכת, כלומר רק אם אתה לוחץ על הברקס חזק מספיק המערכת תדלק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

היי עדי,

יש סיטואציות בהן היצרן הגדיר כי המערכת לא תיכנס לעבודה:

1. הגה מעבר לזווית של 45 מעלות.

2. עצירת חירום.

3. מפשיר אדים אחורי עובד.

4. המנוע קר.

5. הטמפרטורה החיצונית גבוהה מאוד והמזגן מכוון לטמפרטורה נמוכה.

6. המצבר לא נטען מספיק

7. ועוד...

רוב הפעמים המנוע לא כבה בגלל סיבה מס' 5. אם הקבינה לא התקררה מספיק בהתאם לטמפרטורה שכווננה המנוע לא כבה.

מקווה שהוספתי עוד לידע שלך ,

תודה ויום נעים, אייל :)

פורסם

אני לא מבין למה אבל המערכת הזאות לא תמיד מניעה את הרכב אחרי כיבוי מנוע, זה יכול לגרום למצבים מסוכנים לנהגים לא מנוסים.

אני זוכר שפעם המערכת לא הניעה את הרכב אחרי עזיבת ברקס בירידה תלולה, כלומר הרכב התחיל להדרדר בלי תגבור להגה ולבלמים...

• תוכן חדש...