Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרק פטריות בלחם - היכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור השרון - מרכז. איפה יש מקום שמגיש מרק פטריות בלחם? לא משנה מיקום, מחיר מסעדה או טייק אאוט, או כל קריטריון אחר. חייב להיות טעים. מאוד טעים.

שוט!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש מסעדה ששכחתי את שמה שנמצאת בפארק אזורים בפתח תקווה רואים את הפארק מכביש גהה, בניין ענקי עגול.

יש שם מסעדה טובה וכשרה אחלה נוף אחלה אוכל מחירים סבירים

פורסם
יש מסעדה ששכחתי את שמה שנמצאת בפארק אזורים בפתח תקווה רואים את הפארק מכביש גהה, בניין ענקי עגול.

יש שם מסעדה טובה וכשרה אחלה נוף אחלה אוכל מחירים סבירים

אלפרדו ?

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ההודעה נכתבה מהסניף הרענני של אלפרדו. "בדיוק היום נגמר להם הלחם" אז הזמנו שתי מנות אחרות. האוכל והשירות היו מזעזעים ברמה שלא נתקלתי בה מעולם, מי שמכיר אותי (או יחפש הודעות עבר שלי) יכול לראות שעבדתי בתחום המסעדנות הרבה שנים, וזה היה בזיון בקטע אחר. אז אם יש המלצות אחרות, בכיף.

באיקאה היינו פעם וגם לא היה, נראה לי קצת מביך ללכת לשם בשביל לאכול.

שומי, זה פשוט מרק פטריות שמוגש בתוך קורה שעשויה מלחם כלשהו וזה אמור להיות מאוד מאוד טעים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

spire, שתהיה לי בריא.. הבאת לי בדודה למרק כזה.

אתה גם ככה תיבלע בין ההמון בסניף. אף אחד לא ממש ישים לב שבאת רק לבלוס.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

זה באמת נשמע טעים, ראיתי קצת תמונות באינטרנט (תראה לאיזו רמה סקרנת אותי!). משום מה זה הזכיר לי את מרק השעועית של הגיאורגים ("לוביו" בשפתם), בגלל המראה של זה. כבר עשה לי תיאבון... :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בלי קשר לנושא השרשור - רד מהקטע הזה של "קצת מביך". זה לא שהלכת לבראסרי, תפסת שולחן וביקשת כוס מים.

בתקופה שהייתי נוסע הרבה במסגרת העבודה הייתי עוצר שם לא פעם להתרעננות עם ארוחה קלה. למיטב הבנתי גם לא מעט נהגי משאיות עושים זאת, ולא קשה להבין למה - גישה קלה מכביש החוף, חניה מרווחת, מחירים נוחים ותנאים סניטריים הרבה יותר טובים מכל מסעדת דרכים ממוצעת. אין סיבה להרגיש רע עם זה ואתה לא פוגע לאף אחד בפרנסה.

פורסם

מביך זה להסתובב שם שעתיים וחצי ולצאת בלי לקנות כלום.

פעמיים.

- - - -

גיחה למסעדה זה דווקא מקובל, כפי שדריש ציין. מנה חביבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני דווקא מעדיף מרק בצל בלחם. ויש אחד מצוין בירושלים במסעדה שהייתה פעם בית תיכו עברו עכשיו לבית אבן ירושלמי משופץ ויפה. נקראת עכשיו פיקולינו. מרק בלחם הכי טעים בארץ - באחריות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

התשובה לכותרת - בשנות השמונים!

ועכשיו ברצינות, אם כבר מרק בלחם אז בצל, עם קליפת גבינה מלמעלה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...