Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המליצו לי על התרסיס של preston אבל אחרי כמה פעמים לא באמת הביא לתוצאות ומרגיש לי גם שזה פוגע בסוג הריפוד הקיים אצלי ברכב.

IMG_2801.jpg

מחפש המלצה על תרסיס איכותי

פורסם

ציפופו תגיד לי אפשר להשתמש בAPC בלי שואב רטוב ?

המושבים אצלי במצב לא טוב ואני רוצה לנקות אותם אבל אין לי שואב רטוב.

פורסם

מומלץ מאוד להשיג שואב רטוב, הבדל של שמיים וארץ בתוצאות.

אגב, המושבים בלאנטיס קצת מעצבנים, זה ריפוד דמוי קטיפה כזה שפשוט מוציא עוד ועוד ועוד זוהמה.

פורסם

אני עברתי על הדיפונים של הדלתות אצלי בקליאו עם APC בדילול של 1:10, בלי שואב אבק רטוב.

אחרי שיישמתי את החומר ונתתי לו לעבוד למשך דקה, שפשפתי מעט עם מברשת לריפודים, ואז ספגתי את החומר החוצה עם מיקרופייבר טבול במעט מים. זה עשה עבודה טובה, התייבש מהר ולא השאיר ריח מסריח באוטו. (כמויות הזויות של לכלוך יצאו מהדיפונים האלו, לא ציפיתי)

לגביי ריפודים רצוי לאורר אחר כך את הרכב אם תשתמש בשיטה שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אומר תלך עד הסוף.

תפרק את המושבים ותשטוף אותם עם צינור והרבה APC בגינה,אני ממליץ לך את זה כי אין לך כריות אוויר במושבים.

אבל תחכה שיהיה יום שמשי ולא כמו היום כדי שהמושבים יספיקו להתייבש לגמרי לפני ההרכבה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני אומר תלך עד הסוף.

תפרק את המושבים ותשטוף אותם עם צינור והרבה APC בגינה,אני ממליץ לך את זה כי אין לך כריות אוויר במושבים.

אבל תחכה שיהיה יום שמשי ולא כמו היום כדי שהמושבים יספיקו להתייבש לגמרי לפני ההרכבה.

את זה דווקא לא הייתי ממליץ לו לעשות, בכל זאת יש לא מעט חלקי ברזל ופח בתוך המנגנונים של הכסאות.

אני לפני כחמש שנים פירקתי את כל הכסאות בטויוטה קורולה. הסרתי מהם את הריפודים המקוריים ושטפתי כל ריפוד יסודי ידנית באמבטיה כולל שימוש בחומר לניקוי ריפודים carbona של יעקובי. לאחר הייבוש הלבשתי את הריפוד מחדש על הספוגים והרכבתי את הכסאות. באותה הזדמנות כבר ניקיתי את כל השטיח התחתון של הרכב בצורה יסודית.

הסלון של הרכב יצא חדש לגמרי.

פורסם

פעם אחת לא יקרה כלום.

תראה את כל הרכבים שעוברים השבחה לפני מכירה,עוד לא ראיתי רכב שהמנגנון אצלו נפגע כתוצאה מהשטיפה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

וואלה על חלודה שמעת? בדרך כלל המנגנונים והחלקים האלו לא מוגנים בפני מים כי כל מטרתם היא שימוש פנימי.

אני לא הייתי ממליץ לאף אחד לשטוף כסא שלם עם צינור, אם אתה רוצה בכל זאת, לך על זה.

פורסם

מומלץ מאוד שואב אבק רטוב ומכונת פוליש עם ראש מברשת לריפוד.

עבדתי עם ה-APC המדולל על המושבים אצלי ידנית ועם מגבת מיקרופייבר והתוצאה לא משהו בכלל,למרות שכן יש שיפור קטן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני - באיזה דילול עבדת? האם השתמשת גם במברשת לריפודים תוך כדי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...